Εσένα τί διαστάσεων είναι?
Εδώ μετά την γέφυρα προς Δροσιά πολύ λίγα πουλιά και ψηλωμενα και ώρα 17:40.Τελικά πιο πάνω είχε πιο λίγο χιόνι από ότι εδώ και στα προσηλια είχε λιωσει. Σε κοτσυφοκαρτερο πήγα και επιασα στις 16:30 αλλά τα πουλιά εμφανίστηκαν κλασσικά μετα τις 17:15. Πέρασαν 35-40 πουλιά και τουφεκισα 12 απο τς οποία κράτησα τα 8. Τσίχλες μόνο 2 πέρασαν, μια μόλις πήγα με ένα γεράκι να την πάει μαμιοντας και μια που πηρα. Τώρα καλό Σ/Κ και χλωμό το βλέπω κιόλας για εδω.
View attachment 40571
Ευχαριστώ πατρίδα αλλά ψάχνω κάτι ποίο μικρό για το port pagaz.
Εδώ τα πρώτα στον Θεό και μετά κυριολεκτικά ένα με το εδαφος. Μου έσκαγαν μεσα στα μούτρα και ευτυχώς που το μέρος είναι πολύ ανοιχτό και καθαρό και γυρνούσα και τους εριχνα στον κωλο.Εδώ μετά την γέφυρα προς Δροσιά πολύ λίγα πουλιά και ψηλωμενα και ώρα 17:40.
Άρχοντας!!!! Ηγετης!!!!Όριο πάλι σήμερα.View attachment 40574View attachment 40575
Εύβοια φίλε? Ωραίος, θα το ευχαριστηθηκες!Όριο πάλι σήμερα.View attachment 40574View attachment 40575
Ωραίος..Όριο πάλι σήμερα.View attachment 40574View attachment 40575
Σε κατηφόρα τρώγατε?Σημερινή εξόρμηση στα Μέγαρα
Αέρας που ξυριζε από αυτιά μέχρι ...
Τσίχλες άφαντες εκτός από δύο που ανεμισαν και αυτές με τόσο αέρα πρέπει να έφτασαν στα Σούρμενα
Τελικός απολογισμός
View attachment 40547
Τα μαύρα είναι σαπούνια!!! Μην σου πω ότι τα καστανά είναι ακόμα πιο πολύ!!!Οι τσίχλες ψόφιες όπως το πες!Οι προηγουμένες κοκκινίτσες που είχα μπουζούκια σκέτα...39 μαδησα σήμερα. Τα μαύρα είχαν λίπος τα πιο πολλά. Οι τσιχλες εκτός από 2 , ψοφιες τελειως.
Ευχαριστώ πολύ παλλήκαρε. Η έξοδος υπό καθαρά κυνηγετικές συνθήκες μας θυμίζει γιατί γίναμε κυνηγοί και πόσο ωραία είναι να κάθεσαι, ακόμα και με ψωφόκρυο στο καρτέρι και τα πουλιά να περνάνε ασταμάτητα. Εικόνες ζωγραφικής στο πορτραίτο του μυαλού. Καλό βράδυ σε όλους τους φίλους.Μπραβο κυρ Τασο σε χαιρομαι
Παντα ομορφα να περνας![]()
Oχι το τραπεζι του Μαστορα ηταν κουτσαβλοΣε κατηφόρα τρώγατε?
Τα θηλυκά όντως είναι πιο παχιά και αν έχεις προσέξει το λίπος τους είναι πιο μαλακο. Τα κυρομυτια έχουν διαφορετικής υφής λιπος, πιο ξερό να το πω ετσι. Λαδολεμονο , λίγο μουστάρδα ,θυμάρι, αλατοπίπερο και στο καρβουνο γίνονται αριστος μεζες!Τα μαύρα είναι σαπούνια!!! Μην σου πω ότι τα καστανά είναι ακόμα πιο πολύ!!!Οι τσίχλες ψόφιες όπως το πες!Οι προηγουμένες κοκκινίτσες που είχα μπουζούκια σκέτα...
Έτσι είναι κύριε Τασο! Αυτές είναι οι συνθήκες που ταιριαζουν στο κυνηγι. Όποιος μου λέει ότι όταν κάνει κρύο δεν βγαίνει , τον κοιτάω με μισό ματι.Ευχαριστώ πολύ παλλήκαρε. Η έξοδος υπό καθαρά κυνηγετικές συνθήκες μας θυμίζει γιατί γίναμε κυνηγοί και πόσο ωραία είναι να κάθεσαι, ακόμα και με ψωφόκρυο στο καρτέρι και τα πουλιά να περνάνε ασταμάτητα. Εικόνες ζωγραφικής στο πορτραίτο του μυαλού. Καλό βράδυ σε όλους τους φίλους.
Όντως το έχω προσέξει!!!Είσαι μάγκας!!! Στο φούρνο λαδόκολλα μπήκαν τα σαπουνάκια αυτήν την φόρα.Δεν σου λέω τίποτα άλλο, το αφήνω πάνω σου!!!Τα θηλυκά όντως είναι πιο παχιά και αν έχεις προσέξει το λίπος τους είναι πιο μαλακο. Τα κυρομυτια έχουν διαφορετικής υφής λιπος, πιο ξερό να το πω ετσι. Λαδολεμονο , λίγο μουστάρδα ,θυμάρι, αλατοπίπερο και στο καρβουνο γίνονται αριστος μεζες!
Ξέρεις πως τα έκανα πιο παλιά? Αλάτι , πιπέρι, ρίγανη και λίγο βιταμ στην κοιλια. Τα εκλεινα σε αλουμινόχαρτο και τα πέταγα πάνω στην φωτιά. Γινόντουσαν θεϊκά. Να φανταστείς ο αδερφός μου που δεν τα πολυτρωει, όταν τα έκανα έτσι τα τζακιζε.Όντως το έχω προσέξει!!!Είσαι μάγκας!!! Στο φούρνο λαδόκολλα μπήκαν τα σαπουνάκια αυτήν την φόρα.Δεν σου λέω τίποτα άλλο, το αφήνω πάνω σου!!!
Κρυο και κυνηγι πανε μαζη .Έτσι είναι κύριε Τασο! Αυτές είναι οι συνθήκες που ταιριαζουν στο κυνηγι. Όποιος μου λέει ότι όταν κάνει κρύο δεν βγαίνει , τον κοιτάω με μισό ματι.