Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είδες ο παλιός?
Κανονικά το ανάποδο έπρεπε να γίνει.....:)
¨Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον μπαμπά ..που το λέει ακόμα η καρδιά του.
Έτσι είναι, ο παλιός είναι αλλιώς!
πάντα χτυπαει περισσότερα από εμενα όταν πάμε μαζί, συνήθως κάνω και το σπριγκερ εγω.yel. και κυνηγάει driven τσίχλα.sarcastic.

σταθερή η παρέα στις τελευταίες δύο εξόδους.....
- στη Νεμέα ιδρώσαμε αλλά με πενιχρό κυνηγετικό αποτέλεσμα... Τα σκυλιά μας, σήκωσαν από αρκετά μακριά έναν ήδη φοβισμένο λαγό που άλλαξε νομό σε δευτερόλεπτα πριν τα δύο Σπάνιελς καταλάβουν τί ακριβώς έγινε... Έμεινα να κοιτάζω απο μακρυά, χωρίς δυνατότητα (έστω μακρυνής) τουφεκιάς, ένα ζευγάρι αυτιά, να ίπταται, ανάμεσα στ αμπέλια.
- λίγο πριν τον Αλίαρτο, γράψαμε 13 χλμ διαδρομής στα ρέματα και φέραμε πίσω 25 πουλιά....ήταν απλά ένα καλό "σχολείο" για τον Ρόκυ ( https://www.instagram.com/rocky_the_cocker/ ) που μόνος του, μας απόρταρε τα πουλιά με αρκετή μάλλον, ευχαρίστηση. Δεν θα έλεγα ότι υπάρχουν πολλά πουλιά κι όσα υπάρχουν σηκώνονται πολύ-πολύ νωρίς χωρίς να δίνουν δυνατότητα για βολή !
Σ.Σ. ο μικρός κοιμάται από εχτές

Μάτι γαρίδα έχει και η κορμοστασια της δεν παραπέμπει σε ψόφια τσίχλα :). Μάλλον με μπερδεύει η φώτο :D
Ολοζωντανη φαινεται...ο γεροντας δεν φορουσε τα "καλα" του χθες, γι' αυτο συμβαινουν αυτα...

Καλησπέρα. Σήμερα έκοψε λίγο ο αέρας, αν και το κρύο είναι τσουχτερό, πήγα το απόγευμα στο καρτέρι. Λίγο πριν τις 5.00' περάσανε 3 και πήρα την μια ... Μετά τις 5.20' περάσανε άλλες 3-4 συνολικά, αλλά όλες πάνω από τα πυκνά ... Πέρασαν και οι 2 φάσσες πάλι κατά τις 5.20' αλλά και αυτές μακριά και άβολα ...
Σήμερα μου ήρθε και φόρεσα στο SKB τα BRAIN, BL και MR, αλλά το MR έμεινε τελικά ατουφέκιστο !!!
Φυσίγγι Ρουμελιώτης 30 γρ Νο 9 ...

Περπατητο σημερα το μεσημερι 2 ωρες. Μου βγηκαν 3 και επιασα τις 2 (η μια μου πηρε 5 λεπτα να ψαχνω..)
Στο καρτερι περασαν 3 τους απεδωσα τιμες και τιποτα περισσοτερο. Στα διπλανα καρτερια γινονταν χαμος αδειαζαν τις καραμπινες...απανωτες τριαρες..
Φυσιγγια Καραμανουαρ super kill 33.5 no.8-οπλο baikal iz27

Ορεινή Αρκαδία θερμοκρασία -5 και λιγες ελατοτσιχλες. Κατάφερα 2 με μακρινές βολές. Τελικα τα 28αρια εξελίσσονται σε πύραυλος αέρος εδάφους και η benelli τα παει με χίλια! Δεν μασάγανε μια με το κρυο. Φασσα ουτε για δείγμα τσάμπα έχασα το πρωινο μου. Δυστυχώς δεν μπορω να ανεβάσω φωτο με το κινητο και δεν μπορω να καταλάβω γιατι.

Status
Not open for further replies.
Back