Μες στις 07:40 ( αφού πήγα τις μικρές σχολείο) ανέβηκα στο κοντινό, ballander κυνηγοτόπι μου, για καφεδάκι και φρέσκο αέρα...
Μέχρι να φτάσω είχα ήδη δει ένα 50αρι-60αρι κοπαδάκι από τ' αυτοκίνητο και μια πεντάδα με το που πάρκαρα και βγήκα έξω...
Ρε λες είπα...
Πιάνω καρτέρι πανοραμικό και μέχρι τις 09:00 είδα άλλα 3 κοπαδάκια απο 8-10 έως και 50 πουλιά...δεξιά και αριστερά μου ... μάλιστα τα 2 εκμεταλεύσιμα για ντουφεκιά αν περνούσαν από πάνω μου...
Μες στις 09:00 και αφού είπα...πάλι οφθαλμόλουτρο σήμερα...μετακινήθηκα ψηλότερα σε κάτι δέντρα που πιάνουν καμιά φορά....διαλέγω ένα άνοιγμα ανάμεσα στα δέντρα, να την αράξω για καμιά ωρίτσα ακόμα...
Σε λιγάκι μια μοναχική ουκρανέζα, πήγε να την κάνει πουτ@#$$τικα περνώντας από πίσω μου, αλλά ευτυχώς την πήρα χαμπάρι με την άκρη του ματιού μου και πρόλαβα, γύρισα και της έκοψα το δρόμο με μια γρήγορη ντουφεκιά...
Κάθομαι μέχρι τις 10:00 και την κάνω, χωρίς να δω τίποτα άλλο, γιατί έπρεπε να γυρίσω σπίτι να βάλω τσουκάλι για τη φαμίλια...
Όπως κατηφόριζα και μπαίνω σ' ενα ανοιγματάκι από δέντρα με βάτα στις άκρες, μου πετάγεται μία...στα 15 μέτρα...που ήταν καθισμένη σε μια άκρη, στη γή...λες και ήταν ξυλόκοτα...
Με ξαφνιάζει και μου "τρώει" το πρώτο σμπάρο...αλλά ευτυχώς την "πήρα" με την 2η όπως σηκώθηκε κάθετα να περάσει τα δέντρα...
Έτσι κατάφερα και τις έκανα 2, στο τελείωμα του κυνηγιού...
Τελικά αν θέλει να σου δώσει...θα σου δώσει και στο μπαλκόνι του σπιτιού σου να βγεις...
Γι αυτούς που ενδιαφέρονται για τα φυσίγγια...
Την 1η την πήρα, στα 30-35 μέτρα με 4* και ιδιογόμωση CSB1X33γρ. Νο6 και SPARK, ρελιαστό τζαμάκι...
και τη 2η στα 23-25μ. με 2* και CSB1X32γρ Νο7 και REΧ, ρελιαστό τζαμάκι...