Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλως τον! Ωραίο nikename! Θρύλος των θρύλων ο Zaitsev!
Σημερινό καρτέρι δίπλα στο σπιτι στο χωριό,10 λεπτα πριν νυχτώσει εντελώς γιατι δεν πρόλαβα πιο νωρίς,περάσαν 4 πουλιά τουφεκισα τα 3,πηρα τις 2 βρήκα τη μια και την αλλη το πρωι για σκάλωσε σε μεγάλη ελιά και δεν έβλεπα!
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Ο ξάδελφος πιό παλιά πήγαινε την επομένη πρωί-πρωί με σκυλί για να βρεί όσες δέν είχαν βρεί οι αλεπούδες ...

.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Ο ξάδελφος πιό παλιά πήγαινε την επομένη πρωί-πρωί με σκυλί για να βρεί όσες δέν είχαν βρεί οι αλεπούδες ...
Θα πήγαινα σπιτι να παρω φακό να τη βρω αλλά εκει στην κορφή της ελιας που έπεσε δεν την βρίσκει ούτε ο διάολος! Εχω και γάμο και βιαζόμουν! Αν το καρτέρι ειναι κοντά στο σπιτι όσες εχω χάσει τις ψάχνω το πρωι παντα!

ποια ψηλα βουνα και τι τσιχλονια φιλε μου
Περικλή για Κύπρο μιλώ .
Υψόμετρο 1100μ περίπου ,πάντα οι πρώτες ''πιάνουν '' σ'αυτό το υψόμετρο εδώ.
Μούπε ότι έκανε κ χθές κ σήμερα καλή βροχή ίσως κρατηθούν .

Περικλή για Κύπρο μιλώ .
Υψόμετρο 1100μ περίπου ,πάντα οι πρώτες ''πιάνουν '' σ'αυτό το υψόμετρο εδώ.
Μούπε ότι έκανε κ χθές κ σήμερα καλή βροχή ίσως κρατηθούν .

Εσας φιλε μου σας γεμιζει η τουρκια .....
Και εκει απο δευτερα θα εχουν την πρωτη σοβαρη ψυχρη καθοδο οποτε θα παει και καλυτερα νομιζω.....

Όσοι φίλοι από Αττική προτιμήσουν την περιοχή Μαραθώνα-Γραμματικού για κυνήγι την Κυριακή να λάβουν υπ όψιν τους ότι θα διεξαχθεί Μαραθώνιος με συνέπεια η επιστροφή τους από την λεωφ. Μαραθώνος το πιθανότερο να είναι μεγάλη ταλαιπωρία
Λύση είναι η επιστροφή τους μέσω λίμνης Μαραθώνα και μόνο....όχι από Διόνυσο :)

Δεν θελω ηττοπάθεια παιδια! Το ΣΚ ηρθε, το δικανο βγηκε παλι απο την ντουλαπα (τιμουσα την γρια Φράνκι τον τελευταίο καιρο), και παμε να σαρωσουμε τα βουνα αυριο! Καθαρος αερας και αμα θελει ας κρεμάσουμε ενα δυο πουλακια..

Δεν θελω ηττοπάθεια παιδια! Το ΣΚ ηρθε, το δικανο βγηκε παλι απο την ντουλαπα (τιμουσα την γρια Φράνκι τον τελευταίο καιρο), και παμε να σαρωσουμε τα βουνα αυριο! Καθαρος αερας και αμα θελει ας κρεμάσουμε ενα δυο πουλακια..
Μπράβο ρε Στέφανε,σε χαίρομαι,είσαι πραγματικός τσιχλας!!!:)

Δεν θελω ηττοπάθεια παιδια! Το ΣΚ ηρθε, το δικανο βγηκε παλι απο την ντουλαπα (τιμουσα την γρια Φράνκι τον τελευταίο καιρο), και παμε να σαρωσουμε τα βουνα αυριο! Καθαρος αερας και αμα θελει ας κρεμάσουμε ενα δυο πουλακια..[/QUOTE
Στο σημερινό απογεματινό, είδα πολύ αργά 3 - 4 πουλάκια που πέρασαν σαν "φαντομάδες" και 1 αρκετά νωρίτερα το οποίο και πήρα...!
Δεν πάει καθόλου καλά η δουλειά σάς λέωωωωωωω...!!! :mad:
Όπως κ να έχει την 400αρα θα την πιάσεις;)

Η σεπτή τελετή των περασμάτων της τσίχλας έλαβε τέλος για φέτος! :)
Ανέβηκε και σήμερα ο πατέρας μου, μόνο 1! τσίχλα μπήκε, της άδειασε την καραμπίνα και δεν την πήρε. Και ο κόσμος το έχει καταλάβει ότι δεν θα μπουν άλλα πουλιά πλέον, εκεί που γινόταν άλλα ΣΚ χαμός σήμερα ο πατέρας μου ήταν μόνος με άλλο ένα άτομο!
Το γύρισε στο περπατητό μετά και πήρε 3 στο χέρι και μια ξεπουπουλιασμένη έχασε σε ένα πευκωτό.
Τουλάχιστον μου είπε είναι παχιούτσικες τσίχλες.

Η σεπτή τελετή των περασμάτων της τσίχλας έλαβε τέλος για φέτος! :)
Ανέβηκε και σήμερα ο πατέρας μου, μόνο 1! τσίχλα μπήκε, της άδειασε την καραμπίνα και δεν την πήρε. Και ο κόσμος το έχει καταλάβει ότι δεν θα μπουν άλλα πουλιά πλέον, εκεί που γινόταν άλλα ΣΚ χαμός σήμερα ο πατέρας μου ήταν μόνος με άλλο ένα άτομο!
Το γύρισε στο περπατητό μετά και πήρε 3 στο χέρι και μια ξεπουπουλιασμένη έχασε σε ένα πευκωτό.
Τουλάχιστον μου είπε είναι παχιούτσικες τσίχλες.

Εγω αντιθετως κατι ειδα σημερα...Και πιο πολλες ηταν κοκκινες
οχι τιποτα σοβαρο αλλα καλυτερα απο αλλες μερες

Περασμα μηδενικό (σχεδον)! Αρκετοί κυνηγοί στην εθνικη τρεχανε φορτσατοι κατα τις 5.30 τ πρωι (αρα μαλλον περιξ Αττικής θα κατεληγαν για να ειναι τετοια ωρα ακομα Αθηνα).. ο καιρός προϊδεάζει ολη την βδομαδα για κατι ενδιαφέρον, αλλα δυστυχως δεν ηταν ετσι! Σύνολο 5 τσιχλακια κ ενα αγριοπεριστερο! Παρενθεση: τα νιτρο που εχει σε προσφορα ο οσκαρ, τα εχει ριξει κανείς? Ικανοποιητικά μ φανηκαν..

Περασμα μηδενικό (σχεδον)! Αρκετοί κυνηγοί στην εθνικη τρεχανε φορτσατοι κατα τις 5.30 τ πρωι (αρα μαλλον περιξ Αττικής θα κατεληγαν για να ειναι τετοια ωρα ακομα Αθηνα).. ο καιρός προϊδεάζει ολη την βδομαδα για κατι ενδιαφέρον, αλλα δυστυχως δεν ηταν ετσι! Σύνολο 5 τσιχλακια κ ενα αγριοπεριστερο! Παρενθεση: τα νιτρο που εχει σε προσφορα ο οσκαρ, τα εχει ριξει κανείς? Ικανοποιητικά μ φανηκαν..
Τσαμπα καει η λαμπα. Καλες και οι βολτες στο βουνο αλλα κατανταει σπαστικο τοση νεκρη φυση

Status
Not open for further replies.
Back