Σ
Άδειοι κάλυκες φυσιγγίων B&P F2 Long Range 1050 σε ΝΟ. 0 σε φασσοκάρτερα.
Άντε την επόμενη φορά και με συστοιχίες Patriots.
Υ/Γ : Και οι ...κουτοί περιμένουν τα πουλια να χαμηλώσουν και να στρώσουν, να δουλέψουν τα 6ρια τους.
Ρε τι χάλι ειναι αυτο. Όπου και να πάμε ο ηλίθιος παραμονεύει να μας χαλάσει την διάθεση.
Σήμερα άκουσα μια ....ενδιαφέρουσα κουβέντα απο κυνηγο απο νησί του Ιονίου, σε ταβέρνα στα ...βουνά.
Αυτός κυνηγάει την φασσα με 3αρια και ΝΟ. 0. Το εχει συνηθίσει και να φανταστώ εγω, όπως μου είπε, κυνηγάει τις τσίχλες με 6αρια.
Και σχολίαζε αρνητικά για χθες, πως κάποιος βαρούσε καπαδάκια στο Θεό!!
Την ίδια στιγμή πατριώτης του που κυνηγάει 45 χρόνια, μας έλεγε για πόσες φάσσες και αγριοπερίστερα έχει πάρει με 10αρια!!!!! σε καρτέρια για τσιχλες, και αυτός δεν καταλάβαινε τι σχέση μπορεί αυτο να είχε με τις δικές του συνήθειες.
Αφού αυτός δεν τουφεκάει στο ....Θεό τι τα χρειαζεται τα Μηδενικά;
Δεν μίλησα, τι να πω και σε ποιον;
Άλλωστε, εγω τις κυνηγάω 3ο χρονο και αυτός 30 χρόνια.
Ο παλιός ειναι αλλιώς ή εχω να μάθω, εγω το τζόβενο, απο το παλαίμαχο, ούούούού !!!!!!
Αλλα θυμήθηκα κάποιον 46-47 χρόνων!! που πριν λιγα χρόνια, σε 6 μηνών νέο αυτοκίνητο δεν έβαζε 6η ταχύτητα και όταν τον ρώτησα, έκπληκτος συνοδηγός, επειδη δεν έβαζε ούτε στην ελαφρά κατηφόρα σε ευρωπαϊκη εθνική οδό!!! μου απάντησε οτι δεν βάζει - δεν το έχει ...συνηθίσει. καθώς και το παληό του αυτοκίνητο, 5 ταχύτητες είχε!!!!!

Παρά την προσπάθεια μου να τον πείσω για το "overdrive" της 6ης, τη ξεκούραση του κινητήρα, το ρίξιμο των στροφών κατα 15~20% και της κατανάλωσης, αυτός το ...βιολί του. 5η και ...ξερό ψωμί.!!!!
Κατα τα αλλα το είχε πάρει με κινητήρα ντίζελ για οικονομία.
Δεν χρειάστηκε, τοτε, να ακούσω κάτι άλλο για να καταλάβω, το διανοητικό του επίπεδο.
Για το σημερινό, με βοήθησε να το ξεπεράσω το καλο τσίπουρο, δίπλα στο πέτρινο γεφύρι !!!!