Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μελι εχω να κολυμπησω μεσα!!! Πρωι βραδυ του αλλαζω τα φωτα. Τωρα που λες για καλο φαγητο , αγριογουρουνο κοκκινιστο με τηγανητες πατατες κανει???
Και το ρωτας!!!!! Παναθεμα'σε και μετα απο 12ωρο εφαγα φακες .hair.

Γεια σου Φίλιππε, σε αυτή την περίπτωση βρίσκεις και δύο κομμάτια καλή λακέρδα ... και έρχεσαι στα ίσια σου ! :)
Πω πω ρε Γιωργο τι ειπες τωρα... Λακερδα φιλε, φασολαδα με πιπεριτσα - καροτο - σελινο μεσα - ξερο κρεμμυδι και φρεσκο ψωμακι και η απογειωση ειναι ετοιμη.

Την εχω αρπαξει ηδη. Ευτυχως δεν ειναι κοβιντ.
Περαστηκα το πέρασα και εγώ 1/2 μέρες μπουκομα χωρίς πυρετό όλλοι η οικογένεια με κοβιντ εγώ ανεμβολίαστος και δεν κολισα δεν με πιάνουν σχεδόν καθολου η γρυπές

Καμια συνταγή για τον πονο στην μεση να μου πειτε γιατι ειμαι σαν σιγμα τελικο..
Οντως η θερμαστρα νερου που λεει και ο Ηλιας κανει θαυματα μερικες φορες. Σε αφηνει οταν προχωρας η δεν μπορεις ουτε να κουνηθεις?

Οντως η θερμαστρα νερου που λεει και ο Ηλιας κανει θαυματα μερικες φορες. Σε αφηνει οταν προχωρας η δεν μπορεις ουτε να κουνηθεις?
Καθαρίζω κατι χωραφια και τεντωσα ρε ..
Θα δοκιμάσω τα ζεστα ..
Αλλιως θα πάω καναπέ στην φυλαχτρα απο αύριο

Είσαι πολύ γρήγορα στα ίσια σού...μέχρι τρία φακελάκια την ημέρα...σε νερο διαλύοντας τα ...
Αν είναι μυικό θα του πέραση με αυτό αν έχει κύλη δεν θα του κάνη τίποτα θα είναι θέμα χρόνου να τον ξαβαπιασει

Αν είναι μυικό θα του πέραση με αυτό αν έχει κύλη δεν θα του κάνη τίποτα θα είναι θέμα χρόνου να τον ξαβαπιασει
Ηλία ναι συμφωνώ...αναλυτικό είναι...εγω έχω βρει την υγεία μου όταν έχω θέμα...είτε γόνατα είτε μέση....και γρήγορα..

Ηλία ναι συμφωνώ...αναλυτικό είναι...εγω έχω βρει την υγεία μου όταν έχω θέμα...είτε γόνατα είτε μέση....και γρήγορα..
Σε φλεγμονές είναι πολύ καλό εγώ επερνα το 75αρι σε τέτοιες περιπτοσης… για κυλες ομως αν θες να κανείς δουλειά και να μην έχεις προβλήματα στο μέλλον χρειάζονται αλλά πραγματα δεν είναι του παρόντος ομως να το αναλύσουμε!!!

Status
Not open for further replies.
Back