Έφτασες εκεί πάνω ρε Θηρίο ?Μην τρέχετε τσάμπα....Τιθορέα, Ξηρονομή....νέκρα![]()

Εγώ την Ξηρονομή την φοβάμαι και όλη αυτήν την μεριά μετά από τα περσινά κρούσματα κλοπών

Έφτασες εκεί πάνω ρε Θηρίο ?Μην τρέχετε τσάμπα....Τιθορέα, Ξηρονομή....νέκρα![]()
Καρτερι καθομουνα Τασο,παλι καλα που πηρα το ψαροντουφεκοΩραια φωτο
Eχω τα gara 3000 μου τα είχε χαρίζει ένας φίλος,ούτε ξέρω πόσα ζευγάρια εχει.. άρρωστος με το ψαροντούφεκο κ γέρο πνευμόνι..
Αλλα είναι βαριά πέδιλα δεν κάνουν για περπατητο..![]()
Είχαμε security οπλισμένοΈφτασες εκεί πάνω ρε Θηρίο ?
Εγώ την Ξηρονομή την φοβάμαι και όλη αυτήν την μεριά μετά από τα περσινά κρούσματα κλοπών![]()
Χθες το βραδυ ανάμεσα 0:00 μεχρι 4:00 ,κλέψανε το τζιμνυ ενός φίλου που πάμε για μπεκάτσα,έξω απο το σπίτι του και δεν πήρε κανείς χαμπάρι.Έφτασες εκεί πάνω ρε Θηρίο ?
Εγώ την Ξηρονομή την φοβάμαι και όλη αυτήν την μεριά μετά από τα περσινά κρούσματα κλοπών![]()
Ποιος ο λόγος να αφήσει όλα τα υπάρχοντα του αφυλακτα μέσα στο αυτοκίνητο ?Χθες το βραδυ ανάμεσα 0:00 μεχρι 4:00 ,κλέψανε το τζιμνυ ενός φίλου που πάμε για μπεκάτσα,έξω απο το σπίτι του και δεν πήρε κανείς χαμπάρι.
Το είχε πάρει καινούριο το 2011 απο τα τελευταία, 16.000€ και δεν ειναιιιι μόνο αυτό. Μέσα είχε το όπλο και ενα σακίδιο με δυο μπεκατσοπαντέλονα, ενα γιλέκο, άδεια θήρας, βιβλιάρια τηρώντας δυο σκύλων, δυο μπιπερ και 150€.
Μου λέει Διαμαντη καταστράφηκα!!!!!!
Κρίμα πολυ στενοχωρήθηκα. Και ειναι 67 χρόνων άνθρωπος και μου λέει τι να πάρω πια με 700€ σύνταξη...
Μα καλά ρε φίλε είναι δυνατόν όλα αυτά τα πράγματα + το τουφέκι του τα είχε μέσα στο αμάξι.......Χθες το βραδυ ανάμεσα 0:00 μεχρι 4:00 ,κλέψανε το τζιμνυ ενός φίλου που πάμε για μπεκάτσα,έξω απο το σπίτι του και δεν πήρε κανείς χαμπάρι.
Το είχε πάρει καινούριο το 2011 απο τα τελευταία, 16.000€ και δεν ειναιιιι μόνο αυτό. Μέσα είχε το όπλο και ενα σακίδιο με δυο μπεκατσοπαντέλονα, ενα γιλέκο, άδεια θήρας, βιβλιάρια των δυο σκύλων, δυο μπιπερ και 150€.
Κρίμα πολυ στενοχωρήθηκα. Και ειναι 67 χρόνων άνθρωπος και μου λέει τι να πάρω πια με 700€ σύνταξη...
Έμπλεξε και καταστράφηκε ο ανθρωπος
εχουμε ακομα ελπηδες , η την χασαμε την χρονιαΑπο τα μεσα οκτωμβριου τα λεγαμε και γκρινιαζαμε
Εγω παντως θα περιμενω καποιες μερες ακομα, κυριως να πεσει και το καστρο των υψηλων θερμοκρασιων βορειοτερα απο εμας..
Εγω παντως θα περιμενω καποιες μερες ακομα, κυριως να πεσει και το καστρο των υψηλων θερμοκρασιων βορειοτερα απο εμας..
Εμείς στο Αιγιο μέχρι τώρα σε καμία δεκαριά απογευματινά με τελευταίο το σημερινό,ούτε ένας Κοτσυφάς δεν έχει περάσει ακόμα..Απόψε άκουσα τα πρώτα κοτσυφια και λιγες τσίχλες
Καλημέρα σε σχέση με το αμάξι θα αποζημιωθεί από την ασφαλιστικη ,το πρόβλημα είναι με το όπλο θα του έρθει αυτεπάγγελτα μήνυση από την ασφάλεια για πλημμελή φύλαξη όπλου .ωστόσο εάν η σύνθεση του δικαστηρίου είναι νορμάλ πιθανον να αθωωθεί και να του επιστραφεί το όπλο σε περίπτωση που έχει βρεθει και κατασχεθεί και διατάξει απόδοση του κατασχεθέντος στον ιδιοκτημονα το δικαστήριο.Υπαρχει και το άσχημο σενάριο να είναι οπλοφοβικη η σύνθεση να τιμωρηθει σε ποινή φυλάκισης έως 1 έτος με αναστολή και να διαταχθεί επικύρωση της κατάσχεσης και διάταξη δήμευσης του κατασχεθέντος όπλου.Εκει το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ασκήσει έφεση και να βάλει δικηγορο και να δικαστεί σε δευτερο βαθμό από το τριμελές εφετειο. Σε δική μου αντίστοιχη περίπτωση στο μονομελές Χαλκίδος αθωώθηκα χωρίς δικηγόρο και χωρίς κατάσχεση όπλου.μου το είχαν κλέψει από αμάξι παρκαρισμένο έξω από ρεσεψιόν ξενοδοχείου στην Χαλκίδα.Χθες το βραδυ ανάμεσα 0:00 μεχρι 4:00 ,κλέψανε το τζιμνυ ενός φίλου που πάμε για μπεκάτσα,έξω απο το σπίτι του και δεν πήρε κανείς χαμ
Το είχε πάρει καινούριο το 2011 απο τα τελευταία, 16.000€ και δεν ειναιιιι μόνο αυτό. Μέσα είχε το όπλο και ενα σακίδιο με δυο μπεκατσοπαντέλονα, ενα γιλέκο, άδεια θήρας, βιβλιάρια των δυο σκύλων, δυο μπιπερ και 150€.
Φαντάζομαι πως είχε ασφάλεια κλοπής στο jimny!!!Χθες το βραδυ ανάμεσα 0:00 μεχρι 4:00 ,κλέψανε το τζιμνυ ενός φίλου που πάμε για μπεκάτσα,έξω απο το σπίτι του και δεν πήρε κανείς χαμπάρι.