Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε παλικάρια μια ερωτηση εκτος θεματος αλλα επειδη εγραφε σε αυτο το θεμα ο Ευριπίδης απο κρητη γι αυτο γραφω εδω.
Εχει καιρο να γραψει ή μου φαινεται;
Αν ειναι θεμα επιλογης οκ.
Να μην επαθε τιποτα ο ανθρωπος.

Ρε παλικάρια μια ερωτηση εκτος θεματος αλλα επειδη εγραφε σε αυτο το θεμα ο Ευριπίδης απο κρητη γι αυτο γραφω εδω.
Μια χαρά είναι ο Γιούρι :)

Αυτην την απορια την εχω και εγωthink,αν ξερει καποιος κατι απο κρητη και θελει ας μας ενημερωσει

Αυτην την απορια την εχω και εγωthink,αν ξερει καποιος κατι απο κρητη και θελει ας μας ενημερωσει
Ένας από τους πιο εμπεριστατωμένους αρρωστους.Για να μας απαρνήθηκε κάτι θα τον πειραξε η κάτι του εχει συμβει

Βγήκαμε το περπατητο μας σημερα . Λίγα τα πουλια και τρελαμενα ! 3 μέρες βροχή και καπακι 3 μέρες 7 μποφόρ βορια δεν ειναι και ότι καλύτερο.

Τα πουλιά ήταν σε ακυρα σημεία και μαζεμένα και πεταγανε πολλές φορες χωρίς καμια ενοχληση

Με τα πολλά καταφεραμε 2 τουφεκια 12 πουλακια + 3-4 χαμένα και μια κουρούνα.

Εγώ έριξα με το μπενελακι 2 σεταπ ιδιογομωση του φίλου Νικου.
Το ένα με μάλλινη και φελο δεκαρια και d20 ρελιαστο με χαρτακι μεγάλη σκούπα μεχρι 30 μετρα σχεδόν απολυτη ευστοχια .

Το άλλο mb36 9ρια γκαλαντι αστερι .

Αυτό το εριξα δευτερο και έχασα τρεις κοντινές αλλά πήρα 2 μακρινές ειδικα στην δεύτερη σαν να έπεσε σε τοίχο η τσιχλα και ήταν ανετα 45 μέτρα
Και τα 2 στα 25 γρ

Σε αυτές που εχασα φάνηκε ότι πάει μπαλα όπως έπεφτε στο χωμα η τουφεκια

Τσοκ LM brilley.

Το καναμε το κεφι μας .

Περπατητό σημερα, περιοχή Μεγάρων, απο 08:30 μεχρι 13:15.
Δυο άτομα : Χιλιόμετρα 16 (έκαστος o_O ) πουλια 14 + 1 χαμένο. Τα 5 η αφεντιά μου.
Λιγα τα πουλιά, έφευγαν και απο πολύ μακρυά και αθόρυβα.
Κότσυφας ένας απο τα 14, και συνολικά δεν είδαμε πανω απο 5 :mad:.
Τουλαχιστον μας αποζημίωσε ο καιρος.
Αν το πάρουμε σαν κυνηγητική έξοδο, αποτυχία (αν και στο σακούλι τα διπλάσια απο τον φετινό ...μέσο όρο μου).
Αν το δούμε σαν βόλτα στην εξοχή με το κολατσιό μας και νέο ατομικό ρεκόρ στα Km, τοτε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.:)
Σκύλο δεν είχαμε, όμως βγάλαμε βόλτα, πήραν τον αέρα τους, γνώρισαν τα μαγευτικά Μέγαρα και επέστρεψαν σπίτι και καμμια 60+ φυσίγγια έκαστος.
(τρομάρα μας, φορτωμένοι και πάντα με την ανησυχία μη βρούμε τα ...."κοτέτσια" και "δεν φτάσουνε") .tired.
Ετσι όπως ειναι η χρόνια, οχι μόνο το μισογεμάτο αλλα και το αδειανό ποτήρι, Γεμάτο θα το λέμε.;)

Άντε και του ....χρόνου με νέα ρεκόρ, ελπίζω σε πουλιά.

Last edited:
Περπατητό σημερα, περιοχή Μεγάρων, απο 08:30 μεχρι 13:15.
Δυο άτομα : Χιλιόμετρα 16 (έκαστος o_O ) πουλια 14 + 1 χαμένο. Τα 5 η αφεντιά μου.
Λιγα τα πουλιά, έφευγαν και απο πολύ μακρυά και αθόρυβα.
Κότσυφας ένας απο τα 14, και συνολικά δεν είδαμε πανω απο 5 :mad:.
Τουλαχιστον μας αποζημίωσε ο καιρος.
Αν το πάρουμε σαν κυνηγητική έξοδο, αποτυχία (αν και στο σακούλι τα διπλάσια απο τον φετινό ...μέσο όρο μου).
Αν το δούμε σαν βόλτα στην εξοχή με το κολατσιό μας και νέο ατομικό ρεκόρ στα Km, τοτε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.:)
Σκύλο δεν είχαμε, όμως βγάλαμε βόλτα, πήραν τον αέρα τους, γνώρισαν τα μαγευτικά Μέγαρα και επέστρεψαν σπίτι και καμμια 60+ φυσίγγια έκαστος.
(τρομάρα μας, φορτωμένοι και πάντα με την ανησυχία μη βρούμε τα ...."κοτέτσια" και "δεν φτάσουνε") .tired.
Ετσι όπως ειναι η χρόνια, οχι μόνο το μισογεμάτο αλλα και το αδειανό ποτήρι, Γεμάτο θα το λέμε.;)

Άντε και του ....χρόνου με νέα ρεκόρ, ελπίζω σε πουλιά.
Σπύρο μια χαρά τα πήγατε!!

Αλλαγή καρτεριού σήμερα περισσότερο για να τσεκάρω τι παίζει. Αναθάρρησα προς στιγμήν όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα πουλιά από τις 4:45 μέχρι τις 5:10. Καμία δεκαριά στον ορίζοντα, 3 μου έδωσαν ευκαιρία από τις οποίες πήρα τις 2. Λέω κι εγώ θα γίνει παιχνίδι σήμερα κι ερχόμουν γύρω γύρω να βρω το ιδανικό πόστο. Ε, λοιπόν πέρασαν άλλες 3 όλες όλες νύχτα και ήρθαν σαν να ήθελαν να με κουτουλήσουν. Έφαγαν τις μπηχτές τους και με αποχαιρέτησαν. Μία από τα ίδια με λίγα λόγια. Στις Αρχαίες Κλεωνές όλα αυτά
hiTo5rM.jpg

Σπύρο μια χαρά τα πήγατε!!
Βασίλη ευχαριστώ για την συμπαράσταση..shake hands.
Μια τσίχλα ανα 3,2 χιλιόμετρα ;;; ή μια ανα 1 ώρα περπάτημα:mad:
Μια χαρά λέμε και .....κλαίμε ;)
"Παρηγοριά στον άρωστο, μεχρι να βγει η ψυχή του" το λένε στο χωριό μου :p.

Χμ... Τωρα που το ξανασκέφτομαι, αν είχαμε παει περπατώντας απο τα Μέγαρα μεχρι το ...Ξυλόκαστρο θα είχαμε κάνει ....όριο .sarcastic.
Τέλος πάντων, με τα κακά, εκτιμούμε καλύτερα τα μέτρια..well done.

Last edited:
Μια από τα ίδια και απόψε, μόνο που μέχρι τις 5.20 δεν πέρασε φτερό ... Ίσως επειδή γλύκανε ο καιρός και δεν είχε σύννεφα, καθυστέρησαν την άνοδο για κούρνια. Τότε πέρασαν πάλι οι 2 φάσσες, και παρόλο που είχα ανέβει ψηλότερα, στο όριο με το πυκνό, πάλι δεν μπόρεσα να τουφεκίσω ... Μετά πέρασαν και 2 τσίχλες, αλλά από του διαόλου τη μάνα !!! Κατέβηκα λίγο χαμηλότερα, τουλάχιστον αν χτυπούσα καμιά να μπορώ να τη βρω. Δυο μου πέρασαν βολικά, κατά τις 5.30' και 5.40', η πρώτη έπεσε ωραία με το BL, στην δεύτερη αστόχησε το BL και της έριξα και την άλλη με το MR και της μάμησε τα πρέκια !!! Προ λίγου τις καθάρισα και ευτυχώς δεν την είχε χαλάσει παρά τα σκάγια που είχε φάει. Ήταν και τίγκα στο λίπος η συγκεκριμένη !!!
Και τα 3 φυσίγγια Ρουμελιώτης 30 Νο 9 ...
Και η σχετική φωτό, αν και είναι ίδια με τις προηγούμενες ... Ή 1 ή 2 πουλάκια, δεν πάει παραπάνω !!!!!!!
.sarcastic. .hair.
IMG-20181228-174423.jpg

Status
Not open for further replies.
Back