Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ο Περικλης ελεγε προ ημερων οτι ειναι ντερμπι αλλα χανουμε στο ημιχρονο. Μαλλον εχουμε χασει απο τα αποδυτηρια και φετος. Δεν βοηθαει ο κωλοκαιρος...
Δεν υπάρχει περίτωση, πουλιά θα έχει......τώρα θα είναι, αργότερα θα είναι δεν ξέρω, αλλά η χρονιά θα πάει καλά
Μπορεί να χαθούν κάποια μπασίματα ή γιατί θα μπούν νύχτα ή γιατί θα μπούν πιο ορεινά ,αλλά με τον πρώτο χειμώνα θα γεμίσει ο κάμπος.

Centro_76 o υπεραισιόδοξος :)

Δυτικη ,και Β.ελλαδα φίλε κοκινησαν, αττικοβοιωτια μόνο Παρασκευή μπήκαν πολλά πουλιά.
Και πεμπτη να συμπληρωσω, αλλα αργα, με το που επεσε ο αερας εμφανιστηκαν,τουλαχιστον στην βοιωτια οσοι ειχαν υπομονη τις ριξανε τις ντουφεκιες τους.

Αυτο το σαβ/ριακο παιζει να ειναι το χειροτερο του φετινου οκτωμβριου,δυνατοι νοτιαδες,6,7 μποφορ,και 30 βαθμους και πανω θερμοκρασια,μαλιστα στον δρομο εμαθα ειναι και οι καμηλες απο αφρικη,φερνουν μαζι τους μπολικη σκονη!

Αυτο το σαβ/ριακο παιζει να ειναι το χειροτερο του φετινου οκτωμβριου,δυνατοι νοτιαδες,6,7 μποφορ,και 30 βαθμους και πανω θερμοκρασια,μαλιστα στον δρομο εμαθα ειναι και οι καμηλες απο αφρικη,φερνουν μαζι τους μπολικη σκονη!
Εγώ το ΣΚ θα βγω επενδύοντας στην ψυχική μου υγεία. Και μάλιστα με το 20άρι μου και τα πίτουρα για να γουστάρω.
Επίσης το κυνήγι με γλυτώνει από κοινωνικές λαλακίες.
Πχ: -Πάμε το Σάββατο για ...;
-Πας καλά; Οκτώβριο μήνα στα μπασίματα της τσίχλας θα τρέχω σε εκδηλώσεις; Δε μπορώ, έχω κυνήγι.
Και ας με κοιτάνε σα να είμαι εξωγήινος.

Status
Not open for further replies.
Back