Το κυνήγι είναι πολυεπίπεδο και κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά γούστα και ενδιαφέροντα. Για εμένα το αν τα πουλιά περνούσαν ψηλά και έπρεπε να βάλω το φουλ ή ο αέρας τα έκανε να περνάνε πάνω από τις ελιές και τα έπαιρνα με τη μούφα είναι μια σημαντική πληροφορία για την κυνηγετική ημέρα. Διαφορετικά θα αρκούμαστε με τις αναφορές του ihunt ότι στο νομό Αττικής φάνηκαν λίγες τσίχλες και μερικές φασσες.
Εδώ μοιραζόμαστε εμπειρίες και βιώματα σαν να ήμασταν μια παρέα στο καφενείο.
Εγώ πάντως με όποιον κυνηγό μιλήσω θα τον ρωτήσω και τι είδε και τι καιρό ειχε και πως περνούσαν τα πουλια και με τι τσοκ κυνήγησε και με τι φυσίγγια έριξε και πως του φάνηκαν... Κυνήγι πήγαμε, τι θα έπρεπε να πούμε μόνο κουτσομπολιό για τα άλλα καρτέρια και τους κυνηγούς αν ακούσαμε πολλές τουφεκιές, αν θεωρούμε ότι έχουν κασετόφωνο και αν θα βρουν τα πουλιά στα πυκνά που κυνηγάνε;
Εδώ μοιραζόμαστε εμπειρίες και βιώματα σαν να ήμασταν μια παρέα στο καφενείο.
Εγώ πάντως με όποιον κυνηγό μιλήσω θα τον ρωτήσω και τι είδε και τι καιρό ειχε και πως περνούσαν τα πουλια και με τι τσοκ κυνήγησε και με τι φυσίγγια έριξε και πως του φάνηκαν... Κυνήγι πήγαμε, τι θα έπρεπε να πούμε μόνο κουτσομπολιό για τα άλλα καρτέρια και τους κυνηγούς αν ακούσαμε πολλές τουφεκιές, αν θεωρούμε ότι έχουν κασετόφωνο και αν θα βρουν τα πουλιά στα πυκνά που κυνηγάνε;