Καλά ήταν απόψε, για τα δεδομένα μου. Περάσανε μερικά πουλάκια. Λίγο πριν τις 5.00' ξεκίνησαν, αλλά όλα σχεδόν μακριά, πάνω από το πυκνό.
Δυο τουφεκιές έριξα αλλά το ευχαριστήθηκα, η μια νωρίς, ρουαγιάλ, όχι όμως πολύ ψηλά, γύρω στα 15-20 μ. Και μια τραβέρσα αρκετά μακρινή, κάπου στα 40 μ. λίγο πριν τις 5.30' . Έχασα λίγο νωρίτερα και μια σίγουρη, αριστερή λοξά εισερχόμενη πανεύκολη ... από μαλακία μου !!! Αφού μόλις είχα αλλάξει θέση, δυο πεζούλες πιο χαμηλά, και για να κατέβω ένα τρόχαλο είχα κατεβάσει τον κόκορα, για ασφάλεια, και μετά ξέχασα να τον οπλίσω ξανά. Και το κατάλαβα όταν τράβηξα τη σκανδάλη και δεν ...
Τέλος πάντων, διπλά ευχαριστημένος και επειδή και οι δύο ήταν με δικά μου φυσεκάκια, ρελιαστά με MBx32. Και με 10αράκια σκάγια, που θαρρώ δεν έχω ξαναρίξει στο κυνήγι ...
![]()
Πολύ καλά σε σχέση με τα όσα ακούγονται .Χθες Σάββατο Βοιωτία εγώ και ο γιος μου 4 ώρες περπάτημα, 30 πουλιά και 5 χαμένες, μέτρια πράγματα ούτε έκλαιγε ούτε γέλαγε..... ελπίζω στην πορεία να πληθύνουν τα πουλιά!
Χθες Σάββατο Βοιωτία εγώ και ο γιος μου 4 ώρες περπάτημα, 30 πουλιά και 5 χαμένες, μέτρια πράγματα ούτε έκλαιγε ούτε γέλαγε..... ελπίζω στην πορεία να πληθύνουν τα πουλιά!
Ειπα να κάνω προετοιμασία για το μέλλον...αλλα ...αλλα τα παλικάρια που έτρωγαν βελανίδια . Έφτιαξε το στόμα σε 5 λεπτά Εύα ΠΑΟ ένα κρουασάν με μερεντα κ στο καπάκι ένα σνικερς. Ε μα..... !Βρε Νικόλα! Τόσο πολύ που πείναγες πια...!!! Έπεσες με τα μούτρα στα βελανίδια...?! Πάρε κάνα κολατσιό κοντά απ' το σπίτι βρε παιδάκι μου να το φχαριστηθείς σαν άνθρωπος...!!!
(Πλάκα κάνω, να γελάσουμε...!)
Τι ωραία που τα είπες!! Συμφωνώ 100%!!Γιαυτό λέω, μάθετε το όπλο σας......μην παλινδρομείτε με πολλές μάρκες φυσιγγιών. δουλέψτε μόνο δύο τσοκ και μην ρωτάτε αν είναι καλά ή όχι. καλά είναι!!
Να πούμε τί??? αφού πουλιά δεν έχει!!στο τοπικ μας τσιχλα-κοτσυφι!!!
Ας πούμε καμία κυνηγετική ιστορία,ας πούμε που θα πρέπει να ψάξουμε τα τα πουλιά που υπάρχουν!Τόσα ενδιαφέροντα θέματα μπορούμε να βρούμε γύρω από το θήραμα !Να πούμε τί??? αφού πουλιά δεν έχει!!
ΥΓ: Συμφωνώ!
Φίλοι παρακαλώ πολύ να επανέλθουμε στο τοπικ μας τσιχλα-κοτσυφι!!!
βλιαρηδεσκαΝα πούμε τί??? αφού πουλιά δεν έχει!!
ΥΓ: Συμφωνώ!
Τόσα χαμένα βρε σύντροφε...και με σκύλο??2 ατομα 23 στο χέρι ,καμια 15 δυστυχώς χαμένα