Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μετά την πρωινή νέκρα ακολούθησε η πλούσια απογευματινή χωρίς καρπωση βεβαίως βεβαίως ,μιας και οι ...ργιόλες πετούσαν σε ύψος μονο για φωτογραφία
Πέρασαν και κάποιες 3πλες 5απλες αλλά εκτός εμβέλειας κι αυτές
imagehost

Χορτασε το ματακι σου πλια ομως κι ας μη τουφεκισες.sarcastic.

Last edited:
Μάγκες μέχρι στιγμής έχω δει μονο 3 φασσες και αυτες πολυ μακρυα αλλά το ξημέρωμα ήταν όλα τα λεφτά με υπέροχα χρώματα....
4tB1Y6m.jpg

Μάγκες μέχρι στιγμής έχω δει μονο 3 φασσες και αυτες πολυ μακρυα αλλά το ξημέρωμα ήταν όλα τα λεφτά με υπέροχα χρώματα....
4tB1Y6m.jpg
Γενικώς αυτή η εποχή δεν παίζεται Χρήστο.Εχω δει απίστευτες εικόνες και απίστευτες ανατολές.
Αν εχει και καριόλες το φόντο,τότε ειναι οτι καλύτερο!

Last edited:
Είχα μια πρόταση για κυνήγι φάσσας την Κυριακή, μπας και ρίξω καμιά ντουφεκιά, που όμως και αυτό δεν ήταν σίγουρο αν θα βρίσκαμε.
Για να μη πολυλογώ πήγαμε,αλλά εγώ νόμιζα ότι θα περνάγαν τα πουλιά βολικά και σε κανονικά υψόμετρα,εμ δε!! κάμπος και χαμηλά (Κωπαϊδα),σπανιο φαινόμενο.
Και πήγα με την es 100 με τσοκ πάνω το BRAIN MR που πήρα από τον Παναγιώτη. οϋτε καρεκλάκι δεν πήρα,ευτυχώς είχε ο ένας ένα περισσευούμενο και μου το έδωσε,αλλιώς δεν παλευόταν. Στην αρχή καθόμουν σε ενα κανάλι κατάχαμα στα χόρτα,με σχίσαν τα κουνούπια (όυτε αουτάν μαζί μου) και αργότερα οι μύγες.
Πουλιά παίζαν λίγα το πρωί σε μικρά κοπαδάκια και μοναχικά μέχρι τις 8:30 ,μετά τίποτα! Τα 6άρια με φουλ τσοκ που έριχνε ο ένας φίλος,ακουγόταν τα φτερά τους και δεν καταλαβαίνανε τίποτα. Τελικά άλλαξε φυσίγγι και έβαλε 5άρι παλόμπε και κατάφερε και πήρε μια στα τελευταία πρωινά. Εγώ και που έριχνα, ενα και το αυτό, με λάθος τσοκ πάνω και φυσίγγια 34γρ νταινάμικ 7άρι για πρώτο και 36γρ Βώσσος και C7 καφέ (όχι του Καλκαντζάκου),τα οποία είχα 14 χρόνια.
Αλλάξαμε μέρος και είπαμε να κάτσουμε μέχρι τις 5 το απόγευμα μπας και γυρίσουν για κούρνια,αλλά τα πουλιά γυριζανε από το μέρος που είμασταν το πρωι.
Τέλος πάντων,μείναμε με ενα πουλί και εγώ πήρα μια νερόκοτα,την οποία και έκανα δώρο στις αλεπούδες.
Την επόμενη αν ξαναπάμε, θα βιδώσω ενα διαρι τσοκ και 5άρια φυσιγγια,θα πάρω και το ξύλινο του αετός,που έχει ο πατέρας μου και θα δοκιμάσω την τύχη μου.
Αχ αυτά τα πολύωρα καρτέρια,απορώ πως κάθεστε; Εμένα πονάει ακόμα ο ποπός μου από το καθησιό στο καρεκλάκι...:D
nnS1pGm.jpg

UMjF8Ih.jpg

BNNK9nv.jpg

aEUXVHb.jpg

Last edited:
Αυτες με το ταλασσι....sarcastic. ΣΚ δεν πηγα να τις βρω αλλα μπορει σημερα να τις μπαρουτιασω...

Άλεξ, πάλι θα αποπειραθείς να τις... "βιάσεις" (για να μην πω: ξεκωλι@σεις)...? Πάλι ετοιμάζεσαι να διαπράξεις αυτό το αδίκημα...? "Τρελό" αγόρι...!!! .kiss me.

...... .
Αχ αυτά τα πολύωρα καρτέρια,απορώ πως κάθεστε; Εμένα πονάει ακόμα ο ποπός μου από το καθησιό στο καρεκλάκι...:D
Η αλήθεια ειναι οτι με δαύτες δεν πρέπει να κάθεσαι πολύ και ειδικά σε βουνό. Ασε που στο βουνο πολλές φορές και να θέλεις να καθίσεις δεν μπορείς λόγω μορφολογίας και εκει είναι το χειρότερο αλλά φαντάσου να εισαι και ολοήμερα συνεχόμενα.
Με εχει φάει η ορθοστασία Διαμαντέαααα....:)
Γιατί νομίζεις δυο χρονιές τώρα που γυρίζω απο πάνω Νοέμβρη ,μένω κρεβατωμένος απο τη μέση 15 μέρες. ....
Άτιμα ζωντανά οι καριόλες !

Είχα μια πρόταση για κυνήγι φάσσας την Κυριακή, μπας και ρίξω καμιά ντουφεκιά, που όμως και αυτό δεν ήταν σίγουρο αν θα βρίσκαμε.
Για να μη πολυλογώ πήγαμε,αλλά εγώ νόμιζα ότι θα περνάγαν τα πουλιά βολικά και σε κανονικά υψόμετρα,εμ δε!! κάμπος και χαμηλά (Κωπαϊδα),σπανιο φαινόμενο.
Και πήγα με την es 100 με τσοκ πάνω το BRAIN MR που πήρα από τον Παναγιώτη. οϋτε καρεκλάκι δεν πήρα,ευτυχώς είχε ο ένας ένα περισσευούμενο και μου το έδωσε,αλλιώς δεν παλευόταν. Στην αρχή καθόμουν σε ενα κανάλι κατάχαμα στα χόρτα,με σχίσαν τα κουνούπια (όυτε αουτάν μαζί μου) και αργότερα οι μύγες.
Πουλιά παίζαν λίγα το πρωί σε μικρά κοπαδάκια και μοναχικά μέχρι τις 8:30 ,μετά τίποτα! Τα 6άρια με φουλ τσοκ που έριχνε ο ένας φίλος,ακουγόταν τα φτερά τους και δεν καταλαβαίνανε τίποτα. Τελικά άλλαξε φυσίγγι και έβαλε 5άρι παλόμπε και κατάφερε και πήρε μια στα τελευταία πρωινά. Εγώ και που έριχνα, ενα και το αυτό, με λάθος τσοκ πάνω και φυσίγγια 34γρ νταινάμικ 7άρι για πρώτο και 36γρ Βώσσος και C7 καφέ (όχι του Καλκαντζάκου),τα οποία είχα 14 χρόνια.
Αλλάξαμε μέρος και είπαμε να κάτσουμε μέχρι τις 5 το απόγευμα μπας και γυρίσουν για κούρνια,αλλά τα πουλιά γυριζανε από το μέρος που είμασταν το πρωι.
Τέλος πάντων,μείναμε με ενα πουλί και εγώ πήρα μια νερόκοτα,την οποία και έκανα δώρο στις αλεπούδες.
Την επόμενη αν ξαναπάμε, θα βιδώσω ενα διαρι τσοκ και 5άρια φυσιγγια,θα πάρω και το ξύλινο του αετός,που έχει ο πατέρας μου και θα δοκιμάσω την τύχη μου.
nnS1pGm.jpg

UMjF8Ih.jpg

BNNK9nv.jpg

aEUXVHb.jpg
Δεν μπορούσες να την πιάσεις την νεροκοτα από το κανάλι??

nnS1pGm.jpg

UMjF8Ih.jpg

BNNK9nv.jpg

aEUXVHb.jpg
Διαμαντή ο Αλέξης την κατέβασε?

Διαμαντη είναι μέχρι να παρεις την πρώτη ,μετά έχεις παρέα.
Θα την έχεις δίπλα σου να της στρώσεις τα φτερά , να την χαϊδεύεις και κάτι πολύ σημαντικό , ποτε στο γιλέκο ,τσαλακώνονται άσχημα.
Πωωωω πολύ άρρωστο αυτό που έγραψα
Χαχαχαχαχαχα
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back