Που είναι αυτό??Το ΣΚ που πέρασε είχα πάει Γοργοπόταμο για τσίχλες ,οι φασσες πολλές πάρα πολλές ,πρεπει να είδα πάνω από 30 κοπάδια και τα μισά από αυτά μιλάμε για πάρα πολλά πουλιά
Που είναι αυτό??Το ΣΚ που πέρασε είχα πάει Γοργοπόταμο για τσίχλες ,οι φασσες πολλές πάρα πολλές ,πρεπει να είδα πάνω από 30 κοπάδια και τα μισά από αυτά μιλάμε για πάρα πολλά πουλιά
Σε ποιο νόμο είσαι φίλε ;Που ρε φίλε δεν βλέπω πουθενά κάθε μέρα παω
Περσυ στα καρτερια που παω ειδα ενα φυσιγγι πεταμενο κονδορα 5αρι,με σκουριασμενο καλυκα.Ηταν της προηγουμενης χρονιας.αλεξ το εχω σκεφτει αλλα απ την αλλη σκεφτομαι αφυγραντηρα μονο για τα φυσιγγια;;; δεν ειναι τρελη η υγρασια...να τα αφησω ετσι;; θα εχω θεμα μετα απο πολυ καιρο;
Νομο ΚορινθίαςΣε ποιο νόμο είσαι φίλε ;
Φθιώτιδα,Καρδίτσα από έγκυρες πηγές είδαν αρκετά κοπάδια περαστικά .
Για πιασμένες ,δηλαδή πουλιά με σταθερή κούρνια και βοσκή ,δεν έχω ακούσει ακόμα κάτι .
Τίποτα φίλε δυστυχώς έχω ξενερώσει πολύ θα πάω Τρίτη Τετάρτη σε ένα μέρος τελευταία επιλογή θα σας ενημερώσωΜας εχει ξερανει φετος ο νομος Κορινθιας![]()
Μην μου λες τέτοια και φρικαρο δεν έχω δει τίποτα ακόμα και δεν μπορώ να ταξιδέψω λόγο δουλείας του χρόνου όμως έφυγα για 10 μέρες στα μπασιματαΦθιωτιδα! ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ!
Λογικο μου ακουγεται φιλε,κυκλοφορει στα μερη σου ενα παιδι που δεν χαριζει καστανα με φυσιγγαρες.Τίποτα φίλε δυστυχώς έχω ξενερώσει πολύ θα πάω Τρίτη Τετάρτη σε ένα μέρος τελευταία επιλογή θα σας ενημερώσω
Μην μου λες τέτοια και φρικαρο δεν έχω δει τίποτα ακόμα και δεν μπορώ να ταξιδέψω λόγο δουλείας του χρόνου όμως έφυγα για 10 μέρες στα μπασιματα
Δούλεψαν οι δρόμοι από Αλβανία λογικά γιατί από Αμβρακικό δεν ενθουσιάστηκα....δύο μέρες είδα αξιόλογο Μπάσιμο!Παίδες έχουν μπει πολλά μα πάρα πολλά πουλιά ήπειρο....έχω να δω τέτοιο μπασιμο πολλά χρονια
Λευτέρη δεν είναι και από τα πιο εύκολα μέρη για να κάνεις πουλιά...ενώ γενικά περνάνε από κει!Μπράλο πλευρά
Ηλία όντως από ότι είδα τα πουλιά στον Θεό αλλά πιστεύω ότι πονηρά μέρη στον Μπράλο σίγουρα θα υπάρχουν ,εγώ φίλε μου δεν ασχολούμαι σοβαρά με την φάσσα οπότε δεν ξέρω ,όμως εάν ασχολούμουν σίγουρα θα την έψαχνα την γύρω περιοχήΛευτέρη δεν είναι και από τα πιο εύκολα μέρη για να κάνεις πουλιά...ενώ γενικά περνάνε από κει!
Με τη συμφωνία που έγινε τις άφησαν οι Σκοπιανοι να περάσουν ρε πατριώτ , δεν το υποψιάστηκες ;Παίδες έχουν μπει πολλά μα πάρα πολλά πουλιά ήπειρο....έχω να δω τέτοιο μπασιμο πολλά χρονια
Αυτό ειναι προφανές πατριώτ.Μετα απο πολλααα χρόνια ,φέτος κάτι άλλαξε. Συνεπεσε βεβαίως βεβαίως με οτι εγω φετος μετα απο πολάαα χρόνια δεν ανέβηκα.Θα ανεβω όμως σε λιγες μερες .Να ησυχάσουν και να βρουν τόπο πρώτα οι καριολίτσες μου .Δούλεψαν οι δρόμοι από Αλβανία λογικά γιατί από Αμβρακικό δεν ενθουσιάστηκα....δύο μέρες είδα αξιόλογο Μπάσιμο!
Εκει που δεν έχει .....ελατε πανω θα εχουμε πολεμο!!!!!!που πατε συνηθως;;
![]()
καντε ζουμ εδω να δειτε πουλια!