Ξεκιναω χθες για περπατιτο στον καμπο κατω απο το χωριο μου φτανω 15:40 αλαξω παπουτσια φωρτονο φυσιγγια 28 κ λιγα 30 n9 κ 10 βαζω κ το ic στην sx3 κ ξεκιναω
κικλες ακουγοταν αρκετε κ κοτσιφακια ωραια λεω στα πρωτα χωραφια υπαρχει μια λουτσα μεγαλη ακουγοταν νεροκοτε κατσε να δω για κανα παπακι μπενω σε ενα διπλανο χωραφι παρατιμενο βατσινες κ.τ.λ ωστε αν σηκωθει κανενα να βγει προς το παραλιλο χωματοδρομο η στα χωραφια τα καθαρα αν το χτυπησω να το παρω, αφου προσπαθω να μπω σηκωνετε ενα παπακι φευγει χωρις να εχω δινατοτιτα βολης κ παει πορεια δεξεια προς το δρομο για κατι αλλες λουτσες πιο κατω θα παω να το ξαναβρω στο τριοτο χωραφι ειχε διοδο απο το καναλι προς το χωματοδρομο, πηγενοντας προς το χωραφι πεταγονται 2 κιχλες τουφεκαω τι μια πεφτη στο χωραφι που ηθελα να μπω,πηδαω φραχτη παω την περνω ,στα 50 μετρα ηταν το ανοιγμα να περασω στο χωματοδρομο παω ακρη ακρη στο φραχτη που ειχε βατσινιες μεχρι το καναλι που πυκνονε κατα πολυ σηκωντε κικλες ολες προς δρομο χωρις να μπορω να τουφεκισω τα νευρα μου

παω γρηγορα προς ανοιγμα βλεπω δεν ειχε νερο μονο τιγκα βατσιες πατιμενες αριστερα δεξια η βατσουνιες με μουργια 2 μετρα υψος ,ασφαλιζω κληστρο με φυσιγγι παταω βατσινιες κ παω για σαλτω προς το δρομο βλεπω τα βατα αριστερα ανασηκωνονται κ το χαρακτηριστικο φυσιμα ΓΡΟΥΝ πηδαω απενταντι σαβουργιαζομαι μετα γονατα σηκωνομαι ελατηριο προσπαθω να βαλω δραμια κ προχωραω παραλιλα με το καναλι αλλα ο γαμπρος μου την εκανε απο τα χωραφια πολυ πιο κατω ενα μην εχω τα μονοβολα μαζι πεφτουν τα σχετικα καντιλια ,

Στεκομε να ηρεμησω απο την αδρεναλινη κ να σηνηδητοποιησω οτι πηδηξα πανω απο το γρουν βλεπω παντελονη σκησμενο πελεκιμενο γονατο αντε λεω πιος ακουει τι γυναικα,αφου εχω ηρεμηση πηρε 10λεπτο συνεχειζω για κιχλες κ για τι λουτσα να ξαναβρω το παπι,πηγενοντας προς τις λουτσα γινετες παρτυ απο κοστιφια πεταγετε ενας προς το δρομο τον περνω κ παει κ πεφτη μες τις βατσινιες στο καναλι τον μουτζονω εγω να ξαναπαω στο καναλι λεω
συνεχιζω για τι λουτσα βαζω χοντρα ακουω τουφεκιδια απο το δρομο που ειχα ξεκινηση 2 ηταν με το τζιπ 2 με τα ποδια πολεμος λεμε
μπαινω στο χωραφι διπλα απο τι λουτσα παω σιγα σιγα να πλησιασω στην ακρη σηκωνετε το παπι πριν πλησιασω ακρη 30 μετρα απο μενα τρεχω να βγω στο ξεφοτο το βλεπω εχει παρει μετρα το παπι αι γα&&&& σου λεω σημερα εκεινη την ωρα ερχετε κ το τζιπ απο μπροστα εχει κανει τι γυρα κ τουφεκανε μεσα απο το αμαξι τσιχλες
οπως ειμαι φευγω για το αμαξι κ ριχνω ευαγγελια

φτανω αμαξι βλεπω αλλους 4 εχουν κατσει για απογευματινο τους χαιρεταω με βλεπουν που ειμαι με σκησμενο παντελονι νευριασμενος κ μου λεει ενας φιλε τωρα ηρθαμε εχει τσιχλε εχει εχει του λεω μπενω στο αμαξι κ αντε γεια