Μακάρι να έχεις δίκιο γιατί στο Βιλαμπαχο κοκκινίζουν οι κάννες.Έχουμε μέρες μπροστά μας, μην τρελενεστε.
Μακάρι να έχεις δίκιο γιατί στο Βιλαμπαχο κοκκινίζουν οι κάννες.Έχουμε μέρες μπροστά μας, μην τρελενεστε.
Πέμπτη, Παρασκευή όταν κοκκινίζαν εμας αυτή δεν βλέπανε τίποτα, η κυριότερες ημερομηνίες είναι μπροστά μας.Μακάρι να έχεις δίκιο γιατί στο Βιλαμπαχο κοκκινίζουν οι κάννες.
Τι κοκκίνισαν ,αν δεν ψήνεις πανσετα στη κάννη δεν έχει πέρασμα .Πέμπτη, Παρασκευή όταν κοκκινίζαν εμας αυτή δεν βλέπανε τίποτα, η κυριότερες ημερομηνίες είναι μπροστά μας.
Δεν υπάρχει περίτωση, πουλιά θα έχει......τώρα θα είναι, αργότερα θα είναι δεν ξέρω, αλλά η χρονιά θα πάει καλάΟ Περικλης ελεγε προ ημερων οτι ειναι ντερμπι αλλα χανουμε στο ημιχρονο. Μαλλον εχουμε χασει απο τα αποδυτηρια και φετος. Δεν βοηθαει ο κωλοκαιρος...
Δυτικη ,και Β.ελλαδα φίλε κοκινησαν, αττικοβοιωτια μόνο Παρασκευή μπήκαν πολλά πουλιά.Τι κοκκίνισαν ,αν δεν ψήνεις πανσετα στη κάννη δεν έχει πέρασμα .
Και πεμπτη να συμπληρωσω, αλλα αργα, με το που επεσε ο αερας εμφανιστηκαν,τουλαχιστον στην βοιωτια οσοι ειχαν υπομονη τις ριξανε τις ντουφεκιες τους.Δυτικη ,και Β.ελλαδα φίλε κοκινησαν, αττικοβοιωτια μόνο Παρασκευή μπήκαν πολλά πουλιά.
Αντηθετα εδώ μας έχουν πνίξει δεν θυμάμαι ποτέ άλλοι χρόνια μετά τόσα πολλά ρουβελια και αλλά μικρό πουλια γίνεται χαμοςΟι κουλούρες συνεχίζονται.ουτε τα ρουβελια δε πέταξαν σημερα
Καλά δεν κάηκαν, είχε μια ψιλοκινησουλα και αυτά ψηλωμενα πολύ.Εχθές στην Άρτα κάποιοι που βγήκαν....κάηκαν....
Μπααα!Γιάννη ασχολείσαι κι εσυ με το καιρό αν κατάλαβα καλά ε;
Εχθές στην Άρτα κάποιοι που βγήκαν....κάηκαν....
Θα αποφασίσετε κ.συν/λφοι?Καλά δεν κάηκαν, είχε μια ψιλοκινησουλα και αυτά ψηλωμενα πολύ.
Εγώ το ΣΚ θα βγω επενδύοντας στην ψυχική μου υγεία. Και μάλιστα με το 20άρι μου και τα πίτουρα για να γουστάρω.Αυτο το σαβ/ριακο παιζει να ειναι το χειροτερο του φετινου οκτωμβριου,δυνατοι νοτιαδες,6,7 μποφορ,και 30 βαθμους και πανω θερμοκρασια,μαλιστα στον δρομο εμαθα ειναι και οι καμηλες απο αφρικη,φερνουν μαζι τους μπολικη σκονη!
Γιάννη …. Ποσό θα επηρεάσουν της Τούρκο ελληνικές σχεσει το προσφυγικοΘα αποφασίσετε κ.συν/λφοι?![]()
Ψιλοκινησουλα??? Εξαρτάται πως το βλέπεις ο καθένας....4 πουλιάστρες γεμάτες δεν τις λες ψιλοκινησουλα...Καλά δεν κάηκαν, είχε μια ψιλοκινησουλα και αυτά ψηλωμενα πολύ.