Μπραβο Στέλιο,ωραιοτατος και στα ταιρια της!Καλησπέρα. Κάτι κάναμε απόψε !!!
![]()
Μπραβο Στέλιο,ωραιοτατος και στα ταιρια της!Καλησπέρα. Κάτι κάναμε απόψε !!!
![]()
Ευχαριστώ φίλε!Ωραίος ο ψηλος
Δυστυχώς φίλε Λευτέρη έτσι είναι τα πράγματα. Το περισσότερο ποσοστό στα καρτέρια δν μαζεύουν τους άδειους κάλυκες. Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ότι πρέπει να έχουμε συνείδηση. Άντε κ στο περπατητό όσοι έχουν καραμπίνες χάνουν στα χόρτα τους κάλυκες. Στο καρτέρι; Ξέρουμε ότι ο κάλυκας είναι ριγμένος το πολύ 3 μέτρα μακριά μας γιατί να μη τα μαζέψουμε. Το πλαστικό κάνει γύρω στα 95 χρόνια να λιώσει. Κρίμα ν τα αφήνουμε έτσι κ μέσα στην ξένη περιουσία........Μαζέβουμε πάντα τους άδειους κάλυκες.......Χτες είχα πάει για απογευματινό.
Σκηνικό πρώτο:
Κάθομαι στην φυλαχτρα και αρχίζω να μαζεύω τους άδειους κάλυκες που είναι διάσπαρτοι ανάμεσα στα ελαιόδεντρα. Εκείνη την ώρα φτάνει και ο συνήθως χρήστης της φυλαχτρας με τον γιό του.
Τα μαζεύεις μου λέει;
Του απαντώ ότι αν συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε έτσι στην ξένη περιουσία, σε λίγο θα μας απαγορεύσουν το κυνήγι. Συμφώνησε και προθυμοποιήθηκε να φέρει σακουλα.
Σκηνικό δεύτερο:
Στην απέναντι πλαγιά εμφανίζεται μια παρέα νεαρών κυνηγών, όπου ο ένας με μηχανάκι γκαζωνοντας προσπαθεί να ξετρυπωσει τα πουλιά ενώ οι υπόλοιποι κάνουν το ίδιο με αλαλαγμους. Όταν χτυπούσαν κάποιο πουλί, ούρλιαζαν ο ένας στον άλλον για το που έπεσε χρησιμοποιώντας στις πέντε λέξεις τέσσερις φορές το "μαλάκα".
Χτες ήταν μια από τις μέρες που ντράπηκα που είμαι κυνηγός.
Και είμαι 53 ετών.
Μπραβο που μαζευεις κ τους συγκεντρωτηρες..Δυστυχώς φίλε Λευτέρη έτσι είναι τα πράγματα. Το περισσότερο ποσοστό στα καρτέρια δν μαζεύουν τους άδειους κάλυκες. Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ότι πρέπει να έχουμε συνείδηση. Άντε κ στο περπατητό όσοι έχουν καραμπίνες χάνουν στα χόρτα τους κάλυκες. Στο καρτέρι; Ξέρουμε ότι ο κάλυκας είναι ριγμένος το πολύ 3 μέτρα μακριά μας γιατί να μη τα μαζέψουμε. Το πλαστικό κάνει γύρω στα 95 χρόνια να λιώσει. Κρίμα ν τα αφήνουμε έτσι κ μέσα στην ξένη περιουσία........Μαζέβουμε πάντα τους άδειους κάλυκες.......photo hosting sites
Το τσουβάλι αυτό από την "ΕΝΑΡΞΗ" το έχω....
(Τους άδειους κάλυκες παιδιά τους παραδίδεται κάπου π.χ. για αναγώμοση ή τους πάμε απλά στην ανακύκλωση) ;
Ανακύκλωση Κώστα! Μπράβο για αυτό που κάνειςΔυστυχώς φίλε Λευτέρη έτσι είναι τα πράγματα. Το περισσότερο ποσοστό στα καρτέρια δν μαζεύουν τους άδειους κάλυκες. Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ότι πρέπει να έχουμε συνείδηση. Άντε κ στο περπατητό όσοι έχουν καραμπίνες χάνουν στα χόρτα τους κάλυκες. Στο καρτέρι; Ξέρουμε ότι ο κάλυκας είναι ριγμένος το πολύ 3 μέτρα μακριά μας γιατί να μη τα μαζέψουμε. Το πλαστικό κάνει γύρω στα 95 χρόνια να λιώσει. Κρίμα ν τα αφήνουμε έτσι κ μέσα στην ξένη περιουσία........Μαζέβουμε πάντα τους άδειους κάλυκες.......photo hosting sites
(Τους άδειους κάλυκες παιδιά τους παραδίδεται κάπου π.χ. για αναγώμοση ή τους πάμε απλά στην ανακύκλωση) ;
Τους άδειους κάλυκες παιδιά τους παραδίδεται κάπου π.χ. για αναγώμοση ή τους πάμε απλά στην ανακύκλωση) ;
Χα χα χα....Αυτοί οι συγκεντρωτήρες είναι δικοί μου από δοκιμές σε χαρτόνια.......Μπραβο που μαζευεις κ τους συγκεντρωτηρες..
Κανα παλιοφυσιγγο βρηκες??![]()
Φίλε εσείς τουφεκάγατε εκει παραδίπλα απο τα άλογα???Καλσπερα Κυριοι
Στον καμπο της ταναγρας σημερα σε μερος που βρηκα απ το google earth με τον πατερα μου. Αρκετα πουλια. Εν τελει πηραμε 8 δεν βρηκαμε αλλα τοσα κ επεσαν τραυματισμενα με φτερο αλλα τοσα που φυσικα τα χασαμε. Επρεπε να ειχαμε παρει κι αλλα. Δεν ξερω αν φταιει οτι ειμαστε νεοι κυνηγοι (2-3 χρονια) ή αν δν ειναι ακριβως κεντρο το οπλο ή αν φταιει οτι τα πουλια ειναι πολυ κυνηγημενα κ πετανε κομματια. 10 χιλιομετρα περπατημα αλλα ιδανικο μερος. Πηγαιντε.
Επιτέλους Στελάρα! Πήρες και μία φάσσα!!!Καλησπέρα. Κάτι κάναμε απόψε !!!
![]()
Μάλλον το 2ο...!(Τους άδειους κάλυκες παιδιά τους παραδίδεται κάπου π.χ. για αναγώμοση ή τους πάμε απλά στην ανακύκλωση) ;
Πανέμορφη φώτο και ακόμα πιο όμορφο αποτέλεσμα.Καλησπέρα. Κάτι κάναμε απόψε !!!
![]()
Δεν ειδα πουθενα αλογα φιλε. Ημουν προς τα αρχαια κολλητα με Αγιο θωμαΦίλε εσείς τουφεκάγατε εκει παραδίπλα απο τα άλογα???
Καλησπέρα παιδιάΔυστυχώς φίλε Λευτέρη έτσι είναι τα πράγματα. Το περισσότερο ποσοστό στα καρτέρια δν μαζεύουν τους άδειους κάλυκες. Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ότι πρέπει να έχουμε συνείδηση. Άντε κ στο περπατητό όσοι έχουν καραμπίνες χάνουν στα χόρτα τους κάλυκες. Στο καρτέρι; Ξέρουμε ότι ο κάλυκας είναι ριγμένος το πολύ 3 μέτρα μακριά μας γιατί να μη τα μαζέψουμε. Το πλαστικό κάνει γύρω στα 95 χρόνια να λιώσει. Κρίμα ν τα αφήνουμε έτσι κ μέσα στην ξένη περιουσία........Μαζέβουμε πάντα τους άδειους κάλυκες.......photo hosting sites
Ωραίος Στέλιο,σε τι μέρος την βαρεσες την Φάσσα?Καλησπέρα. Κάτι κάναμε απόψε !!!
![]()
Σε κωλόμπαρο !Ωραίος Στέλιο,σε τι μέρος την βαρεσες την Φάσσα?