Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
IMG-20181106-120125-435.jpg
received-2410201195686505.jpg

Σήμερα με Άρια στο καρτέρι...Ψιλοπράγματα και όλα στον Θεό αλλά λύσεις υπάρχουν!.sarcastic.
Θα κανεις καμία απότομη κίνηση και θα σπάσει η πλαστική καρέκλα καμία ώρα .sarcastic. μπραβο φίλε, όπως λέει και ο Ηλίας άρχοντας είσαι!!

Απογευματινό περπατητο το φιλαράκι μου,χαμηλα εκει που κυνηγάμε Δεκέμβρη και μετά έκανε πεντε πουλάκια! Δεν ειδε τρομερο αριθμό εννοειται , ότι τουφεκισε το πήρε, αλλά ειναι ενθαρρυντικό πιστευω. Ειδε και μια γερακοτσιχλα σπανιο για τόσο χαμηλά και για την εποχή !
Στα θετικά ότι η επανιελα θα αντικαταστήσει επάξια τον γερακο φέτος!

Ειδε και μια γερακοτσιχλα σπανιο για τόσο χαμηλά και για την εποχή !

Ίσα - ίσα (kill) Bill: αυτήν την εποχή των μπασιμάτων, οι μεγάλες τσίχλες μπαίνουν αρχικά σε τόπους όχι κανονικούς/κλασσικούς γι' αυτές και "ψάχνονται" κατά κάποιον τρόπο...! Εν συνεχεία, προσανατολίζονται και τραβάνε για μόνιμη εγκατάσταση στα ιδιαίτερά τους τόπια...!

Ίσα - ίσα (kill) Bill: αυτήν την εποχή των μπασιμάτων, οι μεγάλες τσίχλες μπαίνουν αρχικά σε τόπους όχι κανονικούς/κλασσικούς γι' αυτές και "ψάχνονται" κατά κάποιον τρόπο...! Εν συνεχεία, τραβάνε για μόνιμη εγκατάσταση στα ιδιαίτερά τους τόπια...!
Το πιστεύω γιατί είσαι μελετημένος πανω στις viscivorus και τις pilaris κ.ο.κ.

IMG-20181106-120125-435.jpg
received-2410201195686505.jpg

Σήμερα με Άρια στο καρτέρι...Ψιλοπράγματα και όλα στον Θεό αλλά λύσεις υπάρχουν!.sarcastic.
Βλέποντας την φωτό του Νικόλα θυμήθηκα ένα περιστατικό γύρω στο 2000 τότε που έκανα τις πρώτες εξορμησεις μου στην τσίχλα
Είχαμε πάει παρέα με 2 φιλαράκια στην Κορωνια της Λιβαδειάς για κυνήγι
ηλικίες από 20-21 χρόνων
Αφού κάτσαμε το πρωί καρτέρι καμία ωρα στην συνέχεια το ρίξαμε στο περπατήτο ανηφορίζοντας μια ρεματιά
Τσίχλες αρκετές με πολλές αστοχίες αλλά οι πουλιάστρες μας στο φουλ μπορεί να χαλαγαμε και 4 κουτιά φυσίγγια ο κάθε ένας :D:D
Κάποια στιγμή συναντάμε δύο τύπους γύρω στα 45-50 χρόνων
με ντύσιμο καφενειου τσιγαρο στο στομα καραμπίνες περασμενες στην πλάτη σαν γκλιτσες και μαγκια που έρεε μέχρι το βάθος της ρεματιάς
Γυρνάει ο ένας ο ποιο βαρυμαγκας ειρωνικά στον άλλον και του λέει :
Κοίτα οι πιτσιρικάδες μας έβαλαν τα γυαλιά
Ρεεε αφήστε τα κυνήγια δεν ειναι της ηλικίας σας
και πηγαινετε σε κανενα μπαρ να πιείτε κανενα σφηνακι και να πιάσετε κανέναν κωλο
Ήταν από αυτούς τους Λίγδες που συναντάμε στο βουνό και δεν μας λένε ούτε καλημέρα
Νικόλα εμένα η φωτό σου μου δίνει ελπίδα
ότι στην εποχή της αποχαυνωσης του FB-Twitter και λοιπών σκουπιδιών των ΜΜΕ
υπάρχουν και Νέοι που αντιστεκονται στις μόδες και ακολουθούν παλαιές αξέχαστες περιόδους
Μπράβο σου συνέχισε έτσι .congrats..congrats.

Βλέποντας την φωτό του Νικόλα θυμήθηκα ένα περιστατικό γύρω στο 2000 τότε που έκανα τις πρώτες εξορμησεις μου στην τσίχλα
Είχαμε πάει παρέα με 2 φιλαράκια στην Κορωνια της Λιβαδειάς για κυνήγι
ηλικίες από 20-21 χρόνων
Αφού κάτσαμε το πρωί καρτέρι καμία ωρα στην συνέχεια το ρίξαμε στο περπατήτο ανηφορίζοντας μια ρεματιά
Τσίχλες αρκετές με πολλές αστοχίες αλλά οι πουλιάστρες μας στο φουλ μπορεί να χαλαγαμε και 4 κουτιά φυσίγγια ο κάθε ένας :D:D
Κάποια στιγμή συναντάμε δύο τύπους γύρω στα 45-50 χρόνων
με ντύσιμο καφενειου τσιγαρο στο στομα καραμπίνες περασμενες στην πλάτη σαν γκλιτσες και μαγκια που έρεε μέχρι το βάθος της ρεματιάς
Γυρνάει ο ένας ο ποιο βαρυμαγκας ειρωνικά στον άλλον και του λέει :
Κοίτα οι πιτσιρικάδες μας έβαλαν τα γυαλιά
Ρεεε αφήστε τα κυνήγια δεν ειναι της ηλικίας σας
και πηγαινετε σε κανενα μπαρ να πιείτε κανενα σφηνακι και να πιάσετε κανέναν κωλο
Ήταν από αυτούς τους Λίγδες που συναντάμε στο βουνό και δεν μας λένε ούτε καλημέρα
Νικόλα εμένα η φωτό σου μου δίνει ελπίδα
ότι στην εποχή της αποχαυνωσης του FB-Twitter και λοιπών σκουπιδιών των ΜΜΕ
υπάρχουν και Νέοι που αντιστεκονται στις μόδες και ακολουθούν παλαιές αξέχαστες περιόδους
Μπράβο σου συνέχισε έτσι .congrats..congrats.

Μια βόλτα στο βουνό ή στον βάλτο με τον σκύλο και τον πατέρα μου ή ένα καλό φίλο είναι κάτι τόσο ανεκτίμητο που δεν θα το άλλαζα για τίποτα στον κόσμο...Σας ευχαριστώ!!!

Ίσα - ίσα (kill) Bill: αυτήν την εποχή των μπασιμάτων, οι μεγάλες τσίχλες μπαίνουν αρχικά σε τόπους όχι κανονικούς/κλασσικούς γι' αυτές και "ψάχνονται" κατά κάποιον τρόπο...! Εν συνεχεία, προσανατολίζονται και τραβάνε για μόνιμη εγκατάσταση στα ιδιαίτερά τους τόπια...!
Ισχύει αυτό. Κάθε χρόνο θα χτυπήσω κάποιες στην Αττική σχετικά κοντά στη θάλασσα!

Τις κυνηγουσα Νικο.Πηγαινα με παρεα Καλλιδρομο,αρκετα συχνα.
.

Στράτο & γω ανεβαίνω αρκετά συχνά στο Καλλίδρομο,έχει πουλιά αλλά τις περισσότερες φορές παίζουν ανάμεσα στα έλατα χωρίς τις περισσότερες φορές να έχεις ευκαιρία να τουφεκίσεις.Μου αρέσουν πάρα πολύ αν & ακόμα δεν έχω ανέβει καμμιά βόλτα,πιστεύω μετά τις 20 του μήνα να ανέβω μια βόλτα

Ωραια μερα για μπασιμο σημερα!
Συννεφια,ετσι που να εχεις ορατοτητα στα 300μ.
Κατι πιασμενες,επαιξαν το πρωι και μου εδωσαν ευκαιρια για ενα ντουμπλε.

Κατα τις 08:00 και για κανα τεταρτο ειδα γυρω στα 100 πουλια.
Μπασιματιαρες,ψηλωμενες,σε κοπαδακια.
Ψηλωμενες ομως!!
Αλλαξα τσοκακι κι εβαλα 8αρια.
4 τουφεκιες,ηταν απο αυτες που λες,"τελος,αρκετα,φευγω"!!!:)

Καταφερα 8,βρηκα τις 5.
Τις άλλες τις μαζεψε το βοριαδακι μεσα στο ντυμενο και...τζαμπα παιδευτηκε ο αρκουδακος.:(
Την ωρα που τα μάζευα βγηκε ενα ζευγαρακι κοντα μου.
Ντουμπλεδακι θεαματικο,με πολυ πουπουλο,πλην ομως....

Αυτη ειναι σε καλυτερη κατασταση,την άλλη επρεπε να την συναρμολογησω...
Εεε τι να κανω!
Ημουν στημενος "σφιχτα",που λεει κι ένας φίλος ....:cool:
Βοιωτια.

Ωραια μερα για μπασιμο σημερα!
Συννεφια,ετσι που να εχεις ορατοτητα στα 300μ.
Κατι πιασμενες,επαιξαν το πρωι και μου εδωσαν ευκαιρια για ενα ντουμπλε.

Κατα τις 08:00 και για κανα τεταρτο ειδα γυρω στα 100 πουλια.
Μπασιματιαρες,ψηλωμενες,σε κοπαδακια.
Ψηλωμενες ομως!!
Αλλαξα τσοκακι κι εβαλα 8αρια.
4 τουφεκιες,ηταν απο αυτες που λες,"τελος,αρκετα,φευγω"!!!:)

Καταφερα 8,βρηκα τις 5.
Τις άλλες τις μαζεψε το βοριαδακι μεσα στο ντυμενο και...τζαμπα παιδευτηκε ο αρκουδακος.:(
Την ωρα που τα μάζευα βγηκε ενα ζευγαρακι κοντα μου.
Ντουμπλεδακι θεαματικο,με πολυ πουπουλο,πλην ομως....

Αυτη ειναι σε καλυτερη κατασταση,την άλλη επρεπε να την συναρμολογησω...
Εεε τι να κανω!
Ημουν στημενος "σφιχτα",που λεει κι ένας φίλος ....:cool:
Βοιωτια.
8αρακια για τσιχλες η για αρκουδες γιατι με αυτους τους γκουσκουνιδες που κανης παρεα σε εχω ικανο για ολα.crying smile..vert funny..vert funny.

Status
Not open for further replies.
Back