Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελικά και αέρα έβγαλε και βροχή φάγαμε κατά διαστηματα και πάλι καλά που μας άφησε δυόμιση ωρες να περπατησουμε!Για καρτερι στις μαύρες ούτε λογος. Όσες πέρασαν ούτε με το μάτι δεν προλαβαινες να τις ακολουθησεις πόσο μάλλον με το τουφεκι!!! Στο περπατητο άλλη ιστορία εντελως. Είχε πουλιά και δεν ξεκολλαγαν εύκολα από τους θάμνους και επίσης το περίεργο είναι ότι και τσιχλες και λίγα κοτσύφια ανέμιζαν παρα τα μποφόρ και κάναμε 2-3 εντυπωσιακές βολές! Για την ιστορία 13 εγω με 1 χαμένη και 15 ο κολλητός όλες στο χερι. Αυτές είναι οι δικές μου.
View attachment 37460
ollandi1.png

Μπορεί την προηγούμενη φορά να μου ξέφυγε ο αυτιας σήμερα όμως παρόλο που σκοπευτικά δεν ήταν και η καλύτερη μου μέρα δεν του χαρίστηκα.Παιδια παγανα όπως έχω πει και πάλι έχει τα τυχερά της.Περιοχη Κεντρική Εύβοια.IMG_20211212_121622.jpg

Να πω οτι το πρωι πέρασαν μερικά κοπαδακια με κοτσύφια πολύ ψηλωμενα και στην διαδρομή είδα 2 τσιχλες να κάθονται στην μέση του δρομου + δύο μπεκατσες στο ξημέρωμα.
Το πρωί που πήγαινα για λαγό μόλις βγήκα έξω άκουσα τσικ!!!

Μπορεί την προηγούμενη φορά να μου ξέφυγε ο αυτιας σήμερα όμως παρόλο που σκοπευτικά δεν ήταν και η καλύτερη μου μέρα δεν του χαρίστηκα.Παιδια παγανα όπως έχω πει και πάλι έχει τα τυχερά της.Περιοχη Κεντρική Εύβοια.View attachment 37564
Mπαβο Φώτη, άψογο αποτέλεσμα!
Έτσι απο περιέργεια.. Συνεχίζεις δυναμικά με express 32 και standard τριμης?

Μπορεί την προηγούμενη φορά να μου ξέφυγε ο αυτιας σήμερα όμως παρόλο που σκοπευτικά δεν ήταν και η καλύτερη μου μέρα δεν του χαρίστηκα.Παιδια παγανα όπως έχω πει και πάλι έχει τα τυχερά της.Περιοχη Κεντρική Εύβοια.View attachment 37564
Και γαμω τα (ε)ρίφια!!!

ενα απογευματινο καρτερακιι μετα απο μερεςςςςς,,5ωρα αρχησανε 3 4 5 μαζι να ανεβαινουνεεεε,ευχαριστηθηκα τουφεκιεςςςςς,,8 στο χερι 4 χαμενες μεσα σε ελιες,,του ρουμελιωτη τα 30αρια ν8 κελαηδουσανεεεεεaplikasi keyboard pc

ενα απογευματινο καρτερακιι μετα απο μερεςςςςς,,5ωρα αρχησανε 3 4 5 μαζι να ανεβαινουνεεεε,ευχαριστηθηκα τουφεκιεςςςςς,,8 στο χερι 4 χαμενες μεσα σε ελιες,,του ρουμελιωτη τα 30αρια ν8 κελαηδουσανεεεεεaplikasi keyboard pc
Ωραία φώτο Σάκη, πολύ διαφωτιστική! .yel.

Ωραίος ρε Σάκη, άργησες φέτος με τα τσιχλάκια..

Μπράβο Σακηηηηηηη!!
Η λινατσαααα έκανε την τέλεια αποκρυψηηηηηηη!!
Απωλειες σε καπέλα είχαμε??

Άστα να πάνε όταν του τα έχωνα με λέγατε κακό. Είναι καλός ο Χρήστος τώρα;;;; .my man..yel.
Εγώ φιλε δεν τον γνωρίζω αλλά απολαμβάνω αυτά που γράφει εδω. Ζιζανιο και πλακατζης είναι και αυτο μόνο καλό ειναι!

Ακριβώς, να είμαστε καλά , να έχει πουλιά και θα κάνουμε δουλειά με ολα. Αρκεί να μην μας πιάσει ο @Θοδωρής-Εύβοια στο στοματάκι του! View attachment 37591View attachment 37592

gtxs-nix.gif

Ρε λες για αυτό να μην βρίσκω τσίχλες όταν πάω παρέα με τον @Θοδωρής-Εύβοια ;;

Status
Not open for further replies.
Back