Granular SV finex24: 688 0,75x32 Gual. Super G 25mm 57,9mm 400bar 300m/s αρχικη ταχυτητα .cool.Συνάδελφοι είμαι καινούργιος στην ιδιογόμωση & χρησιμοποιώ tecna & Α1. Όμως θα ήθελα να δοκιμάσω μια υποηχητική πυρίτιδα λόγω του ότι έχω μόνιμα εμβοές στο ένα τύμπανο!!!!!!! Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω την F2 sub sound; Θα ήθελα να την χρησιμοποιήσω κατά κύριο λόγο στη τσίχλα!!!!!!!! Εάν κάποιος είναι γνώστης ας μου απαντήσει!!!!!!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!!!!!!
ισως να εχουν και μεγαλυτερες μενουσες απο φυσιγγια με αρχικες ταχυτητες των 430 μετρωνμε 300m/s αρχικη ταχυτητα ...θα ντουφεκας παρα 5 ..και η βολη θα φθανει και τεταρτο![]()
Γειά σου Κάπτεν με τα ωραία σου, ειδικά στην πέρδικα μέσα στις χαράδρες και να ακούς τον αντίλαλο της , αίσθηση που μόνο ένας κυνηγός μπορεί να καταλάβειΕχετε φανταστεί ποτέ να τουφεκάτε με σιγαστήρα είτε στο κυνηγότοπο ή στο σκοπευτήριο;
Νομίζω ότι και το μπαμ της τουφεκιάς τουλάχιστον στο βουνό έχει μεγάλο μερίδιο ΄΄ευθύνης΄΄ στην απόλαυσή μας για να μην πω στην ηδονή μας.
Συμφωνώ για προστασία στο σκοπευτήριο, αλλά εκεί είναι σκοπευτήριο - χώρος ειδικού σκοπού
Πάντα με εκτίμηση
Γειά σου Κάπτεν με τα ωραία σου, ειδικά στην πέρδικα μέσα στις χαράδρες και να ακούς τον αντίλαλο της , αίσθηση που μόνο ένας κυνηγός μπορεί να καταλάβει![]()
Επίσης κύριε Βαγγέλη, εσείς να δείτε τι μου θυμίζετε με την φωτογραφία που έχετε στο avatar .Τι μου θύμισες Κωνσταντή!
Να είσαι πάντα καλά
Μπιλακο δεν φαίνεται τίποτα.
μετα τα 10 μετρα ανοιγει το τουρμπο?.bikeμε 300m/s αρχικη ταχυτητα ...θα ντουφεκας παρα 5 ..και η βολη θα φθανει και τεταρτο![]()
Δεν ανοιγει κανενα τουρμπο απλως για κυνηγετικη χρηση κατεβαινεις 3 μπορει και 4 νουμερα κατω οποτε εχεις μενουσες.....ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθοςμετα τα 10 μετρα ανοιγει το τουρμπο?.bike
εχει μεγαλυτερες μενουσες ποσοστιαια,οχι οτι ενα 300αρι θα φτασει τα 40 μετρα και θα εχει μεγαλυτερη ταχυτητα απο ενα 400αρι.Δεν ανοιγει κανενα τουρμπο απλως για κυνηγετικη χρηση κατεβαινεις 3 μπορει και 4 νουμερα κατω οποτε εχεις μενουσες.....ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος
Δεν ειπα ποτε που εχει μεγαλυτερη ταχυτητα απο ενα 400εχει μεγαλυτερες μενουσες ποσοστιαια,οχι οτι ενα 300αρι θα φτασει τα 40 μετρα και θα εχει μεγαλυτερη ταχυτητα απο ενα 400αρι.
Μπιλακο δεν φαίνεται τίποτα.