Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα γίνουμε όλοι φασσάδες, 1 κουτί το μήνα και πολύ είναι για τους Αθηναίους.
Χώρια που θα αυξηθούν τα επιβλαβή, ποιος θα ασχοληθεί ξανά μαζί τους με τα φυσίγγια στο Θεό...
θα σταματησουμε τελειως τα περπατητα και θα γινουμε καρτεριτζιδες αποκλειστικα.

Θα γίνουμε όλοι φασσάδες, 1 κουτί το μήνα και πολύ είναι για τους Αθηναίους.
Χώρια που θα αυξηθούν τα επιβλαβή, ποιος θα ασχοληθεί ξανά μαζί τους με τα φυσίγγια στο Θεό...
Και ποιος θα πάει για φάσες με την βενζίνη στα 2€

Αν βγουν αλήθεια αυτά που ακούγονται ότι τα κυχλοφυσηγγα θα πάνε στον θεό μαζη και τα υλικά ιδιογωμοσης να δω ποιος θα κυνηγός
Εχει να κλείσει μαγαζί που σχετίζεται με το κυνήγι.....
Ασχολία πολυτελείας θα γινει το κυνήγι.

...σε ζηλεύω ρε συ Νικολή που μπορείς και τα μαζεύεις.... αυτά είναι εδέσματα!...υγεία!.love.

Υ.Γ
...τέτοια είδη διατροφής μας λείπουν στο πλοίο....
Δεν μπορεί να μην βρεις στην λαϊκή στο νησί... για να τα βάλεις κατάψυξη... και να τα τρως στο πλοίο; ;;; δεν ξέρω πως είναι σε νησία να μπορέσεις να βρεις 2 3 μέρες διακοπές παω και δεν αντέχω κιόλας... πιάνω ΡΑΧΕΣ:D

Δεν μπορεί να μην βρεις στην λαϊκή στο νησί... για να τα βάλεις κατάψυξη... και να τα τρως στο πλοίο; ;;; δεν ξέρω πως είναι σε νησία να μπορέσεις να βρεις 2 3 μέρες διακοπές παω και δεν αντέχω κιόλας... πιάνω ΡΑΧΕΣ:D
...στο νησί δεν έχει...ελάχιστα!...αλλα στο πλοίο δεν μπορείς να τα πάρεις...απαγορεύεται!....και εγώ τις ΡΑΧΕΣ πιάνω...στο ΝΗΣΙ!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

...στο νησί δεν έχει...ελάχιστα!...αλλα στο πλοίο δεν μπορείς να τα πάρεις...απαγορεύεται!....και εγώ τις ΡΑΧΕΣ πιάνω...στο ΝΗΣΙ!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Γιατί ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΑΙ;;;;; δεν πάνε καλά στα καράβια τους χάλασε το μυαλό από τα κύματα .very funny.

Status
Not open for further replies.
Back