Ρε άστα τα σάπια, πότε θα πάμε στο μπάρμπεκιου σου να ψήσουμεΆστα τα σάπια και κανόνισε παρασκευή αν κόψει για κανενα περπατητό!![]()

Ρε άστα τα σάπια, πότε θα πάμε στο μπάρμπεκιου σου να ψήσουμεΆστα τα σάπια και κανόνισε παρασκευή αν κόψει για κανενα περπατητό!![]()
βροχες δεν ηθελες????σκορπισαν παλι αφου βρισκουν παντου φαγητο τωρα![σημερα να πας σε καρτερακι πανω στο ρεμα]Απόψε μπεκατσα είδα αλλά τσιχλα ούτε μια!!!!! Που να πήγαν τα πουλάκια μου????
Δεν γίνεται χωρίς βροχη. Αν δεν εκανε παλι θα εξαφανιζοντουσαν! Ο καιρός μας τάζει πολλά καλούδια προς το τέλος του μηνα και ο Δεκέμβρης δείχνει να μπαίνει φορτσατος!!! Καρτερακι σήμερα σίγουρα θα πάω αλλά λέω να ανέβω ψηλά, εκεί που ρίχνεις μόνο μια...βροχες δεν ηθελες????σκορπισαν παλι αφου βρισκουν παντου φαγητο τωρα![σημερα να πας σε καρτερακι πανω στο ρεμα]
Που όλα αυτά; νόμο;Πρωινό περπατητό.. κάτι έγινε και σήμερα..
4000νόμο;
ΘεσσαλονίκηΠου όλα αυτά; νόμο;
Για πρωινό καρτερι μιλας? Πάντως χθες 2 γνωστοί μου προς Πολιτικά έκαναν 40 πουλιά με περπατητο τριών ωρών.Έχει πολλά πιασμένα! Προσοχή θέλει με τον κόσμο στις ελιες και μεγάλη κιολας!Πάντως εχθές Πέμπτη στους Καθενους και στην γύρω περιοχή δεν έπεσε τουφέκια.
Ναι Δημήτρη πρωί πάντα.Για πρωινό καρτερι μιλας? Πάντως χθες 2 γνωστοί μου προς Πολιτικά έκαναν 40 πουλιά με περπατητο τριών ωρών.Έχει πολλά πιασμένα! Προσοχή θέλει με τον κόσμο στις ελιες και μεγάλη κιολας!
Θερμοκρασία, υγρασία, ατμοσφαιρική πίεση, υψόμετρο, κατεύθυνση-ένταση ανέμου, όπλο, αυλό, κώνο, τσοκ, φυσίγγι, πυρίτιδα, νο σκαγιων