Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καρτερι με 3°C σε αλλο μερος σημερα, για να δουμε τη παιζει....
Περασαν αρκετα τσιχλακια
(Μ.Ο. 25 +5 κοτσυφια) απο 17.30 κ μετα....ο παγος στα ανηλια δεν ειχε λιωση μεχρι που επεσε ο ηλιος...
Τα περισσοτερα περνουσαν πανω απο ελαιονα κ τα κοιτουσα....σε εμενα περασαν 9 τσιχλες απο τις οποιες πηρα 1 .sarcastic. και 5 τραυματισμενες στα πυκνα για τα κουναβια...+3 που κλαμπανισα ολοσχερως....

Το μισοταπο με την Αquila×32 στα 28gr ζωριστηκε λιγο σημερα με 3°C....ειχα "τραυματισμενα"....θα το ξανα διαπιστωσω κ αυριο πρωτα ο θεος διοτι...

Υ.Γ. Τα πουλια ενω ετρωγαν τουφεκια, ειχα πουπουλα κ με ανοιχτα φτερα καρφωναν στα πυκνα....θα μου φενοταν περιεργο με 3°C να ειχα διαμπερει με Νο9 στα 30m...ειδωμεν ξανα αυριο το ιδιο setup...

εαν θελης χρηστο ερχωμαι για βοηθηα στης τουφεκιεςςςςςςς .yel.
Στις τουφεκιές δεν θέλω βοήθεια, στο μάδημα θέλω.Ή ακόμα καλύτερα όπως είχες πει να μας δίνουν φυσιγγάκια, γιατί πάμε με μισό κουτάκι, να τουφεκάμε μόνο!!! .sarcastic..yelling.

Περασαν αρκετα τσιχλακια
(Μ.Ο. 25 +5 κοτσυφια) απο 17.30 κ μετα....ο παγος στα ανηλια δεν ειχε λιωση μεχρι που επεσε ο ηλιος...
Τα περισσοτερα περνουσαν πανω απο ελαιονα κ τα κοιτουσα....σε εμενα περασαν 9 τσιχλες απο τις οποιες πηρα 1 .sarcastic. και 5 τραυματισμενες στα πυκνα για τα κουναβια...+3 που κλαμπανισα ολοσχερως....

Το μισοταπο με την Αquila×32 στα 28gr ζωριστηκε λιγο σημερα με 3°C....ειχα "τραυματισμενα"....θα το ξανα διαπιστωσω κ αυριο πρωτα ο θεος διοτι...

Υ.Γ. Τα πουλια ενω ετρωγαν τουφεκια, ειχα πουπουλα κ με ανοιχτα φτερα καρφωναν στα πυκνα....θα μου φενοταν περιεργο με 3°C να ειχα διαμπερει με Νο9 στα 30m...ειδωμεν ξανα αυριο το ιδιο setup...
Μήπως έμενες πισω;

Περασαν αρκετα τσιχλακια

Βάλε πιο δυνατό καψύλι

Ξέρεις πως τα έκανα πιο παλιά? Αλάτι , πιπέρι, ρίγανη και λίγο βιταμ στην κοιλια. Τα εκλεινα σε αλουμινόχαρτο και τα πέταγα πάνω στην φωτιά. Γινόντουσαν θεϊκά. Να φανταστείς ο αδερφός μου που δεν τα πολυτρωει, όταν τα έκανα έτσι τα τζακιζε.
Πέσανε τα σάλια μου και πάγωσαν στο μούσι.

Περασαν αρκετα τσιχλακια

Ε δεν ζοριστηκε αγορινα μου το set up. Εκλασε....:):)

View attachment 40576View attachment 40577
Ελάτε ρε παιδιά να βοηθήσει κανείς στο μάδημα....tired.
Είχαμε μια γιαγιά στο διπλανό χωριό τα τελευταία χρόνια που αναλάμβανε μάδημα. Πληρωνόταν σε είδος όμως. Εξυπηρετούσε 3 χωριά! Ψάξτε να βρείτε καμία. Μη με παρεξηγήσετε, εννοώ ότι κρατούσε τσίχλες! Χαχαχαχαχα!

Μήπως έμενες πισω;
Εχει περασει απο το μυαλο μου κ αυτο....γι'αυτο θα το τσεκαρω παλι αυριο, για να βγαλω συμπερασμα...
Βάλε πιο δυνατό καψύλι
Τερμα το εχω Λαμπη....Turbato ειναι...
12/67,5 U.E.E. Aquila×32 1.55×28 Bioretabile 21 No9 στα 56.5mm....ΙΣΩΣ μενω κ πισω οπως λεει ο @Aristos γιατι μου εκανε εντυπωση πως προχθες με 8°C τα πουλια ηταν ξερα κ σημερα ανοιγαν φτερα σταθερα κ καρφωναν σα βελοι στον κισσο πισω μου.

Είχαμε μια γιαγιά στο διπλανό χωριό τα τελευταία χρόνια που αναλάμβανε μάδημα. Πληρωνόταν σε είδος όμως. Εξυπηρετούσε 3 χωριά! Ψάξτε να βρείτε καμία. Μη με παρεξηγήσετε, εννοώ ότι κρατούσε τσίχλες! Χαχαχαχαχα!
Έχουμε και εμεις εναν εδω που κάνει το ιδιο! Δεν του έχω πάει ποτε. Πιστεύω πως το καθάρισμα του θηραματος είναι μέρος της ιεροτελεστιας του κυνηγιού. Άσε που βλέπεις πως έχει αρπάξει τη τουφεκιά το πουλι. Αν έχει 4-5 τρύπες καμαρώνεις για το ποσό τουφεκος εισαι. Αν έχει ένα στην φτερούγα η στο κεφάλι καμαρωνεις για την κωλοφαρδια σου!

Έχουμε και εμεις εναν εδω που κάνει το ιδιο! Δεν του έχω πάει ποτε. Πιστεύω πως το καθάρισμα του θηραματος είναι μέρος της ιεροτελεστιας του κυνηγιού. Άσε που βλέπεις πως έχει αρπάξει τη τουφεκιά το πουλι. Αν έχει 4-5 τρύπες καμαρώνεις για το ποσό τουφεκος εισαι. Αν έχει ένα στην φτερούγα η στο κεφάλι καμαρωνεις για την κωλοφαρδια σου!
Εγω το αντιθετο!!!!! Αν εχει παραπανω απο 2 σκαγια, βλαστημαω γιατι δε μου φτουρανε στο καθαρισμα.

View attachment 40576View attachment 40577
Ελάτε ρε παιδιά να βοηθήσει κανείς στο μάδημα....tired.
Εμ' σου το πα μια φορά να έρθω όταν έψηνες ...δεν απάντησες ...:)

Για ξανασκέψου το.think. ... 'κανα χειμώνα ... εγώ θα καθαρίζω μόνο!...κάνω και απόρτ άμα λάχει!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back