Πότε; Δεν θα το είδα ή θα το προσπέρασα χωρίς να το καταλάβω!Εμ' σου το πα μια φορά να έρθω όταν έψηνες ...δεν απάντησες ...![]()

Πότε; Δεν θα το είδα ή θα το προσπέρασα χωρίς να το καταλάβω!Εμ' σου το πα μια φορά να έρθω όταν έψηνες ...δεν απάντησες ...![]()
Το μικρόΕσένα τί διαστάσεων είναι?
ΧαχαχαχαχΣε κατηφόρα τρώγατε?
Δλδ το πρώτο στο 70αρι.Το μικρό
Το χρησιμοποιώ και για να κοιμάται μέσα σκυλί όταν πάμε διακοπές.
Κυνήγι στα τσιχλοκότσυφα του Γενάρη
Ωραίος, πως τρύπωσε ο κοτσυφάκος έτσι μέσα.Τον έχασες έτσι; Τι φυσίγγι έριχνες;Κυνήγι στα τσιχλοκότσυφα του Γενάρη
Να σαι καλά φίλε μου, κι όμως δεν έχουμε πετύχει ποτέ τρυγόνι εκεί..Μπράβο Τάσαρε για τα όμορφα κι απολαυστικά βιντεάκια σου!
Κι ένα σχόλιο: το μέρος που φαίνεται σε αυτό σου το βιντεάκι (2':00'' και κάτι), μού κάνει και για τρυγονότοπος... Είναι έτσι άραγε...;
Να σαι καλά φίλε, ναι τον έχασα γιατί έκανα το λάθος να κοιτάξω άμα θα βγεί άλλο πουλί.. Φυσίγγια 32γρ νο9 αλλά δε θυμάμαι ποια γιατί δοκιμάζω διάφοραΩραίος, πως τρύπωσε ο κοτσυφάκος έτσι μέσα.Τον έχασες έτσι; Τι φυσίγγι έριχνες;
Είχες αρκετά ζωντανά αν δεν κάνω λάθος.Να σαι καλά φίλε, ναι τον έχασα γιατί έκανα το λάθος να κοιτάξω άμα θα βγεί άλλο πουλί.. Φυσίγγια 32γρ νο9 αλλά δε θυμάμαι ποια γιατί δοκιμάζω διάφορα
Κάψες έχεις?Έχε χάρη που απαγορεύεται ρε! Αλλιώς θα σου έλεγα εγω.....
View attachment 40648
Μαζέψουυυυ....Είχες αρκετά ζωντανά αν δεν κάνω λάθος.
Όχι ρε. Έτσι κυκλοφοραω όταν κάνει χιονι. Σκουφι, ζακέτα , βερμούδα και σαγιονάρες!!!! Ξεχιονιζω και περνάει κόσμος , με βλέπουν και κάνουν τον σταυρο τους!Κάψες έχεις?
Πατρίδα μας εκαψες.Όχι ρε. Έτσι κυκλοφοραω όταν κάνει χιονι. Σκουφι, ζακέτα , βερμούδα και σαγιονάρες!!!! Ξεχιονιζω και περνάει κόσμος , με βλέπουν και κάνουν τον Σταύρο τους!
άντε μαζέψου ρεεεεεΌχι ρε. Έτσι κυκλοφοραω όταν κάνει χιονι. Σκουφι, ζακέτα , βερμούδα και σαγιονάρες!!!! Ξεχιονιζω και περνάει κόσμος , με βλέπουν και κάνουν τον Σταύρο τους!
Αφού γουστάρω το χειμώνα ρε συ! Πρώτον έχουμε κυνήγι και δεύτερον δεν θέλω να βγάλω την πετσα μου από την κωλοζεστη!!! Κρυο=Υγεία!!!Πατρίδα μας εκαψες.
Καλά κάνεις πατρίδα και σε όποιον αρέσουν τα πατουσάκια, η καλύτερή του.Αφού γουστάρω το χειμώνα ρε συ! Πρώτον έχουμε κυνήγι και δεύτερον δεν θέλω να βγάλω την πετσα μου από την κωλοζεστη!!! Κρυο=Υγεία!!!
Πάντως εγώ που σε είδα έβαλα και άλλο ξύλο στο τζάκι.χαχαΑφού γουστάρω το χειμώνα ρε συ! Πρώτον έχουμε κυνήγι και δεύτερον δεν θέλω να βγάλω την πετσα μου από την κωλοζεστη!!! Κρυο=Υγεία!!!