Υλικά για ιδιογόμωση

Στην ουσια η μεσοταπα εχει φτιαχτει για να αντικαταστησει τη μαλλινη. Νομιζω οτι η μεσοταπα, αν εχει και ενα ποτηρακι υποτυπωδες, βγαζει λιγο πιο εντονα κεντρα, σε σχεση με την ομοιομορφια κατανομης μιας μαλλινης. Μιλαω για την μαλλινη την original οχι τις σκληρες Diana που κυκλοφορουν

Η πλαστικη μεσοταπα απαιτεί λιγοτερη πυριτιδα σε σχεση με την μαλλινη,αν η δευτερη εχει γεμιστει χωρις πλαστικο εμφρακτηρα(couvette)....
Η δοσολογία σε πυριτιδα ειναι σα να γεμίζεις με πλαστικο κυαθιο...
Ειναικατι σαν ημιδιασπορας ητουφεκια?

Δεν υπάρχουν υποηχητικές πυρίτιδες αλλά υποηχητικές ταχύτητες.
Φτιάξε ένα φυσίγγι που δεν ξεπερνάει τα 1000 με 1050 π/δ με οποιαδήποτε πυρίτιδα και είσαι εντάξει.[/
Κάποιο-οια set up με Α1 & Tecna με υποηχητική ταχύτητα μπορείς να μου πεις!!!!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!!!!!!!!!

Μπορώ αλλά δεν το κάνω, για ευνόητους λόγους.
Θα σου πρότεινα να βρεις επίσημες (δοκιμασμένες) συνταγές με τις πυρίτιδες που σε ενδιαφέρουν και μετά να κατεβαίνεις σε δοσολογία πυρίτιδας, μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα (υποηχητική ταχύτητα) ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ πάντα να έχεις πλήρη και αποτελεσματική έναυση και καύση της πυρίτιδας για να μην μείνει τίποτε μέσα στην κάννη μετά τη βολή.
Φυσικά, η χρήση χρονογράφου είναι απαραίτητη.

Δε ξερω, η Σοκολ Πολωνιας βγαινει ακομα ή εχει σταματησει;
Στη Βουλγαρια παντως νομιζω πως βγαζουν καποια με το ιδιο ονομα
ελα ντε.. Αυριο θα παρω τηλ να ρωτησω. Και αν ειναι πολωνιας θα γινει τησ που......ο καλυκας .pop.

Πηγα σε καταστημα της περιοχης μου χθες να ρωτησω αν εχει υλικα μηπως και γεμισω κανα δυο κουτια τριγονισια...ειχε....6ευρω το κιλο τα σκαγια!!!!:confused::eek:.fff..asking...με δουλευεις του λεω.sarcastic.....οχι μου λεει.sarcastic...καλα δεν εμαθες????οχι του λεω.what..what.....Ανέβηκαν λογο...Κινας μου λεει.asking..smashfrak.Θα τα καμαρωνεις του λεω..ha haaa..Νααι ναι δεν συμφερει να γεμισεις "ελαφρια"μου λεει ..μονο "σεμι".Αφου και τα ετοιμα απο 7+ το κουτι ξεκινανε...Smurf.badboys..evil..money..sex.

Back