Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
όλα τα σκυλιά μου λίγο-πολύ τα κυνηγούσαν...ένα όμως θυμάμαι ότι ήταν αυτό που λέμε ''γεννημένο για μπεκανώτα'' -παρεπιπτόντως ήταν Σεττερ- φαινότανε λες και το 'δενε μια αόρατη κλωστή με τα πουλιά και πήγαινε κατευθείαν πάνω τους, με ένα πονταρισμα που νόμιζες οτι βλέπεις γάτα να πλησιάζει το ποντίκι και όταν φερμαρε ήταν σε τέτοια απόσταση, απο το μπεκανώτο κάθε φορά, που ένα βήμα να έκανα μπροστά απο το σκύλι σηκωνόταν αμέσως...μπορεί η απόσταση να ήταν απο 5 μέτρα μέχρι και μέτρα που αν τα γράψω δεν θα γίνουν πιστευτά...Κατάφερνε να κρατάει το μπεκανώτο στην ''κόψη του ξυραφιού'', σε απόσταση διαφορετική καθε φορά, αν
Ο δικοσ μου ο σκυλοσ αφτο κανη αλλα κυνηγαη απο 8 μηνον αποκλειστικά υδροβια αν θεσ σκυλο για μπεκατσινια ξεχνασ ολλα τα αλλα ετσει μαθενη εξερετα τησ μυροδιεσ του βαλτου .καρτερι δεν κανω στο μπεκατσινι προτιμο αν τα δω το σουρουπο να παω προι προι με τον σκυλο μου

Μακαρι φιλε να βρεθεις επανω με το ταιρι σου συντομα... Ειναι πολυ ωραια αισθηση να μοιραζεσαι το κυνηγι σου με ενα φιλο με το ιδιο παθος, που ξερεις οτι το απολαμβανει οσο κ συ...
Γιατι δεν θα ερθει πανω? Εχει κανονισει να παει για τσιχλες με τα καινουργια του τσοκ? .yelling. Παντως αν δεν θες μοναξια κ θες να εχεις καποιον σε διπλανο καρτερι, αν θες προσφερομαι... Μη κ δεν προλαβαινεις να τουφεκισεις μονο δεν ξερω... .banana..yelling. Αλλιως παρε τον Altair Lusso μαζι... .hair..buy..sarcastic.
ΜΠΟΡΕΙ να μην σας ξερω προσοπ. αλλα πιστευω θα καναμε καλη παρεα εντος και εκτος κηνηγιου. Τορα αν εισαι στο δυπλανο καρτερι και μολις βλεπεις τα πουλια κανης σαν ελατηριο και τα χαλας θα σε μαλοσο ευγενικα.vah.Και θα προσπαθησω να σου μεταδωσο την εμπηρια μου κατανοωντας το νεαρο της ηλικιας σου..love.

ΜΠΟΡΕΙ να μην σας ξερω προσοπ. αλλα πιστευω θα καναμε καλη παρεα εντος και εκτος κηνηγιου.

Aυτο ειναι σιγουρο, μακαρι καποια στιγμη να ταιριαξει... ;)

Τορα αν εισαι στο δυπλανο καρτερι και μολις βλεπεις τα πουλια κανης σαν ελατηριο και τα χαλας θα σε μαλοσο ευγενικα.vah.Και θα προσπαθησω να σου μεταδωσο την εμπηρια μου κατανοωντας το νεαρο της ηλικιας σου..love.
.buy buy..hair. Ρε τι ακουει ο σπεσιαλιστας...Δεν με λυπαται κανεις εμενα τελικα... .buy buy..hair..sarcastic..sarcastic.

ο VENETATOS τελικα δεν θα μπορεσει να ακολουθησει την dream team στο Δ.Τι να κανω??? του υποσχεθηκα οτι θα παρω και την καμερα μαζι μου, για να δει το εργο μετα μην μου μαμαει το κην. με τα τηλ. καθε 5 λεπτα.Η αληθεια ειναι οτι αφου δεν θα ειναι μαζι, θα παω με κρια καρδια. Δεν εχω σην.να εχω αλλον δυπλα μου στα παπια.ΘΑ παω για αναγν. εδαφους και καποια στηγμη θα το κανουμε και αυτο το ταξιδι μαζι. ΥΓΕΙΑ να εχουμε.
Μακαρι φιλε να βρεθεις επανω με το ταιρι σου συντομα... Ειναι πολυ ωραια αισθηση να μοιραζεσαι το κυνηγι σου με ενα φιλο με το ιδιο παθος, που ξερεις οτι το απολαμβανει οσο κ συ...
Γιατι δεν θα ερθει πανω? Εχει κανονισει να παει για τσιχλες με τα καινουργια του τσοκ? .yelling. Παντως αν δεν θες μοναξια κ θες να εχεις καποιον σε διπλανο καρτερι, αν θες προσφερομαι... Μη κ δεν προλαβαινεις να τουφεκισεις μονο δεν ξερω... .banana..yelling. Αλλιως παρε τον Altair Lusso μαζι... .hair..buy..sarcastic.
Να φυγετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να πατε αλλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.hair..yelling.

3-4 μερες δημητρη να τραβιξουμε λιγες φωτο, να παρουμελιγω καθ. αερα και μετα θα κατηφωρησουμε παλι..sarcastic..sarcastic.
Να ερθεις και να κανεις οτι θελεις!!!!!!Αρκει να περασεις καλα!!!!.... και να ριξεις συρμα οταν ανεβεις για να ερθω να σε δω εστω και για ενα καφεδακι:)Αυτο ισχυει και για ολους τους φιλους απο δω μεσα που ανεβαινουν στο Δ.Τους "βασικους" βεβαια τους βλεπω και πινουμε και τα τσιπουρακια μας;):)Τον Παυλο(Milvus)δεν σκαλωσα ακομα αλλα ο χειμωνας ειναι μπροστα.Καλα να περνατε και τον Venetato θα το δω...στην Κερκυρα κανενα καλοκαιρι.sarcastic..buy..buy buy.

Να ερθεις και να κανεις οτι θελεις!!!!!!Αρκει να περασεις καλα!!!!.... και να ριξεις συρμα οταν ανεβεις για να ερθω να σε δω εστω και για ενα καφεδακι:)Αυτο ισχυει και για ολους τους φιλους απο δω μεσα που ανεβαινουν στο Δ.Τους "βασικους" βεβαια τους βλεπω και πινουμε και τα τσιπουρακια μας;):)Τον Παυλο(Milvus)δεν σκαλωσα ακομα αλλα ο χειμωνας ειναι μπροστα.Καλα να περνατε και τον Venetato θα το δω...στην Κερκυρα κανενα καλοκαιρι.sarcastic..buy..buy buy.
Ελα να σε παρω για ψαρεμα....fishing.η να παμε για κανα ποτακι.sexy girl.

Εμένα θα με δεις Γενάρη με το καλό. Η καλύβα που μένω είναι του Τάκη του Πόντιου που πέθανε πέρσι. Η ντόπια η παρέα μου είναι από την Ανθεια

Εμένα θα με δεις Γενάρη με το καλό. Η καλύβα που μένω είναι του Τάκη του Πόντιου που πέθανε πέρσι. Η ντόπια η παρέα μου είναι από την Ανθεια
Πολυ κριμα για τον Τακη:(Συνηθως μενω σε μια καλυβα απεναντι.Θα τα πουμε Γεναρη λοιπον..:)

Προτη φορα θα ανεβω προτα ο θεος αλλα κατι μου λεει οτι μετα θα θελω σιχνα το φαρμακο μου..sarcastic.Οβενετατος, θα δει τησς φοτο και θα ειναι σαν να ηταν εκει..yel.Τορα αν ερθεις Κερκηρα θα σε υποδ. οπος ξερουμε..eat.Αλλα για ποτακι με τον Βενετατο βραδυ ....ειναι λιγο επικινδ. ΑΣΕ γιατι ειμαστε και οικογενιαρχες ανθροποι..threat.

Προτη φορα θα ανεβω προτα ο θεος αλλα κατι μου λεει οτι μετα θα θελω σιχνα το φαρμακο μου..sarcastic.Οβενετατος, θα δει τησς φοτο και θα ειναι σαν να ηταν εκει..yel.Τορα αν ερθεις Κερκηρα θα σε υποδ. οπος ξερουμε..eat.Αλλα για ποτακι με τον Βενετατο βραδυ ....ειναι λιγο επικινδ. ΑΣΕ γιατι ειμαστε και οικογενιαρχες ανθροποι..threat.
.threat..threat.:(Ναι ρε γμτ!!!!!μια γυναικα και δυο κορες δηλ 3γυναικες ΑΣΤΟ!!!!!Καλυτερα παρε και τον Γρηγορη πανω!!!!

Μην ακους μαλ.....ιες λεει το κουμπαρακι μου.threat.το μοναδικο μου προβλημα ειναι που δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια,και προτιμω τα ποτακια απο τις προβατινες.victory..victory.

Αφορμή της καινούριας μου χειροποίητης φυσιγγιοθήκης και τα φυσίγγια ιδιογόμωσης που μου έστειλε φίλος και μέλος της παρέας του ΦΟΡΟΥΜ, όπως έγραψα και στην ''Κυνηγετική Γωνιά'', κατέβηκα για ένα μεσημεριανό κυνήγι για μπεκανώτα...
Ζέστη, κουνούπι, μύγα και ''Άγιος ο Θεός''...
Τα νεράκια από τις τελευταίες ξέστες έχουν, σχεδόν, στεγνώσει άλλα βρίσκεις κάπου-κάπου κάποια μπεκανώτα στα ελάχιστα νεράκια που έχουν απομείνει και σε μέρη με λασπουριά...
20161006_150310.jpg
20161006_153053.jpg

Τα ψηλά χόρτα είναι πρόβλημα γιατί σου τρώει πολύ χρόνο στο ψάξιμο τον σκοτωμένων...αφού ώρες-ώρες σκεφτόμουνα καλύτερα να πέφτουν κουτσοφτερουγα για να τα βρίσκω καλύτερα απο το ''πετωλόγημα'' στα χόρτα
20161006_152247.jpg

Αλλα σήμερα θές η γουρικη φυσιγγιοθήκη, θες τα φυσίγγια ιδιογόμωσης του φίλου... κουτσοφτέρουγα δεν υπήρχαν......
20161006_132701.jpg

Πράσινο: CX 2000-C7X30γρ-Z2M-Νο 9,5-Στρογγυλο ρέλι τζαμακι
Κίτρινο: CX 2000-MB32X31.5γρ-SG-No 8,5- 6αρι *
Διαφανές: CX 2000-SIPEX30γρ-SPARK-Νο 8- 6αρι*

Στο τέλος του κυνηγιού είχα πιάσει το όριο και απο τη φυσιγγιοθήκη έλειπαν μόνο 14 φυσίγγια...
Με μια φράση θα έλεγα...φυσιγγάκια στην ανάκρουση, ΦΥΣΙΓΓΑΡΕΣ στην αποτελεσματικότητα πανω στο θήραμα...
Ειδικά το ρελιαστό με C7 το αγάπησα...
δείτε...πισωκολη ντουφεκιά στα 25 μ. περίπου με 1/4 τσοκ...
20161006_153228.jpg

Το πουλί εχει σπασμένα και τα 2 ποδια, τις 2 φτερουγες σε διαφορα σημεία, σπασμένη μύτη και γενικά η ντουφεκιά το πήρε μαζί της 10 μέτρα...
Μάλιστα με συνδυασμό C7X30 No 9,5 στην ανοιχτή κάννη (1/4 τσοκ) και ΜΒ32Χ31,5 Νο 8,5 στην κλειστή (3/4 τσοκ) πήρα και το πρώτο ντουμπλε της χρονιάς σε μπεκανώτα, σε μια φαση που 2 πουλιά σηκώθηκαν και έφυγαν ένα προς τα δεξιά και ένα προς τα αριστερά και μάλιστα το 2ο με το ΜΒ το πήρα σε αρκετααααα μακρινή απόσταση...
Φίλε ετοιμάσου για παραγγελία κουτας-ες να βγαλω τη σεζόν... .sarcastic.

Και φυσικά μια τέτοια φυσιγγιοθήκη σε ''φτιάχνει'' για παραδοσιακές συνθέσεις...
Δερμάτινη φυσιγγιοθήκη...
Καστόρι ρέντε με δίχτακι...
Αν είχα και χάρτινα ρελιαστά μαλλινόταπα θα' ταν όλα τα λεφτά...
20161006_180630.jpg

Η φωτο και το σημερινό κυνήγι...αφιερωμένο στο φίλο που μου έφτιαξε αυτή την μερακλίδικη φυσιγγιοθήκη και μου έστειλε αυτά τα εξαιρετικά φυσίγγια, φτιαγμένα με προσοχή και μεράκι , ένα-ένα στο χέρι....well done..shake hands.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back