Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάνε καμία 10 χρόνια στο Χιλιομόδι πάνω από τις γραμμές του τρένου ακριβώς.Καθομαι μπροστά από τα κυπαρίσσια και πίσω μου ένα υπερυψωμένο κτήμα με ελιές γυαλί σκέτο.Ξηλωνεται μια τσίχλα από κάτι αμπέλια και έρχεται...Τις ρίχνω μία... Πέφτει ξερή.Περναει η ώρα και μου λέει η μαυρομαγατα...Δεν πας να την πάρεις... Ανεβαίνω πάνω και ψάχνω.Βρε εδώ ήταν...Δεν μπορεί! Ξαφνικά βλέπω την τσίχλα να περπατάει με την πλάτη και τα φτερά ανοιχτά στο έδαφος.Παω πιο κοντά και βλέπω ότι είχε πέρα από την δική της ουρά άλλη μία ποντικού.Απο την στιγμή που την είχε δαγκώσει ο μάγκας του την άφησα να την πάει όπου αυτός νομίζει.
Έφυγαν ? Απαράδεκτο.Εχασες διπλό μεζέ.

Είμαι ανάμεσα σε Ξηρονομη, Τανάγρα, Μέγαρα και ύπνο. Ακούω προτάσεις χαχα
Αν εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε Σαββατο και Κυριακη...πονταρε Κυριακη...
Αν μπορεις ομως βγες και τις δυο μερες, γιατι σημερα ειμαστε αυριο δεν ειμαστε!

Πήγα καρτερι και το εκαψα και αυτό! 2/2....

Άμα δεν βρέχει το πρωι , περπατητο μέχρι να βρεξει!!!
Δεν γίνεται να πας Κυριακή καλύτερα για περπατητο στην Τριάδα να πιάσουμε κάνα ύψωμα στα Καθενιωτικα μπας και ανεμίσει τίποτα ?

Δεν γίνεται να πας Κυριακή καλύτερα για περπατητο στην Τριάδα να πιάσουμε κάνα ύψωμα στα Καθενιωτικα μπας και ανεμίσει τίποτα ?
Αν κρίνω απο την περασμένη Κυριακή θα έχει κόσμο στους Καθενους γιατί έπεσαν αρκετές τουφεκιές. Οπότε νομίζω κάτι θα παιξει! Και την Κυριακή περπατητο θα παω!

δεν δοκιμασες καθολου τα καινουργια?
έχω ρίξει 4 κουτάκια ,,ωραίο φυσίγγι καλά σκοτώματα αλλά είναι νευρικό δεν είναι imperial falcocci που και τα τρία αυτά έχουν ακριβώς ίδιες γεμισιές στα πάντα,,,το Αρτεμις είναι πατημένο πιο κάτω κάτι σαν το ισπανικό imperial

Τελικά και αέρα έβγαλε και βροχή φάγαμε κατά διαστηματα και πάλι καλά που μας άφησε δυόμιση ωρες να περπατησουμε!Για καρτερι στις μαύρες ούτε λογος. Όσες πέρασαν ούτε με το μάτι δεν προλαβαινες να τις ακολουθησεις πόσο μάλλον με το τουφεκι!!! Στο περπατητο άλλη ιστορία εντελως. Είχε πουλιά και δεν ξεκολλαγαν εύκολα από τους θάμνους και επίσης το περίεργο είναι ότι και τσιχλες και λίγα κοτσύφια ανέμιζαν παρα τα μποφόρ και κάναμε 2-3 εντυπωσιακές βολές! Για την ιστορία 13 εγω με 1 χαμένη και 15 ο κολλητός όλες στο χερι. Αυτές είναι οι δικές μου.
20211211_111823.jpg

Status
Not open for further replies.
Back