Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
βροχες δεν ηθελες????σκορπισαν παλι αφου βρισκουν παντου φαγητο τωρα![σημερα να πας σε καρτερακι πανω στο ρεμα]
Δεν γίνεται χωρίς βροχη. Αν δεν εκανε παλι θα εξαφανιζοντουσαν! Ο καιρός μας τάζει πολλά καλούδια προς το τέλος του μηνα και ο Δεκέμβρης δείχνει να μπαίνει φορτσατος!!! Καρτερακι σήμερα σίγουρα θα πάω αλλά λέω να ανέβω ψηλά, εκεί που ρίχνεις μόνο μια...

Σημερινό απογιοματινό καρτεράκι, κατόπιν 3ήμερης θηρευτικής αποχής λόγω ανάποδου καιρού...
Τα πουλιά αρκετούτσικα (όχι τόσο πολλά, όσα τα άφησα το απόγεμα του περασμένου Σαββάτου), αλλά έκαναν την εμφάνισή τους από τις 17:00 σχεδόν και ύστερα...
Σχεδόν όλα τσίχλες και ελάχιστα κοτσύφια...
12 κατέρριψα, εκ των οποίων 8 στο χέρι... Τα υπόλοιπα 4 έπεσαν μακριά, σε δύσκολα μέρη, δίχως να έχω επαρκή ορατότητα του ακριβούς σημείου πτώσης των...
Ντάξει, καλά ήτανε...

Πάντως εχθές Πέμπτη στους Καθενους και στην γύρω περιοχή δεν έπεσε τουφέκια.
Για πρωινό καρτερι μιλας? Πάντως χθες 2 γνωστοί μου προς Πολιτικά έκαναν 40 πουλιά με περπατητο τριών ωρών.Έχει πολλά πιασμένα! Προσοχή θέλει με τον κόσμο στις ελιες και μεγάλη κιολας!

Για πρωινό καρτερι μιλας? Πάντως χθες 2 γνωστοί μου προς Πολιτικά έκαναν 40 πουλιά με περπατητο τριών ωρών.Έχει πολλά πιασμένα! Προσοχή θέλει με τον κόσμο στις ελιες και μεγάλη κιολας!
Ναι Δημήτρη πρωί πάντα.

Θερμοκρασία, υγρασία, ατμοσφαιρική πίεση, υψόμετρο, κατεύθυνση-ένταση ανέμου, όπλο, αυλό, κώνο, τσοκ, φυσίγγι, πυρίτιδα, νο σκαγιων
Άντε ξεκίνα να μας γράφεις, μη μας κρατάς σε αγωνία

Status
Not open for further replies.
Back