κωστα 2 αυγουστου ανοιγει παλιερωτηση? γνωριζει κανεις αν ο κενταυρος εκλεισε για καλοκαιρινες διακοπες???προσπαθω απο χτες στο τηλ αλλα γιοκ καμμια απαντηση
Και εμενα για 2.8.2017 μου ειπεΜέχρι τις 2 ξέρω και γω γιατί πρέπει να περάσω για φόρτωμα![]()
Αμα κρατησει τις τιμες μεγαλη του μαγκια. Θα τους μαμησει ολους....Βλεπω να εχει ουρα, σαν το ΙΚΑ Καλλιθέας![]()
Και λιγο να ανεβει και παλι ο καλυτερος θα ειναι..Αμα κρατησει τις τιμες μεγαλη του μαγκια. Θα τους μαμησει ολους....
Ειναικατι σαν ημιδιασπορας ητουφεκια?Η πλαστικη μεσοταπα απαιτεί λιγοτερη πυριτιδα σε σχεση με την μαλλινη,αν η δευτερη εχει γεμιστει χωρις πλαστικο εμφρακτηρα(couvette)....
Η δοσολογία σε πυριτιδα ειναι σα να γεμίζεις με πλαστικο κυαθιο...
Δεν υπάρχουν υποηχητικές πυρίτιδες αλλά υποηχητικές ταχύτητες.
Φτιάξε ένα φυσίγγι που δεν ξεπερνάει τα 1000 με 1050 π/δ με οποιαδήποτε πυρίτιδα και είσαι εντάξει.[/
Κάποιο-οια set up με Α1 & Tecna με υποηχητική ταχύτητα μπορείς να μου πεις!!!!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!!!!!!!!!
ελα ντε.. Αυριο θα παρω τηλ να ρωτησω. Και αν ειναι πολωνιας θα γινει τησ που......ο καλυκας .pop.Δε ξερω, η Σοκολ Πολωνιας βγαινει ακομα ή εχει σταματησει;
Στη Βουλγαρια παντως νομιζω πως βγαζουν καποια με το ιδιο ονομα