Φυσίγγια 8αρια ρουμελιωτης, τσοκ 3,τα πουλιά πέρασαν από 5 έως 6 πάρα 25
Φυσίγγια 8αρια ρουμελιωτης, τσοκ 3,τα πουλιά πέρασαν από 5 έως 6 πάρα 25
Μια χαρά είναι ο ΓιούριΡε παλικάρια μια ερωτηση εκτος θεματος αλλα επειδη εγραφε σε αυτο το θεμα ο Ευριπίδης απο κρητη γι αυτο γραφω εδω.
Εχει καιρο να γραψει ή μου φαινεται;
Αν ειναι θεμα επιλογης οκ.
Να μην επαθε τιποτα ο ανθρωπος.
Αυτην την απορια την εχω και εγωthink,αν ξερει καποιος κατι απο κρητη και θελει ας μας ενημερωσειΡε παλικάρια μια ερωτηση εκτος θεματος αλλα επειδη εγραφε σε αυτο το θεμα ο Ευριπίδης απο κρητη γι αυτο γραφω εδω.
Εχει καιρο να γραψει ή μου φαινεται;
Αν ειναι θεμα επιλογης οκ.
Να μην επαθε τιποτα ο ανθρωπος.
ΟκΜια χαρά είναι ο Γιούρι![]()
Ένας από τους πιο εμπεριστατωμένους αρρωστους.Για να μας απαρνήθηκε κάτι θα τον πειραξε η κάτι του εχει συμβειΑυτην την απορια την εχω και εγωthink,αν ξερει καποιος κατι απο κρητη και θελει ας μας ενημερωσει
Ωραία φωτογραφία Βαγγέλη και ωραίο αποτέλεσμα!Καλησπερα στην παρεα και χρονια πολλα,μια πετυχημενη εξοδος σημερα για δεντροτσιχλες!
7 πουλια τουφεκισα,τα 6 ηρθαν μαζι μου.
https://postimg.cc/HjLGyPTn
![]()
Σπύρο μια χαρά τα πήγατε!!Περπατητό σημερα, περιοχή Μεγάρων, απο 08:30 μεχρι 13:15.
Δυο άτομα : Χιλιόμετρα 16 (έκαστος) πουλια 14 + 1 χαμένο. Τα 5 η αφεντιά μου.
Λιγα τα πουλιά, έφευγαν και απο πολύ μακρυά και αθόρυβα.
Κότσυφας ένας απο τα 14, και συνολικά δεν είδαμε πανω απο 5.
Τουλαχιστον μας αποζημίωσε ο καιρος.
Αν το πάρουμε σαν κυνηγητική έξοδο, αποτυχία (αν και στο σακούλι τα διπλάσια απο τον φετινό ...μέσο όρο μου).
Αν το δούμε σαν βόλτα στην εξοχή με το κολατσιό μας και νέο ατομικό ρεκόρ στα Km, τοτε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.
Σκύλο δεν είχαμε, όμως βγάλαμε βόλτα, πήραν τον αέρα τους, γνώρισαν τα μαγευτικά Μέγαρα και επέστρεψαν σπίτι και καμμια 60+ φυσίγγια έκαστος.
(τρομάρα μας, φορτωμένοι και πάντα με την ανησυχία μη βρούμε τα ...."κοτέτσια" και "δεν φτάσουνε")
Ετσι όπως ειναι η χρόνια, οχι μόνο το μισογεμάτο αλλα και το αδειανό ποτήρι, Γεμάτο θα το λέμε.
Άντε και του ....χρόνου με νέα ρεκόρ, ελπίζω σε πουλιά.
Βασίλη ευχαριστώ για την συμπαράσταση.Σπύρο μια χαρά τα πήγατε!!