Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αφορμή της καινούριας μου χειροποίητης φυσιγγιοθήκης και τα φυσίγγια ιδιογόμωσης που μου έστειλε φίλος και μέλος της παρέας του ΦΟΡΟΥΜ, όπως έγραψα και στην ''Κυνηγετική Γωνιά'', κατέβηκα για ένα μεσημεριανό κυνήγι για μπεκανώτα...
Ζέστη, κουνούπι, μύγα και ''Άγιος ο Θεός''...
Τα νεράκια από τις τελευταίες ξέστες έχουν, σχεδόν, στεγνώσει άλλα βρίσκεις κάπου-κάπου κάποια μπεκανώτα στα ελάχιστα νεράκια που έχουν απομείνει και σε μέρη με λασπουριά...
20161006_150310.jpg
20161006_153053.jpg

Τα ψηλά χόρτα είναι πρόβλημα γιατί σου τρώει πολύ χρόνο στο ψάξιμο τον σκοτωμένων...αφού ώρες-ώρες σκεφτόμουνα καλύτερα να πέφτουν κουτσοφτερουγα για να τα βρίσκω καλύτερα απο το ''πετωλόγημα'' στα χόρτα
20161006_152247.jpg

Αλλα σήμερα θές η γουρικη φυσιγγιοθήκη, θες τα φυσίγγια ιδιογόμωσης του φίλου... κουτσοφτέρουγα δεν υπήρχαν......
20161006_132701.jpg

Πράσινο: CX 2000-C7X30γρ-Z2M-Νο 9,5-Στρογγυλο ρέλι τζαμακι
Κίτρινο: CX 2000-MB32X31.5γρ-SG-No 8,5- 6αρι *
Διαφανές: CX 2000-SIPEX30γρ-SPARK-Νο 8- 6αρι*

Στο τέλο του κυνηγιού είχα πιάσει το όριο και απο τη φυσιγγιοθήκη έλειπαν μόνο 14 φυσίγγια...
Με μια φράση θα έλεγα...φυσιγγάκια στην ανακρουση, ΦΥΣΙΓΓΑΡΕΣ στην αποτελεσματικότητα πανω στο θήραμα...
Ειδικά το ρελιαστό με C7 το αγάπησα...
δείτε...πισωκολη ντουφεκιά στα 25 μ. περίπου με 1/4 τσοκ...
20161006_153228.jpg

Το πουλί εχει σπασμένα και τα 2 ποδια, τις 2 φτερουγες σε διαφορα σημεία, σπασμένη μύτη και γενικά η ντουφεκιά το πήρε μαζί της 10 μέτρα...
Μάλιστα με συνδυασμό C7X30 No 9,4 στην ανοιχτή κάννη (1/4 τσοκ) και ΜΒ32Χ31,5 Νο 8,5 στην κλειστή (3/4 τσοκ) πήρα και το πρώτο ντουμπλε της χρονιάς σε μπεκανώτα, σε μια φαση που 2 πουλιά σηκώθηκαν και έφυγαν ένα προς τα δεξιά και ένα προς τα αριστερά και μάλιστα το 2ο με το ΜΒ το πήρα σε αρκετααααα μακρινή απόσταση...
Φίλε ετοιμάσου για παραγγελία κουτας-ες να βγαλω τη σεζόν... .sarcastic.

Και φυσικά μια τέτοια φυσιγγιοθήκη σε ''φτιάχνει'' για παραδοσιακές συνθέσεις...
Δερμάτινη φυσιγγιοθήκη...
Καστόρι ρέντε με δίχτακι...
Αν είχα και χάρτινα ρελιαστά μαλλινόταπα θα' ταν όλα τα λεφτά...
20161006_180630.jpg

Η φωτο και το σημερινό κυνήγι...αφιερωμένο στο φίλο που μου έφτιαξε αυτή την μερακλίδικη φυσιγγιοθήκη και μου έστειλε αυτά τα εξαιρετικά φυσίγγια, φτιαγμένα με προσοχή και μεράκι , ένα-ένα στο χέρι....well done..shake hands.
χωρις λογια

Μπράβο ρε Σπύρο έκανες το καλύτερο μπεκατσινοκυνηγι, Φοβερός και τρομερός...well done.
Δεν ξέρω αν αυτο εγινε γιατί ήταν φωτιά τα φυσίγγια κ γούρικη η φυσιγγιοθηκη..Αυτο που ξέρω ειναι ότι αυτός που στα δώρισε στα έδωσε μέσα από την καρδιά του κ για αυτο έπιασαν τόπο...RESPECT.

χωρις λογια
Ευριπίδη αυτό είπα και 'γω για τα φυσίγγια ιδιογόμωσης που έριξα...
Ήμουν που ήμουν μπριζωμένος να ξεκινήσω ιδιογόμωση, σήμερα με ''αποτελείωσε''.....buy buy.
Μπράβο ρε Σπύρο έκανες το καλύτερο μπεκατσινοκυνηγι, Φοβερός και τρομερός...well done.
Δεν ξέρω αν αυτο εγινε γιατί ήταν φωτιά τα φυσίγγια κ γούρικη η φυσιγγιοθηκη..Αυτο που ξέρω ειναι ότι αυτός που στα δώρισε στα έδωσε μέσα από την καρδιά του κ για αυτο έπιασαν τόπο...RESPECT.
Οντως φίλε Τασο στο τηλ. που τον πήρα μετά το κυνήγι, το φχαριστήθηκε λες και ήταν ο ίδιος...:)

Αφορμή της καινούριας μου χειροποίητης φυσιγγιοθήκης και τα φυσίγγια ιδιογόμωσης που μου έστειλε φίλος και μέλος της παρέας του ΦΟΡΟΥΜ, όπως έγραψα και στην ''Κυνηγετική Γωνιά'', κατέβηκα για ένα μεσημεριανό κυνήγι για μπεκανώτα...
Ζέστη, κουνούπι, μύγα και ''Άγιος ο Θεός''...
Τα νεράκια από τις τελευταίες ξέστες έχουν, σχεδόν, στεγνώσει άλλα βρίσκεις κάπου-κάπου κάποια μπεκανώτα στα ελάχιστα νεράκια που έχουν απομείνει και σε μέρη με λασπουριά...
20161006_150310.jpg
20161006_153053.jpg

Τα ψηλά χόρτα είναι πρόβλημα γιατί σου τρώει πολύ χρόνο στο ψάξιμο τον σκοτωμένων...αφού ώρες-ώρες σκεφτόμουνα καλύτερα να πέφτουν κουτσοφτερουγα για να τα βρίσκω καλύτερα απο το ''πετωλόγημα'' στα χόρτα
20161006_152247.jpg

Αλλα σήμερα θές η γουρικη φυσιγγιοθήκη, θες τα φυσίγγια ιδιογόμωσης του φίλου... κουτσοφτέρουγα δεν υπήρχαν......
20161006_132701.jpg

Πράσινο: CX 2000-C7X30γρ-Z2M-Νο 9,5-Στρογγυλο ρέλι τζαμακι
Κίτρινο: CX 2000-MB32X31.5γρ-SG-No 8,5- 6αρι *
Διαφανές: CX 2000-SIPEX30γρ-SPARK-Νο 8- 6αρι*

Στο τέλος του κυνηγιού είχα πιάσει το όριο και απο τη φυσιγγιοθήκη έλειπαν μόνο 14 φυσίγγια...
Με μια φράση θα έλεγα...φυσιγγάκια στην ανάκρουση, ΦΥΣΙΓΓΑΡΕΣ στην αποτελεσματικότητα πανω στο θήραμα...
Ειδικά το ρελιαστό με C7 το αγάπησα...
δείτε...πισωκολη ντουφεκιά στα 25 μ. περίπου με 1/4 τσοκ...
20161006_153228.jpg

Το πουλί εχει σπασμένα και τα 2 ποδια, τις 2 φτερουγες σε διαφορα σημεία, σπασμένη μύτη και γενικά η ντουφεκιά το πήρε μαζί της 10 μέτρα...
Μάλιστα με συνδυασμό C7X30 No 9,5 στην ανοιχτή κάννη (1/4 τσοκ) και ΜΒ32Χ31,5 Νο 8,5 στην κλειστή (3/4 τσοκ) πήρα και το πρώτο ντουμπλε της χρονιάς σε μπεκανώτα, σε μια φαση που 2 πουλιά σηκώθηκαν και έφυγαν ένα προς τα δεξιά και ένα προς τα αριστερά και μάλιστα το 2ο με το ΜΒ το πήρα σε αρκετααααα μακρινή απόσταση...
Φίλε ετοιμάσου για παραγγελία κουτας-ες να βγαλω τη σεζόν... .sarcastic.

Και φυσικά μια τέτοια φυσιγγιοθήκη σε ''φτιάχνει'' για παραδοσιακές συνθέσεις...
Δερμάτινη φυσιγγιοθήκη...
Καστόρι ρέντε με δίχτακι...
Αν είχα και χάρτινα ρελιαστά μαλλινόταπα θα' ταν όλα τα λεφτά...
20161006_180630.jpg

Η φωτο και το σημερινό κυνήγι...αφιερωμένο στο φίλο που μου έφτιαξε αυτή την μερακλίδικη φυσιγγιοθήκη και μου έστειλε αυτά τα εξαιρετικά φυσίγγια, φτιαγμένα με προσοχή και μεράκι , ένα-ένα στο χέρι....well done..shake hands.
Μπράβο Πίπη............RESPECT..RESPECT..RESPECT..

Πόσο πιό "αυθεντική" περιγραφή της ιδανικής εξόδου, μπορεί να γίνει !
Λίγος διαθέσιμος χρόνος - περπατητό - μια αρμαθιά μπεκατσίνια !
Εύγε Σπύρο για τη περιγραφή από την αρχή της μέχρι το τέλος !
Εύγε κ στον συνκυνηγό μας...(ξέρει αυτός :))

Σπυρακο ξερεις οτι με σιγοψηνεις σε αναμεννα καρβουνα ετσι? .hair.
Μπραβο φιλε, πολυ σε ζηλεψα με την καλη εννοια, πολυ ωραιο κυνηγι... Νομιζω οτι σιγα σιγα τα σημαδια για να ξεκινησεις να γεμιζεις τα δικα σου φυσιγγια ειναι πιο εντονα απο ποτε... Φαντασου τη χαρα σου μετα απο αυτο ο κυνηγι αν τα φυσιγγια που εριξες τα ειχες επιμεληθει αποκλειστικα ο ιδιος και την ικανοποιηση που θα ειχες νιωσει... ;)
Οσο για τον μαστορα του δερματος και του ξυλου, τα εχω ξαναπει, του τα ειπα κ προχθες στο τηλεφωνο... Η συνεισφορα του ειναι μεγαλη και το μερακι του δινει αγαπη σε οτι καταπιανεται... ;)

Μπραβω φιλε μου πολυ καλα ιδεσ τη κανουν τα σπιτισια φυσηγγακια.congrats. οσο για τον μαστορα του δερματοσ πιστεύω να ειναι ο ιδιοσ που μου εστειλε χειροποιητη πουλιαστρα;)
Kαλοριζικη Ηλία και όλες η θηλειες πάντα γεμάτες!

Status
Not open for further replies.
Back