Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απογευματινό καρτερακι σήμερα με τον Βικ και την κάρυ!Μέχρι να πιάσει η βροχή και παρά τον δυνατό αέρα κάτι πήγε να γίνει 5 παρά 5 μας τα χάλασε εκεί που περιμέναμε το καλό παιχνίδι!Δεν πειράζει όμως με τόσο καλή παρέα και μερικες ντουφεκες που κάναμε περάσαμε ένα όμορφο απόγευμα.5 πουλιά κατάφερα να καρπωθω,μόνο που η μία έμεινε στα κυπαρίσσια!Αν δεν είχαμε μαζί την καρυ δεν θα είχα βρει καμία!Κοτσύφια ούτε για δείγμα!

Η χρονια θα φτιάξει λέτε η θα συνεχιστεί έτσι μέχρι το τέλος;
Τι λέτε;
Θυμάμαι περισυ στα ιδία πυκνά φεύγανε 20 πουλιά,φέτος ένα δυο...

εγώ έχω μιά μικρή ελπίδα ακόμη όταν ασπρίσουν τα βουνά για τα καλά..pray to God..pray to God..pray to God.

Για μένα τσίχλες αν θα εμφανιστούν μόνο στα επιστρόφια.. Χάλι μαύρο η χρονιά όσον αφορά το συγκεκριμένο θήραμα..
εγω πιστευω απο της 15-20 ιανουαριου θα εμφανηστουν λιγα πουλια παραπανο , οχι ομως αξιολογα πραγματα

Καλησπέρα ένα ακόμη σύντομο απογευματινό ένα 5λεπτο από το σπίτι μου.Οι τσίχλες περισσότερες από τις προηγούμενες ημέρες με συμπεριφορά για άλλη μια φορά φέτος αλλοπρόσαλλη.Οι πιο πολλές τιναζόταν μακρυά και κάποιες λίγες κοντά πετούσαν πάνω από τα βάτα και τους καλαμιώνες.Τελικά χτύπησα 4 τσίχλες και 1 κότσυφα τα 3 στο χέρι και τα 2 χαμένα στα βάτα.Φυσιγγια διάφορα Rio targeet sporting n8 J,&B lightn8 και 2 RM skeet n9,5 σ.Το καλύτερο της σημερινής ημέρας η συνάντησή μου με3 βασίλισσες που για κάποιο περίεργο λόγο δεν σήκωσα όπλο,απλά χάζεψα το πεταγμά και την απαράμιλλη ομορφιά ώσπου χάθηκαν στα ντυμένα.img host

Το καλύτερο απογευματινό μέχρι στιγμής για φέτος. Οι πληθυσμοί είναι πολύ μικροί προς το παρόν. 6 πουλιά τουφεκισμένα σε διάφορες αποστάσεις, 4 έπεσαν, 3 στο χέρι. Όλα τσίχλες. Φυσίγγια Lambro Euromix
pvyE66R.jpg

Καλησπέρα ένα ακόμη σύντομο απογευματινό ένα 5λεπτο από το σπίτι μου.Οι τσίχλες περισσότερες από τις προηγούμενες ημέρες με συμπεριφορά για άλλη μια φορά φέτος αλλοπρόσαλλη.Οι πιο πολλές τιναζόταν μακρυά και κάποιες λίγες κοντά πετούσαν πάνω από τα βάτα και τους καλαμιώνες.Τελικά χτύπησα 4 τσίχλες και 1 κότσυφα τα 3 στο χέρι και τα 2 χαμένα στα βάτα.Φυσιγγια διάφορα Rio targeet sporting n8 J,&B lightn8 και 2 RM skeet n9,5 σ.Το καλύτερο της σημερινής ημέρας η συνάντησή μου με3 βασίλισσες που για κάποιο περίεργο λόγο δεν σήκωσα όπλο,απλά χάζεψα το πεταγμά και την απαράμιλλη ομορφιά ώσπου χάθηκαν στα ντυμένα.img host
Και με οπλαρα.....

Και 'γω σήμερα το απόγεμα καρτέρεψα σε ένα πόστο που είχα να πάω 10 ημέρες...!
Ε, και λοιπόν...; Όπως το άφησα πριν ένα 10ήμερο, έτσι και το παρέλαβα απόψε...!
Άφαντα τα τσιχλάκια...!
Μία πέρασε στο τέλος (στο 90') κάπως ψηλωμένη και επειδή είχε φόντο τον (πολύ πιο φωτεινό από το ανάγλυφο) ουρανό, κατάφερα και την κατέβασα...!
Έτσι, για να χουφτώσω έστω και μία, για το καλό...!

Εγώ σήμερα σε περπατητό, χτύπησα τα διπλάσια απο ότι είχα χτυπήσει μέχρι σήμερα. :D:D

Είπαμε: το περπατητό είναι εντελώς άλλη "ιστορία" από το καρτέρι...! Είναι πιο εύκολο να βρεις πουλιά, αφού όσο περπατάς τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες συνάντησης...!
Ειδικά, όταν γνωρίζεις και "πονηρά" σημεία και μέρη στον ευρύτερο κυνηγότοπο...!

Είπαμε: το περπατητό είναι εντελώς άλλη "ιστορία" από το καρτέρι...! Είναι πιο εύκολο να βρεις πουλιά, αφού όσο περπατάς τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες συνάντησης...!
Ειδικά, όταν γνωρίζεις και "πονηρά" σημεία και μέρη στον ευρύτερο κυνηγότοπο...!

Μην τσιμπάτε!!!
Μία είχα βαρέσει και σήμερα άλλες δύο...
.yel..sheep

Το καλύτερο της σημερινής ημέρας η συνάντησή μου με3 βασίλισσες που για κάποιο περίεργο λόγο δεν σήκωσα όπλο,απλά χάζεψα το πεταγμά και την απαράμιλλη ομορφιά ώσπου χάθηκαν στα ντυμένα.
Τον λογο τον αναφερεις παρακατω..;)
Εισαι ενας κ μοναδικος...well done.
καποτε ερχονται κ αυτες οι παραξενες στιγμες..κ πολλες φορες αναριωτιεσαι ειμαι κυνηγος η δεν ειμαι.....

Και 'γω σήμερα το απόγεμα καρτέρεψα σε ένα πόστο που είχα να πάω 10 ημέρες...!
Ε, και λοιπόν...; Όπως το άφησα πριν ένα 10ήμερο, έτσι και το παρέλαβα απόψε...!
Άφαντα τα τσιχλάκια...!
Μία πέρασε στο τέλος (στο 90') κάπως ψηλωμένη και επειδή είχε φόντο τον (πολύ πιο φωτεινό από το ανάγλυφο) ουρανό, κατάφερα και την κατέβασα...!
Έτσι, για να χουφτώσω έστω και μία, για το καλό...!
Χουφτωστην Νικολάε,χουφτωστην:D:D

Status
Not open for further replies.
Back