Και ο Αντρέας είναι σε γειτονικη περιοχη αλλά και αυτός που κυκλοφορεί στην περιοχή μου κάνει καλά την δουλειά του με συνεχή παρουσία Παυλο.αν είναι θηροφύλακας ακόμα ο Αντρέας δεν χαρίζει κάστανο και σε κανέναν ούτε στον αδερφό του και πολύ καλά κάνει !
Χάθηκαν τα πουλιά από παντού. Λέτε να φοβούνται τη μετάλλαξη Ο;Συκαμινο εγώ σήμερα, μόνος με τη σκυλίτσα μου 2 πουλιά πήρα το πρωί κ μετά η απόλυτη σιγή. Έψαξα κ σ ένα πυκνό που κρατάει μπεκάτσες όταν πέσουν βροχές αλλά τίποτα. Πολύ ζέστη κ υγρασία. Αυτό που χάρηκα είναι κάποιες εικόνες που δύσκολα απολαμβάνουν άλλοι που δεν είναι κυνηγοί...
Φίλε Γιάννη αν δεν βάλει κρύο δυστυχώς έτσι θα πάει, τα πουλιά έχουν πιάσει σε ρεματιες κ πυκνουρες κ δεν σηκώνονται με τπτ. Θέλει περπατητο κ κάνα δυο σκυλάκια να τα ανακατεβουν για να γινει δουλειά.Χάθηκαν τα πουλιά από παντού. Λέτε να φοβούνται τη μετάλλαξη Ο;
.....Αυτό που χάρηκα είναι κάποιες εικόνες που δύσκολα απολαμβάνουν άλλοι που δεν είναι κυνηγοί...
Αυτό είναι όλα τα λεφτά!!!
Πάντως Εύβοια σήμερα καρτέρι με επιμονή ο καλύτερος 15,16 πουλιά, περπατητο κτυπαγες πολλά πουλια. (ακόμα μαζεύουν ελιές πάντως Εύβοια, προσοχή)Χάθηκαν τα πουλιά από παντού. Λέτε να φοβούνται τη μετάλλαξη Ο;
.....Αυτό που χάρηκα είναι κάποιες εικόνες που δύσκολα απολαμβάνουν άλλοι που δεν είναι κυνηγοί...
Αυτό είναι όλα τα λεφτά!!!
Μια χαρά είναι. Μια χαρά. Μπράβο!!Πάντως Εύβοια σήμερα καρτέρι με επιμονή ο καλύτερος 15,16 πουλιά, περπατητο κτυπαγες πολλά πουλια. (ακόμα μαζεύουν ελιές πάντως Εύβοια, προσοχή)
Έέέέτσι!...Φίλε Γιάννη αν δεν βάλει κρύο δυστυχώς έτσι θα πάει, τα πουλιά έχουν πιάσει σε ρεματιες κ πυκνουρες κ δεν σηκώνονται με τπτ. Θέλει περπατητο κ κάνα δυο σκυλάκια να τα ανακατεβουν για να γινει δουλειά.
Προς τα που μεριά πας φίλε μου;Πάντως Εύβοια σήμερα καρτέρι με επιμονή ο καλύτερος 15,16 πουλιά, περπατητο κτυπαγες πολλά πουλια. (ακόμα μαζεύουν ελιές πάντως Εύβοια, προσοχή)
Πάντως ανατολική Εύβοια 0 πουλιά πρωινό και 2-3 απογευματινό ο καλύτερος και τυχερότερος.Πάντως Εύβοια σήμερα καρτέρι με επιμονή ο καλύτερος 15,16 πουλιά, περπατητο κτυπαγες πολλά πουλια. (ακόμα μαζεύουν ελιές πάντως Εύβοια, προσοχή)
Στη κεντροδυτική παίζει τίποτα; Έχω μέρες να πάω.Πάντως ανατολική Εύβοια 0 πουλιά πρωινό και 2-3 απογευματινό ο καλύτερος και τυχερότερος.
Όπως κοιτάς,κάτω αριστεράΠρος τα που μεριά πας φίλε μου;
Δεν γνωρίζω για κεντροδυτικά, κεντροανατολική Εύβοια πηγαίνω μόνο, λόγω σπιτιού που έχω.Στη κεντροδυτική παίζει τίποτα; Έχω μέρες να πάω.
Εμ έλα που εγώ το έχω κοντά στη Χαλκίδα...Δεν γνωρίζω για κεντροδυτικά, κεντροανατολική Εύβοια πηγαίνω μόνο, λόγω σπιτιού που έχω.
Έλα ρε φίλε που?Εμ έλα που εγώ το έχω κοντά στη Χαλκίδα...
Δεν πήγα εγώ Χρήστο ο φιλαράκος μου, κεντρική ήταν.Προς τα που μεριά πας φίλε μου;