Ωραίο σχέδιο!Καλησπέρα στην παρέα , σήμερα το μενού είχε τσιχλοκυνήγι και είμασταν αποφασισμένοι για πολύ περπάτημα... Περιοχές Αταλάντη, Κυπαρίσσι, και Μαρτίνο ... Δυό άτομα, κάναμε πολλά χιλιόμετρα, κάψαμε όλες τις extra θερμίδες των εορτών, τώρα είμαστε φουλ για ζυγοστάθμιση
Πρωινό καρτέρι μηδενικό , οπότε βαστάτε ποδαράκια μου... καταφέραμε να μαζέψουμε κάμποσα πουλάκια μέχρι το μεσημέρι, αλλάζοντας αρκετά σημεία , κάποια γνωστά και κάποια άγνωστα, πάντα σε πουρνάρια, πυκνούρες και ρεματάκια, με αρκετά χαμένα λόγω των χορταριών ... Το πρωί φάγαμε πολύ κρυοαλλά μετά η μέρα ήταν ηλιόλουστη ... Η απουσία κοτσυφιών ειναι εμφανής και στη φωτογραφία ... το δισκάκι το βρήκαμε στο χωράφι που παρκάραμε το αμάξι
![]()
Για καποιο μυστηριο λογο χθες βραδυ, η φωτο αντι των τσιχλοειδων και του δισκου, παρουσιαζε ενα αλλο θηραμα. Λέγεται οτι το θηραμα αυτο σέρνει και καραβι! Μηπως οικολογοι hackers μας επιτίθενται!??? ΧαχαχαΚαλησπέρα στην παρέα , σήμερα το μενού είχε τσιχλοκυνήγι και είμασταν αποφασισμένοι για πολύ περπάτημα... Περιοχές Αταλάντη, Κυπαρίσσι, και Μαρτίνο ... Δυό άτομα, κάναμε πολλά χιλιόμετρα, κάψαμε όλες τις extra θερμίδες των εορτών, τώρα είμαστε φουλ για ζυγοστάθμιση
Πρωινό καρτέρι μηδενικό , οπότε βαστάτε ποδαράκια μου... καταφέραμε να μαζέψουμε κάμποσα πουλάκια μέχρι το μεσημέρι, αλλάζοντας αρκετά σημεία , κάποια γνωστά και κάποια άγνωστα, πάντα σε πουρνάρια, πυκνούρες και ρεματάκια, με αρκετά χαμένα λόγω των χορταριών ... Το πρωί φάγαμε πολύ κρυοαλλά μετά η μέρα ήταν ηλιόλουστη ... Η απουσία κοτσυφιών ειναι εμφανής και στη φωτογραφία ... το δισκάκι το βρήκαμε στο χωράφι που παρκάραμε το αμάξι
![]()
Το είδα Στέφανε αυτό που λες αλλά όταν πάτησα πάνω στη φωτογραφία με πήγαινε στην κανονική με τις τσίχλες και το πιατάκι. Όχι ότι με χάλασε το άλλο θήραμαΓια καποιο μυστηριο λογο χθες βραδυ, η φωτο αντι των τσιχλοειδων και του δισκου, παρουσιαζε ενα αλλο θηραμα. Λέγεται οτι το θηραμα αυτο σέρνει και καραβι! Μηπως οικολογοι hackers μας επιτίθενται!??? Χαχαχα
Παίδες αν δεν εμφανιστούν πουλιά τις επόμενες 10 ημέρες, με τον παλιόκαιρο που λέει, τελείωσε το πανηγύρι για φέτος
Τώρα το πήρες χαμπάρι ,έχει τελειωσει πρό πολλού...Νεκρή φύση
Πέριξ Κουτσίου Κορινθίας
![]()
Παίδες αν δεν εμφανιστούν πουλιά τις επόμενες 10 ημέρες, με τον παλιόκαιρο που λέει, τελείωσε το πανηγύρι για φέτος
θέλετε βοήθεια και εσείς ακούω7 εξορμήσεις 3 πουλιά.
όντως γίνεται χαμός στην μεσσηνία
Γιάννη;Εγώ νομίζω Γιάννη, είναι "τελειωμένη υπόθεση" προ πολλού το εφετινό χάλι...!!!
Υ.Γ.: Μακάρι να διαψευσθώ βέβαια...!!! Δύο ολάκερους μήνες έχουμε ακόμη μπροστά μας...!!!