Ωραίες εικόνες και ωραίο ντουφέκι με στρογγυλεμένη βάση και καρβέλια μετά όλα παραδοσιακά και όμορφα.Καλημέρα Παλικάρια
Πρώτη εξόρμηση στα Δερβενοχώρια με αρκετή υγρασία και στην συνέχεια ζεστή
Κονοπς και μύγες αρκετές
από τσίχλες πέρναγαν μεσουρανα δυάδες τριάδες κτλ αλλά λίγα πράγματα
Απολογισμός
View attachment 80834
Ακολούθησε στάση στα Σκούρτα για προμήθεια καρβελιου
γιατί εδώ στο Athens
το ψωμί θυμίζει γαλέτα με μπόλικο σουσάμι
View attachment 80835
Α ρε Βοιωτία, σταθερή αξία.Μικρότερο μπάσιμο σήμερα πέριξ της Θήβας αλλά πιο τυχερός αφού δεν έχασα καμιά
Αυτό θα πει "έχω τον μεζέ έξω από την πόρτα Μου!
Φάσσες δεν είδατε?Σήμερα η μέρα ήταν για καφέ και κουβέντα....
Αν και υπήρχε αρκετός κόσμος, οι τουφεκές μετρημένες....
Εν αναμονή....
Καλημερα ββα Αττικη.Μπασιματακι παλι σημερα σκορπια και ψηλωμενα τα πουλια πολλοι κυνηγοι μειωμενα σε σχεση με χθες αλλα συνεχισαν και πιο αργα.
Είδα μια το πρωί και άλλη μία όταν έβαζα τα πράγματα στ' αμάξι. Πέρασε στα 15 μέτρα από πάνω, μου χαλαρά ... Λες και το κάνουν επίτηδες...Φάσσες δεν είδατε?
Με ψηλωμένα πουλιά, στενό τσοκάρισμα και μακρινές βολές, εγώ θα προτιμούσα 8άρια πάντως στα ίδια γραμμάρια.Καλησπέρα! Σήμερα Βόρια Αττική, είδαμε καμιά 50αριά πουλιά στα ουράνια, στο σύνολο, όχι μόνο πάνω μας, από τις 7 έως τις 10. Κατάφερα μια 10αριά με στενό τσοκάρισμα. Τα 32άρια του Ρουμελιώτη, σε 9,5 με εντυπωσίασαν.