Και με τον ξάδερφό μου που μίλησα την Πέμπτη από τα κλασικά καρτέρια του Ζυγού δεν είχε γίνει μεγάλο μπάσιμο!Δούλεψαν οι δρόμοι από Αλβανία λογικά γιατί από Αμβρακικό δεν ενθουσιάστηκα....δύο μέρες είδα αξιόλογο Μπάσιμο!
Και με τον ξάδερφό μου που μίλησα την Πέμπτη από τα κλασικά καρτέρια του Ζυγού δεν είχε γίνει μεγάλο μπάσιμο!Δούλεψαν οι δρόμοι από Αλβανία λογικά γιατί από Αμβρακικό δεν ενθουσιάστηκα....δύο μέρες είδα αξιόλογο Μπάσιμο!
Άλεξ από Κορινθία Είσαι??Λογικο μου ακουγεται φιλε,κυκλοφορει στα μερη σου ενα παιδι που δεν χαριζει καστανα με φυσιγγαρες.
Τι να προλαβει να κλαρωσει![]()
Οχι φιλε μου απο Μεσσηνια.Άλεξ από Κορινθία Είσαι??
Μπηκανε πολλα πουλια ηπειρο?thinkΠαίδες έχουν μπει πολλά μα πάρα πολλά πουλιά ήπειρο....έχω να δω τέτοιο μπασιμο πολλά χρονια
Αμα της βρεις να μου πεις και μεναΜε τη συμφωνία που έγινε τις άφησαν οι Σκοπιανοι να περάσουν ρε πατριώτ , δεν το υποψιάστηκες ;
Αυτό ειναι προφανές πατριώτ.Μετα απο πολλααα χρόνια ,φέτος κάτι άλλαξε. Συνεπεσε βεβαίως βεβαίως με οτι εγω φετος μετα απο πολάαα χρόνια δεν ανέβηκα.Θα ανεβω όμως σε λιγες μερες .Να ησυχάσουν και να βρουν τόπο πρώτα οι καριολίτσες μου .
ΝαιΜπηκανε πολλα πουλια ηπειρο?think
καλημερα.....δεν ειπα για καθισμενα πουλια....μιλαω ακομα για μπασιματα.....το αν θα κατσουν και που θα κατσουν τα πουλια δεν το ξερω ακομαΗπειρο δεν εχει κρατηση ακομα πολλα πουλια,γρεβεννα και θεσαλια εχει πουλια στρωμενα.
Φθιώτιδα σήμερα μέχρι και τώρα ,πλιά τίποτα.
Στα σημεία που τα είχαμε βρει τζίφος, τα πήραν μυρωδιά ντόπιοι μάλλον και τα πελεκισαν
Κάλυκες και πούπουλα το ρέμα
Και ο πρωί ήταν ιδανικό με λίγη ομίχλη ,βοριαδάκι ,όλα έδειχναν για μια ωραία μέρα.
Ένα μπουλουκακι πέρασε καμία 15αρια πουλιά ψιλά και γρήγορα και άλλες 3 που δεν τις πήρα χαμπάρι στο βούτηγμα και έπιασαν στα δέντρα πάνω μου, άντε λέω να βγουν να πάρω καμία ........ κι έτσι έγινε καμία τελικά![]()
Δομοκόσε ποιο μερος φιλε μου;;;κατι μ λεει οτι ημασταν μαζι think
ο θεός και η ψυχής τους με χτικιασανε φέτος.