Νικο δυστυχως ομως το συγκεκριμενο, και αλλα απ'οσο εχω διαβασει, ξεκολαν οι πλαινες ριγες.
Βίκτωρα, οι κολλήσεις της SKB ήταν άψογες (ασημοκόλληση, η πιο αξιόπιστη και ανθεκτική στο χρόνο), όπως και οι επιμεταλλώσεις στις μεταλλικές επιφάνειες και, γενικότερα, ολόκληρες οι κατασκευαστικές τους διαδικασίες...!!!
Τώρα, το ότι έτυχε κάποιες ρίγες να ξεκολλήσουν σε ένα SKB (άλλωστε έχει συμβεί και σε άλλα, μεγάλα ονόματα), δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οφείλεται σε εγγενή αδυναμία/σφάλμα της κατασκευής αυτής καθεαυτής, αλλά μάλλον είναι αποτέλεσμα κακοσυντήρησης και εκτεταμένης έκθεσης σε περιβάλλον με αυξημένη υγρασία δίχως μέτρα προφύλαξης, και εκεί, την ευθύνη φέρει ακέραια ο χρήστης του όπλου...!
Κανένα όπλο δεν είναι εντελώς "άτρωτο" στην παρατεταμένη υγρασία και συνεπακόλουθη οξείδωση, παρά μόνο το εξ ολοκλήρου ανοξείδωτο σουηδικό αλληλεπίθετο, "Caprinus" (που, παρεμπιπτόντως, διαθέτει και το πιο χαμηλό προφίλ απ' όλα τα σουπερποζέ), το οποίο έχει τιμή εκκίνησης τις 20.000 ευρώ στην πιο minimal εκδοσή του μάλιστα...!!!
Για εμένα τουλάχιστο (η άποψή μου δηλαδή), η SKB υπήρξε μία απ' τις πιο άρτιες και ποιοτικές, κατασκευαστικά, οπλοβιομηχανίες...!!! Εγώ πάντως, είμαι "fan" της...!!!
Last edited: