D
DrV
μετά θα με λέγανε ακραίο...Μαλλον με 4*/5* ηθελες να πεις αλλα κρατηθηκεςΗλια αυριο θα εχει σελφι κατα 90%

μετά θα με λέγανε ακραίο...Μαλλον με 4*/5* ηθελες να πεις αλλα κρατηθηκεςΗλια αυριο θα εχει σελφι κατα 90%
Τέτοια λέγε μουΜαλλον με 4*/5* ηθελες να πεις αλλα κρατηθηκεςΗλια αυριο θα εχει σελφι κατα 90%
με χιλια Σπυρο περπατιτο κ με δικανακι να μαζευουμε κ τους αδιους καλυκεςΠερπατητό και ξερό ψωμί...
Αλλάζεις εικόνες και παραστάσεις...στο καρτέρι όλο τα ίδια και τα ίδια βλέπεις...
Καρτέρι μόνο στα μπασίματα για την "ιδέα"...
Ασε που αν έχεις και ένα καλοντρεσαρισμένο σπρινγκερακι-κοκκεράκι να στις ξεπετάει...παίζεις σε άλλο επίπεδο απόλαυσης...
Κακο ειναι?Να έχουμε κάτι να λέμε εμείς αφου μουγγαθηκαν οι τσίχλες..Ηαπουσία πουλιών μας έχει ρίξει ....... στην αμπελοφιλοσοφία.
περπατητό - καρτέρι - καθιστό - ξαπλωτό........... κ.ο.κ.
Θεωρώ ότι αυτό θα αργήσει πιο πολύ να ερθει..θέλει χρόνο..κ. μέχρι να συμβεί ο κυνηγός θα δει πολλες καλοζυγισμενες(υποτίθεται)τουφεκιες του να πηγενουν χαμένες..Αν "παρεις τα βηματα"στις προσκοπευσεις,τα πραγματα απλουστευουν κατα πολυ!
Καλά αντανακλαστικά,"ματιασμα"του στόχου,γρήγορη επωμιση κ πάτημα..αντανακλαστικων,ταιριασματος με το οπλο μας
βγηκε κανενας σημερα καμμια βολτα?
Τι σκατα αλευρι ριχνω; επρεπε να πεσει τα φυσιγγια φταινε!!!!το τσοκ φταιει!!!! το οπλο φταιει!!! που δεν ηπια καφε φταιει!!!!! που δεν καθομαι σε καλο σημειο φταιει!!!! εγω ομως δε φταιω γιατι ειμαι μπαμ και κατωΕπειδή δεν υπάρχουν τσίχλες, λέω να το ρίξουμε στο εικονικό κυνήγι.
Ξεκινάω......
Πάνω σου Μήτσο!!!!!.......
Με τόσο στρες που έχω αυτή την περίοδο εγώ βγαίνω μόνο για τις μυρωδιες!Να κανει τι;
Κάτι θα κανειςΛέω να δοκιμάσω για το πρώτο μου απογευματινό φέτος.. για να δούμε...
για την εποχή καλά ήταν, πήρα 5 έχασα και άλλες 3, αν δεν έχεις σκύλο τρώς τι μισή ώρα ψάχνοντας, περάσανε λίγα πουλάκια σχετικά νωρίς το σούρουπο δεν πέρασε σχεδόν τπτΚάτι θα κανεις![]()
Κανεις δεν βγήκε σήμερα; think
Καλως τον! Ωραίο nikename! Θρύλος των θρύλων ο Zaitsev!καλησπέρα και από εμενα !!!! πρωσπαθω να δω που θα παω αυριο αλλα παντου ακουω υσηχια τσίχλες πουθενα think