Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καθαρίζω κατι χωραφια και τεντωσα ρε ..
Θα δοκιμάσω τα ζεστα ..
Αλλιως θα πάω καναπέ στην φυλαχτρα απο αύριο
Πρώτον , εσύ αστός πρωτευουσιάνος δεν κάνεις για αγροτικές δουλειές, χαχαχα...
Δεύτερον, μικρέ γερνάς κι εσύ, αυτό σου λέει η μέση. Χρειάζεσαι ειδική ζώνη. Πήγαινε σε κανένα κατάστημα ορθοπεδικών στην Καλαμάτα.

Καμια συνταγή για τον πονο στην μεση να μου πειτε γιατι ειμαι σαν σιγμα τελικο..
Τρεις ώρες επώμιση, από τις 7 έως τις 10, με μεγάλη προσοχή, στο σκύψιμο, όταν θα μαζεύεις τα τσιχλάκια! Πριν καμιά 10αριά χρόνια, με έχει πιάσει η μέση, 27 Φεβρουαρίου. Λέω, δεν γίνεται, πρέπει να πάω. Πέρνω κάτι μεσουλιντ, και φεύγω! Ο πόνος απίστευτος. Με τα χίλια ζόρια να μπω στο αμάξι. Όταν οδήγαγα, ίδρωνα. Μια και δυο, φτάνω Καπανδρίτι. Αρχίζω να περπατάω, με τα ζωνάρια και τον πόνο, σαν τον ρόμποκοπ. Πετάγετε μία δεξιά, πάω να στρίψω το κορμί, με τίποτα. Άλλες αριστερά, άλλες δεξιά, μου 'χαν σπάσει τα νεύρα. Μία μπροστά δεν θα φύγει, να μπορώ να ρίξω; Παραπονιόμουνα. Και να σου, βγαίνει μια κάποια στιγμή. Της χώνω μία, πάρτη κάτω! Πάω από πάνω, γεμάτος χαρά, κάνω να σκύψω, με τίποτα. Βάζω το δίκαννο όρθιο, σαν μαγκούρα, να στερεώνομαι και σιγά σιγά κατέβηκα και την έπιασα! Ε αυτό ήταν. Τα μάζεψα και γύρισα ταπεινωμένος... Την επόμενη ξαναπήγα με ένα φιλαράκι, με πρόβλημα στον μηνίσκο, για να τις πιάνει. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το θέαμα. Ο ένας κουτσός και ο άλλος μονοκόμματος. Γελάγαμε με τα χάλια μας!

Τα μπασιματα τραβάνε κάποιες φορές και μέσα στο Νοέμβρη...... θυμάμαι 2020 10 Νοεμβρίου ( θυμάμαι χαρακτηριστικά τη μέρα γιατί έχω γενέθλια) είμασταν για μπεκάτσα (χαμηλά κιόλας σε κάμπο) και από το πουθενά ξεκινάει ένα εξωπραγματικό μπασιμο, από κοτσύφια κυρίως, για σχεδόν 2 ώρες, μιλάμε για ατελείωτα πουλιά, κορδόνι που λέμε, αφού θυμάμαι με τον καλό μου φίλο Κώστα, καθόμασταν κάποιες στιγμές και τα χαζεύαμε......
Μου έχει τύχει και εμένα παρά πολλές φορές 10-11-12-13νοεμβριου να περνάνε σε κοπάδια φασσες κοκκινοτσιχλες γερακοτσιχλες καλά κοτσύφια και τσίχλες αμέτρητες . Και στα περάσματα του Οκτώβρη τίποτα. Έχεις πολύ δίκιο Γιάννη.

Πρώτον , εσύ αστός πρωτευουσιάνος δεν κάνεις για αγροτικές δουλειές, χαχαχα...
Δεύτερον, μικρέ γερνάς κι εσύ, αυτό σου λέει η μέση. Χρειάζεσαι ειδική ζώνη. Πήγαινε σε κανένα κατάστημα ορθοπεδικών στην Καλαμάτα.
ΜπαρμπαΜητσο αστα..
Εχω διαλυθεί..
Φαντάσου και ειμαι και 20 χρονια νεότερος απο εσενα

Πρώτο απογευματινο σήμερα για να δω τι παίζει. 15 στο χέρι, αρκετά πουλιά ανέβηκαν για 18 του μηνός. Ρουμελιώτης sporting n8 ούτε ένα ζωντανό.
Δεκαπεντε σε απογευματινο?????????
Θα βαλω τα κλαματα😭😭😭
Μπραβο ρε berett..αραααααα!!!!!!!

Καμια συνταγή για τον πονο στην μεση να μου πειτε γιατι ειμαι σαν σιγμα τελικο..
Κοίταξε εάν έχεις δισκοκοιλη το ζεστό είναι προσωρινή λύση διότι έπειτα μπορεί να γίνεις χειρότερα σε πολύ πόνο σε έξαρση θέλει κρύο διότι πονάς για δύο διαφορετικούς λόγους είτε σου έχει κάνει μαγκωμα στο νεύρο και πονάς τοπικά επάνω στη μέση είτε ο ερεθισμός έχει κάνει φλεγμονή και μεταφέρεται ο πόνος σε άλλο σημείο και δεν πονάς εκεί που είναι η αιτία δηλ σε χτυπάει πόδι , ισχύο,γάμπα ,ακόμη και μιδιαδμενη πατούσα .Το κάθε τι θέλει διαφορετική αντιμετώπιση.Αμεση βελτίωση έχεις χτυπώντας κορτιζόνη περιμετρικά του σημείου στη μέση που έχτισε το θέμα εάν πονάς εκει.Κατα τα άλλα άμεση απόκριση εχει ο βελονισμός που ενεργοποιεί τις μυϊκές και νευρικές μάζες που έχουν επηρεαστεί από τη φλεγμονή .Τα έχω κάνει όλα και στο τέλος έκανα ενχειρηση αλλά την ξαναχαλασα τη μέση λόγο δουλειάς και απροσεξίας γιατί δε με προσέχω.

@DimDre ισχύει ότι έχει μπασιματακι στα μερη σου, αυτό μου μεταφέρανε αλλά δεν έχω είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης.
Εχω δει πιο πολλες απο καθε αλλη φορα φετος. Κοπαδακια των 4-5 αλλα στον θεο το 99%. Καθαρα μπασιματιαρες. Απο καρπωση 3 χερι 1 χαμενη με 7 φυσιγγια και μαλλον εκει θα μεινει.

Απο κεντρικη ευβοια ειναι οπως τα ειπε η πατριδα,μπασιματακι με ολα σχδον τα πουλια ψηλα,4 στο χερι,9 παρα την εκανα,δεν ξερω για σας αλλα εγω το σαβ/ριακο παω για ηλιοθεραπεια,και αν κατσει και μεινετε απο φυσιγκια οσοι πατε στειλτε μου μυνημα να σας φερω🤣

Status
Not open for further replies.
Back