Υλικά για ιδιογόμωση

Συνάδελφοι είμαι καινούργιος στην ιδιογόμωση & χρησιμοποιώ tecna & Α1. Όμως θα ήθελα να δοκιμάσω μια υποηχητική πυρίτιδα λόγω του ότι έχω μόνιμα εμβοές στο ένα τύμπανο!!!!!!! Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω την F2 sub sound; Θα ήθελα να την χρησιμοποιήσω κατά κύριο λόγο στη τσίχλα!!!!!!!! Εάν κάποιος είναι γνώστης ας μου απαντήσει!!!!!!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!!!!!!
Granular SV finex24: 688 0,75x32 Gual. Super G 25mm 57,9mm 400bar 300m/s αρχικη ταχυτητα .cool.

Εχετε φανταστεί ποτέ να τουφεκάτε με σιγαστήρα είτε στο κυνηγότοπο ή στο σκοπευτήριο;
Νομίζω ότι και το μπαμ της τουφεκιάς τουλάχιστον στο βουνό έχει μεγάλο μερίδιο ΄΄ευθύνης΄΄ στην απόλαυσή μας για να μην πω στην ηδονή μας.
Συμφωνώ για προστασία στο σκοπευτήριο, αλλά εκεί είναι σκοπευτήριο - χώρος ειδικού σκοπού

Πάντα με εκτίμηση

Εχετε φανταστεί ποτέ να τουφεκάτε με σιγαστήρα είτε στο κυνηγότοπο ή στο σκοπευτήριο;
Νομίζω ότι και το μπαμ της τουφεκιάς τουλάχιστον στο βουνό έχει μεγάλο μερίδιο ΄΄ευθύνης΄΄ στην απόλαυσή μας για να μην πω στην ηδονή μας.
Συμφωνώ για προστασία στο σκοπευτήριο, αλλά εκεί είναι σκοπευτήριο - χώρος ειδικού σκοπού

Πάντα με εκτίμηση
Γειά σου Κάπτεν με τα ωραία σου, ειδικά στην πέρδικα μέσα στις χαράδρες και να ακούς τον αντίλαλο της , αίσθηση που μόνο ένας κυνηγός μπορεί να καταλάβει .well done.

Γειά σου Κάπτεν με τα ωραία σου, ειδικά στην πέρδικα μέσα στις χαράδρες και να ακούς τον αντίλαλο της , αίσθηση που μόνο ένας κυνηγός μπορεί να καταλάβει .well done.

Τι μου θύμισες Κωνσταντή!
Να είσαι πάντα καλά

Δεν ανοιγει κανενα τουρμπο απλως για κυνηγετικη χρηση κατεβαινεις 3 μπορει και 4 νουμερα κατω οποτε εχεις μενουσες.....ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος
εχει μεγαλυτερες μενουσες ποσοστιαια,οχι οτι ενα 300αρι θα φτασει τα 40 μετρα και θα εχει μεγαλυτερη ταχυτητα απο ενα 400αρι.

Μπιλακο δεν φαίνεται τίποτα.

Κάτι άλλαξε στο photobucket ρε γαμώτο...

DSC00928.jpg

Back