Τι έκανε αυτός,μήπως κυνηγούσε χωρίς άδεια;Ααα ξέχασα να γράψω ,ένας μ@λ@κ@ς λιγότερος...ήρθε η θηροφυλακη και του το πήρε

Τι έκανε αυτός,μήπως κυνηγούσε χωρίς άδεια;Ααα ξέχασα να γράψω ,ένας μ@λ@κ@ς λιγότερος...ήρθε η θηροφυλακη και του το πήρε
Δε σε λεω !! Γιατι δεν με στελνεις καμια βροχηΝομο?
Έρχεται το απόγευμαΔε σε λεω !! Γιατι δεν με στελνεις καμια βροχη. (Χαλκιδικη ,κασσανδρα )
Αν και τα εχουμε πει απειρες φορες..εγώ βλέπω πως κάποιοι κάνουν πάρτι και εδώ θα πεσει παλι κλαμα.
View attachment 80994
View attachment 80993
Εχει να αρπαξει δραμια αν καμουφλαριστει ετσι θα χωρτασει μολυβι !!
porque tiene mutchas bonitas chicas.και γιατί να είναι ο βασικος άξονας η ισπανια? και εμείς ωραία κολαρακια έχουμε στην ελλαδα ιδικά αυτές τις ήμερες με το σκαμνάκια στα καρτέρια μούρλια έγιναν![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι ακριβός, και η μέρα ήταν ύποπτη γιατί είχε συννεφιά, είχε ψύχρα το πρωί, είχε κι ένα ψιλοβοριαδάκι και παρ' όλα αυτά,Βα Αττικη τιποτααααα και ελαχιστα πιασμενα.
Ετσι πανε αυτα...εγώ βλέπω πως κάποιοι κάνουν πάρτι και εδώ θα πεσει παλι κλαμα.
View attachment 80994
View attachment 80993
ιδιος το τελευταίο συμφωνω και επαυξάνω είχα ένα και ήταν αχόρταγο τρόμαξε η μανα μου να με γνωρίσει μετα από ένα μηνάΕτσι πανε αυτα...
Οπου φτωχος και η μοιρα του...
Τι να κανουν να ερθουν σε μας??
Ισπανια στα σιγουρα...
Καλυτερο ποδοσφαιρο...
Καλυτερο μπασκετ...
Καλυτερα κυνηγοτοπια...
Καλυτερα νιαμου...
Κλπ κλπ κλπ...
Ναι αλλά έφτιαξες κάρδιο για την πέρδικαιδιος το τελευταίο συμφωνω και επαυξάνω είχα ένα και ήταν αχόρταγο τρόμαξε η μανα μου να με γνωρίσει μετα από ένα μηνά![]()
![]()
![]()
![]()
πρεπει να το παιζω κυριος το ματι της κορακινας καραδωκει παντου δεν το εχει σε τιποτα να μου καρφωσει κανενα τυγανι στο κεφαλι!!! που να ήξερε εκεί που καθόμουνα στο καρτερι περάσανε καμία 20ρια αλογαταρισες και αμεσος μου μπήκε στο μυαλο το wooester, αλλού τις ψάχνεις αλλού τις βρίσκεις και αυτέςΝαι αλλά έφτιαξες κάρδιο για την πέρδικα
Στο Μαρούσι επιτρέπεται το κυνήγι γιατί καλύτερο καρτέρι δεν βλέπω.Τι εχει γινει ρε γ..το. Στο Μαρουσι στη δουλεια μου τη Παρασκευη τετοια ωρα μετρησα 6 τσιχλακια στην ιδια πορεια(προς ενα δασακι), ουτε που τις ακουσα τωρα... Εχει νοημα βολτα αυριο πρωι ή παμε απο βδομαδα.. οεο