Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλημερα σας απο Κομοτηνη εχθες εξαφανισμενες οι τσιχλιτσες ελαχιστες σε σχεση με προχθες μαλλον ταξιδεψαν...Παντως οταν μπαινουν εδω πουλια ορτυκια τσιχλες σε 2-3 μερες βλεπουν και στην Αττικη οπουε το νου σας σημερα και αυριο...

Παλι οι Ισπανοι θα ευχαριστηθουν τουφεκιδι. Δευτερη σερι νυχτα που αυτος ο σταθμος καταγραφει 6000+ κελαηδοτσιχλες (song thrush)....
https://www.trektellen.nl/count/view/2840/20231016
Ιταλιες Γαλλιες ακομη οι καταγραφες στους σταθμους κινουνται υποτονικα με μικρες εξαρσεις στην Γαλλια...

Καλημέρες από Ζάκυνθο. Αν και πολλοί συνάδελφοι δεν πίστεψαν την μέρα κάτι ψιλοκινηται σήμερα
Απέναντι (Κεφαλονιά) τίποτα για την ώρα....
Το έχουμε ξαναδεί το έργο όπως να συμβαίνει κ το αντίθετο...

Τελοσπαντων...
Υπάρχει..μέλλον ακόμα....
Ειδωμεν....

Κεντρικη ευβοια σημερα ιδανικες συνθηκες για μπασιμο,απνυα με συννεφια,αλλα μπασιμο δεν ειχε,αντε να ειδα στο οπτικο μου πεδιο καμια 20αρια,παρολαυτα ντουφεκισα 5 και τις κλαμπανισα ολες,ουτε γαιδαρο στα 3 μετρα δεν βαραγα σημερα,την πεμπτη τωρα τελευταια μερα,γιατι μετα ξεκιναμε τα μπανια!

Με αυξημενες προσδοκιες ανηφορισα για τα βορεια της Αττικης αλλα διαψευσθηκα πανηγυρικα. Μπασιμο μηδεν, 7 - 8 τσιχλες ειδα ολες κι ολες, πιασμενες και πονηρεμενες. Ολες εκτος βολης, εκτος μιας, η οποια ξαφνιαστηκε με την παρουσια μου, ξαφνιαστηκα και εγω, με αποτελεσμα να με βοηθησει σημαντικα στο να σηματοδοτησω την φετεινη εναρξη του κυνηγιου για εμενα, με ενα επικο κλαμπανι.
Ο καιρος ιδανικος, ελαφρυ βορειαδακι, συννεφα τοσο οσο, κουνουπια πολλα. Συνεχιζουμε ακαθεκτοι.....

Εγω εδω πανω παντος παιζω μπαλιτσα καθε μερα 2-3 τις τουφεκαω !! Σημερα πηγα πολυ αργα 9παρα... 4 τσιχλιτσες τις καταφερα περναγανε μπουλουκια μπουλουκια 20-30 μαζι μετα νεκρα για λιγη ωρα μετα τα ιδια ειχα δουλεια και εφυγα γρηγορα!!

Εγω εδω πανω παντος παιζω μπαλιτσα καθε μερα 2-3 τις τουφεκαω !! Σημερα πηγα πολυ αργα 9παρα... 4 τσιχλιτσες τις καταφερα περναγανε μπουλουκια μπουλουκια 20-30 μαζι μετα νεκρα για λιγη ωρα μετα τα ιδια ειχα δουλεια και εφυγα γρηγορα!!
Νομο?

σήμερα ήταν η χειρότερη ήμερα δεν ακουσα ούτε είδα εξαφανιστήκανε και τα ντόπια μαύρα, από αύριο θα γυρισω το παιχνίδι για παρατήρηση για φασσες δεν ασχολούμαι αλο με τις τσίχλες μέχρι να φανεί κατι αξιόλογο, απο την σπαρίλα μου πήγα και πηρα 5 κουλούρια και έφαγα .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back