Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κουλουράκι σήμερα....ειχε ομίχλη εκεί που ήμουν εγώ και όλη η υπόλοιπη περιοχη ήταν καθαρη...μια ήρθε στις 7μιση,εφαγε μια αλλά ήταν αρκετά ψηλά πάνω απ τα δέντρα, αν δεν ήταν τόσα κλαδιά ανάμεσα ίσως να έπεφτε επειδή βγήκαν 4-5 πούπουλα, παρόλα αυτά έφυγε αλοβιτη... Άλλη μια κατά τις 8 κ ενώ έκανε 3 κύκλους πάνω μου κ έλεγα θα στρώσει, δεν έριξα κ τελικά έφυγε. Αύριο πάλι.

Αύριο λέμε για Φθιώτιδα αλλά προμηνύεται φόλα...δίνει ασθενείς βροχές στερεά Ελλάδα και Εύβοια!!!

ελατε πανω θα εχουμε πολεμο!!!!!!που πατε συνηθως;;
IMG-20181103-072424.jpg

καντε ζουμ εδω να δειτε πουλια!

Last edited by a moderator:
Μόλις μου βγηκε ενα κοπαδι καμια 25αρια στα 10 μετρα και δεν πηρα καμια...

Σπύρο, ακριβώς "ομοιοπαθής" κι εγώ σήμερα...!!! Γαμώ την ατυχία μου...!!! :mad:

Μού βγήκε με "χίλια" ένα 25άρι - 30άρι, γλείφοντας τη πλαγιά μες στα μούτρα...!!! Δεν το περίμενα εκείνη τη στιγμή και ούτε τόσο γρήγορο και χαμηλωμένο...!!! Σάστισα!!! Μέχρι να διαλέξω στόχο... και να σημαδέψω... μου είχαν "πάρει το καπέλο"...!!! .hunter.1 Και οι 2 ντουφεκιές στον βρόντο...!!!

Υ.γ.: Δεν με θέλει καθόλου εφέτος...!!! "Με έχει πάρει από κάτω...!!!" Έτσι μου 'ρχεται να να να να να... κάμω καμιά τρέλα...!!! :( :confused: (Φυσικά και αστειεύομαι...! Ένα χόμπυ είναι μόνο...!)

Last edited:
Καριόλες........
Οραν έρχονται σαν φαντομάδες ,χαμηλωμένες και σου σκάνε τελευταια στιγμή στη μούρη, εκει παθαίνεις τη μεγάλη ζημιά.
ετσι βγηκαν απ τη ρεματια και καβαλησαν στο κεφαλι μου... δεν είδαμε τπτ αλλο

...Έτσι ακριβώς την "πάτησα" κι εγώ σήμερα...!!!
Ο συγκυνηγός μού είπε: "μα γιατί...? Σου ήρθαν πολύ ωραία...!" Του λέω: "Πολύ ωραία ε...? Έπρεπε να ήσουν εσύ στη θέση μου, να σ' έβλεπα...! Μπορεί να 'χες λιποθυμήσει κιόλας απ' τη τρομάρα σου...!!! Ή να σου 'πεφτε το όπλο απ' τα χέρια...!!!"

Την ειχα πεσει κατω απο μια βελανιδια και ξυπνησα τωρα για το τελευταίο απογευματινο της εξορμησης. Σε αλλο μερος απ το χθεσινό να δουμε αν εχει κατι στην κουρνια. 7η μερα σημερα και εχω κουραστει με τις καριολες
Οχι μη φύγεις. Αύριο θα πάω εγώ εδω στα νότια , οπότε να τις περιμένεις προς τα πανω. :D

Τα απογεύματα με θέλουν καλυτερα, μια μονοντουφεκη και ειδα αλλες 8 συνολο
Δεν παει αλλο να μεινει καμια μερα αδεια καβατζα για χειμωνα
IMG-20181103-160615.jpg
Μπράβο σπυρο!Φασσουλα Φασσουλα γεμίζει η σακουλα:D:D:D

Πελοπόννησο εδώ μένω θα πάω Τετάρτη σε ένα μέρος με ντοπιαρεσ αν κάνω κάτι θα ανεβάσω φοτο λατρεύω την φασσα και την κυνηγάω αποκλειστικά 1 φασσα και μετά δεντροτσιχλεσ μόνο αυτά τα δύο παλιά πέρδικες και μπεκατσεσ

Status
Not open for further replies.
Back