θέλει τριβή η τσίχλα γιατί είναι δύσκολος στόχος!
...Και όποιος την υποτιμάει... συχνά τον "ταπεινώνει"...!!!
θέλει τριβή η τσίχλα γιατί είναι δύσκολος στόχος!
ΤΣΙΧΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ![]()
Τα είπαμε γιατρέ κοτσύφια στο ΤΕΙ μόνο. Κάθεσαι στην Πύλη πίνεις την γλυκιά σου σοκολάτα που ζεσταινει τις καρδιες και κάνεις το μπανιστηρι σου..![]()
Το ίδιο κι εγώ Στράτο, αλλά, πίστεψέ με, το κυνήγι της τσαρτσάρας στα έλατα είναι... "το κάτι άλλο"...!!! Συμβάλλει σ' αυτό και η άγρια και παρθένα ομορφιά του γενικότερου τοπίου...!!! Αρκεί βέβαια, να υπάρχουν και αρκετά πουλιά για να γίνεται "παιχνίδι", διότι σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο πολλές και διάσπαρτες παντού οι τσαρτσάρες, σε σύγκριση π.χ. με τις κελαηδότσιχλες...! Είναι, όμως, οι διπλάσιες σε μέγεθος απ' αυτές...!!! Και δυστυχώς εδώ, στη Κεντρική Ελλάδα, αλλά και στη Πελοπόννησο δεν μας επισκέπτονται ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια, με τρανή εξαίρεση τη σεζόν '16 - '17, που είχαν γεμίσει οι ελατιάδες μας από δαύτες...!!! Πιο τυχεροί κυνηγοί του είδους αυτού, σίγουρα, είναι οι βορειοελλαδίτες, λόγω γεωγραφίας καθαρά (πιο βόρεια)...!!!
Εύχομαι να το ζήσεις με επιτυχία το συγκεκριμένο κυνήγι (εάν δεν το έχεις κάνει ήδη δηλαδή) και θα δεις πόσο όμορφο είναι...!
Μακαρι να μπορεσω να ανεβω τον Δεκεμβρη.Εχω να ανεβω πολλα χρονια.Απο ποιο μερος εισαι;αρτα , ,κατι πισσμενες παιξανε σημερα
Το οτι εδω Αττικη δεν εχουν μπει ακομη κοτσιφια,με ενθαρρυνει καπωςKαι 'δω, κάτι πιασμένες παίξανε, όχι τίποτα το ιδιαίτερο...! Μπάσιμο γιοκ...!
Εγω δεν εχω δει τσιχλα,κοτσιφι θα εβλεπα; χαχαχααμπαίνουν και κοτσύφια από προχθές
μπαίνουν και κοτσύφια από προχθές
το Σάββατο ο πατέρας μου μού είπε πέρασαν σε αναλογία 50-50 πάντως (τσίχλες-κοτσύφια)Όχι μαζικά όμως...! Σποραδικά και σκόρπια θα έλεγα εγώ...!
Κυκλοφορούν με τις benelli αυτοι οι Κερκυραιοι και μας έχουν κάνει ρόμπα.....![]()
Πως γινεται σε ολα τα κυνηγια να στερουμαστε θηραματων ετσι ενω αλλες χωρες κατουριουνται στα πουλια δε το καταλαβαινω.
Κεντρικη Ευρωπη, Ιβηρικη χερσονησος, Βορειο Αφρικανικα παραλια,Τουρκια, οι Βαλκανικες Χωρες πανω απο μας, Και γενικα σε εμας ειναι νεκρη φυση
δεν πεταει και δεν κινειται τιποτα.Γαλλια πανε για γουρουνια τουε περνανε λαγοι,ζαρκαδια. Ισπανια πανε για περδικες καρτερισιες τους περνανε φασσες.
Τι μιζερια ειναι αυτη?
Άρχοντας!!!![]()
![]()
Σήμερα με Άρια στο καρτέρι...Ψιλοπράγματα και όλα στον Θεό αλλά λύσεις υπάρχουν!![]()