Υλικά για ιδιογόμωση

Mιλτο, στα ειδικα φυσιγγια ειναι που πεφτει το γδαρσιμο. Εκει συμφερει οικονομικα η ιδιογομωση. Για τα τσιχλοφυσιγγα δεν συμφερει οντως, φτιαχνεις ομως ενα φυσιγγι ακριβως οπως το θες, και κυριως σταθερο (ή και βελτιωμενο αναλογως) και αυτο ειναι εξισου μεγαλο κερδος.
Βικτωρα εκει πεφτει γδαρσιμο αλλα και στα εμπορικα δεν πανε πισω..οταν θελω 25 ευρω για μια δεκαδα δραμια ενω εγω φτιαχνω καλυτερο με κοστολογιο στα 9 ευρω τα 10 το πολυ τοτε ναι εκει εχω κερδος..τι να κανουμε..μας εχουν κολλησει στον τοιχο και δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως οσο παει η τιμη ακολουθουμε..μονο για τις τσιχλες το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω καμια κουτα να χω

Για πια οικονομια μιλαμε ρε παιδια;;;;
Ποσα φυσσιγγια ριχνουμε στις δοκιμες;;;
Τα διαφορα εργαλεια-στροφεια κ.λ.π.
Καποια πραγματα δεν μετρουνται με οικονομικα κρητηρια
Αν θελουμε να κανουμε οικονομια στην ιδιογωμοση πρεπει να στοκαρουμε μολυβι οταν ειναι φθηνο εγω εχω ακομα καποια νουμερα σκαγια με τιμη 2.20

ΔΕΝ συμφερει η ιδιογομωση οικονομικα!
Τουλαχιστον οχι,ανα κουτι φυσιγγια, ας πουμε.
Συμφερει απο την άποψη πως φτιαχνουμε κατι που μας καλυπτει στις αναγκες μας και μπορουμε να το κρατησουμε σταθερό.
Ουσιαστικά, μπορει να συμφέρει λογω αυτης της σταθερότητας και την αυξηση του μεσου όρου επιτυχιών μας.;)
Στα βαρυτερα φορτια σκαγιων,συμφερει!
Εκει οι τιμες,πραγματικα,ξεφευγουν!
Σα να τα γεμιζουν με ασημενια σκαγια!:D

Το πρωτο κ μεγαλο πλεονεκτημα τις ιδιογομωσεις ειναι οτι σταματας να κατηγορεις τα φυσσιγγια για της σκοπευτικες σου αποτυχιες. Αρχιζεις κ ψαχνεσαι αλλου κ συνεχως βελτιωνεσαι.
Το δευτερο γνωριζεις σπουδαιο κοσμο!!! οι ιδιογωμοτες ειναι μια μικρη κοινοτητα αλλα αρωστοι με το μερακι τους .
Ενα ματσο παλαβοι που σκοτωνουν χαρτονια οπως μας περιεγραψε ενας καλος φιλος παλια . Τι να κανουμε καθενας με την τρελα του:):cool:

ΔΕΝ συμφερει η ιδιογομωση οικονομικα!
Τουλαχιστον οχι,ανα κουτι φυσιγγια, ας πουμε.
Συμφερει απο την άποψη πως φτιαχνουμε κατι που μας καλυπτει στις αναγκες μας και μπορουμε να το κρατησουμε σταθερό.
Ουσιαστικά, μπορει να συμφέρει λογω αυτης της σταθερότητας και την αυξηση του μεσου όρου επιτυχιών μας.;)
Στα βαρυτερα φορτια σκαγιων,συμφερει!
Εκει οι τιμες,πραγματικα,ξεφευγουν!
Σα να τα γεμιζουν με ασημενια σκαγια!:D
Συμφερει και στα λιγα γιαννη ψαξημο θελει

Συμφερει και στα λιγα γιαννη ψαξημο θελει
σωστα τα σκαγια τα βρησκεις απο 4,60 μεχρι και 3,3 , οπως και τους καλυκες απο 6,5 Τ1 μεχρη 9,5 , καθος και ο πυρητης απο 35 ευρω το κιλο , μεχρη και 48 ευρω το κιλο και μυλαμε για τα ιδια υλικα , και ιδια μαρκα

Mε οικονομικα κριτηρια δεν συμφερει. Αλλα οταν αγορασω μια κουτα φυσιγγια που μου κανουνε τα γουστα, και στην επομενη δεν ξερω τι μου ξημερωνει, σορρυ αλλα κι ακριβοτερα να βγαινουν τα δικα μου παλι με συμφερει

Ετσι οπως τα λεει ο Βικτωρας ειναι. Εκοψα κατι παλια εμπορικα δραμια για να τα ξαναγεμισω ,ιδια μαρκα ,ιδια χρονολογια το 1 γεμισμενο με jk6 και δραμια 8.7 χιλ το αλλο με μια αγνωστη τροποποιημενη κ δραμια 8.4 χιλ. Να δοκιμασεις τα πρωτα κ να πας για κυνηγι με τα δευτερα , να μην ξερεις τι σου φταιει μετα..sarcastic..sarcastic.
Στα ορια τις γελοιοτητας η σταθεροτητα τον εμπορικων. Τα δραμια ειναι γερμανικα,εισαγωγης κ πανακριβα για να μην νομιζουμε οτι το μπαχαλο απο φυσσιγγι σε φυσσιγγι ειναι ελληνικη πρωτοπορια

Πήρα από το νέο λοτ της S4 πριν λίγες ημέρες. Δεν ξέρω ακριβώς τι άλλαξαν αλλά είναι πολύ πιο ευκολοδούλευτη από πριν. Επειδή ζυγίζω το μπαρούτι σε κάθε φυσίγγι, η μηχανή ρίχνει ακριβώς την ίδια ποσότητα σε κάθε γεμισιά! Θα ψάξω να βρω αν άλλαξαν κάτι στην σύνθεση της για να μην έχουμε τίποτα αποτελέσματα τύπου gm3...

Πήρα από το νέο λοτ της S4 πριν λίγες ημέρες. Δεν ξέρω ακριβώς τι άλλαξαν αλλά είναι πολύ πιο ευκολοδούλευτη από πριν. Επειδή ζυγίζω το μπαρούτι σε κάθε φυσίγγι, η μηχανή ρίχνει ακριβώς την ίδια ποσότητα σε κάθε γεμισιά! Θα ψάξω να βρω αν άλλαξαν κάτι στην σύνθεση της για να μην έχουμε τίποτα αποτελέσματα τύπου gm3...
S4 δεν εχω γεμισει .Την sipe ομως που γεμιζα η Mec την εριχνε με πολυ μεγαλη ακριβεια.Την tecna ομως παρ ολο που μοιαζουν δεν την ριχνη με την ιδια ακριβεια..xm.
Και γω παντος ενα ενα τα ζυγιζω και εχω το κεφαλι μου ησυχο

Μην φοβασαι βασιλι ουτε είναι ουτε θα γίνει ποτε η s4 σαν την gm3...απεχουν έτη φωτός

Ναι φίλε Γιάννη! Στα 31γρ σκάγια :)
Ενα allaround φυσιγγι για μπασιματα...καλη ιδεα...γλυτωνεις το ψιλο,ψιλο,χοντρο που κανω εγω...αλλα απο την αλλη εχεις την μιση ποσοτητα σε σκαγια σε σχεση με ενα εννιαρακι...
Νομιζω η καλυτερη λυση ειναι δευτερο οπλο στο καρτερι ενα για τσιχλες και ενα με 5αρια στην αναμονη αν σε καβαλησουν φασσες.

Ενα allaround φυσιγγι για μπασιματα...καλη ιδεα...γλυτωνεις το ψιλο,ψιλο,χοντρο που κανω εγω...αλλα απο την αλλη εχεις την μιση ποσοτητα σε σκαγια σε σχεση με ενα εννιαρακι...
Νομιζω η καλυτερη λυση ειναι δευτερο οπλο στο καρτερι ενα για τσιχλες και ενα με 5αρια στην αναμονη αν σε καβαλησουν φασσες.
Δημητρη καλημερα φιλε. Δυσκολο το σεναριο με δυο οπλα στο καρτερι! Τα 7.5 στα 31γρ ειναι υπεραρκετα κατα την αποψη μου. Εχω αρκετη εμπιστοσυνη στο σημαδι μου ωστε να μην με απασχολει τα λιγοτερα σκαγια. Μιλαω παντα για τα δικα μου στανταρντς που αν παρω 10 πουλια ειμαι ικανοποιημενος και δεν με πειραζει να αστοχησω σε αλλα τοσα...:)

εγω απο τον Κενταυρο δεν ξαναπερνω αλλα υλικα ,ενω εχω παρει παρα πολλα υλικα ,και μηχανη, και εργαλεια ,με διαγραψε απο το φορουμ ο διαχηρηστης του , επηδη του το ζητησε καπιος αλλος καλος του πελατης , τωρα βρηκα ποιο φτηνα προιοντα που ειναι αυτο το καταστημα http://fantomoutdoors.gr/index.php…

Back