Είχα ευκαιρία 3 φορές να ρίξω στο κοπάδι αλλά κρατήθηκα γιατί δεν είχε νόημα.

Είχα ευκαιρία 3 φορές να ρίξω στο κοπάδι αλλά κρατήθηκα γιατί δεν είχε νόημα.
Πέστα στον Χρήστο που ήθελε και τινάγματα ...Καλά αυτό με το κατούρημα, το έχετε ξεχυλώσει και τερματίσει. Όποτε κατουράτε εσείς, περνάνε όλα τα πουλιά.
Τόσο δύσκολο είναι να τουφεκήσετε με το πουλί έξω.....;
Πέστα στον Χρήστο που ήθελε και τινάγματα ...![]()
Φίλε υπομονή για κάμπο. Και ο καιρός δεν βοηθά και τα καλαμπόκια δεν έχουν κοπεί. Μόνο εκεί θα κάνεις νούμερα. Και ο τρόπος που πέφτουν στα σπαρτά είναι χαρακτηριστικός και θέλει παρακολουθησηΤα νεύρα μου τα χάπια μου με τις καριολες!
Σάββατο Φθιώτιδα με αρκετή ομίχλη(τρίβαμε τα χέρια μας)σε μεγάλα ρέματα και κάμπο ,παρα πολλά πουλιά....
Δυστυχώς 3 άτομα μια πήραμε με το στανιο κι αυτή, ψάχνοντας σε σημεία που τα χωράφια ακουμπάνε στα ρέματα ξεκλαρωνανε πολύ πριν φτάσουμε και μετά δεν γυρνούσε καμία
Μεγάλα μπουλούκια ,50αρια-80αρια και εξαφανιζοντουσταν ,πρέπει να έχουν φάει πολύ κυνήγι όλες αυτές τις μέρες.
Τέλος ο κάμπος από εμένα ,βουνό και πάλι βουνό από εδώ και πέρα
Πως να παρεις πουλια ρε Σπυρο? Τι μια σφαζεις φυσιγγια στο καρτερι την αλλη καθαριζεις πατατες εμ δεν γινεταιΤα νεύρα μου τα χάπια μου με τις καριολες!
Σάββατο Φθιώτιδα με αρκετή ομίχλη(τρίβαμε τα χέρια μας)σε μεγάλα ρέματα και κάμπο ,παρα πολλά πουλιά....
Δυστυχώς 3 άτομα μια πήραμε με το στανιο κι αυτή, ψάχνοντας σε σημεία που τα χωράφια ακουμπάνε στα ρέματα ξεκλαρωνανε πολύ πριν φτάσουμε και μετά δεν γυρνούσε καμία
Μεγάλα μπουλούκια ,50αρια-80αρια και εξαφανιζοντουσταν ,πρέπει να έχουν φάει πολύ κυνήγι όλες αυτές τις μέρες.
Τέλος ο κάμπος από εμένα ,βουνό και πάλι βουνό από εδώ και πέρα
να μετακινηθούνε από πιο βόρειες περιοχές ναι να μπουνε άλλα όχιπαιδια πιστευετε αμα χαλασει ο καιρος θα μπυνε κι αλλα πουλια η μπα;;;
Πουλια εχει αρκετα φιλε ειδικα προς Δομοκο απλα δεν στριμωχνονται και θελει ψαξιμο πολυ για να τα βρεις και να δεις τα δρομολογια τουςπαιδια πιστευετε αμα χαλασει ο καιρος θα μπυνε κι αλλα πουλια η μπα;;;
Πως να παρεις πουλια ρε Σπυρο? Τι μια σφαζεις φυσιγγια στο καρτερι την αλλη καθαριζεις πατατες εμ δεν γινεται![]()
Μπραβω φιλαράκι τα κανονησες μια χαρά τα κορίτσιαΚαι αφού πήραμε τη μπεκατσούλα μας πήγαμε να ψάξουμε για τη δεύτερη. Φέρμα ο σκύλος από κοντά και εγώ και αντί για το ρωσιδακι πετάγεται μια καριολα και αρπαζει το εφταρακι της. Μωρέ λες σκέφτηκα? Πιάνω ένα καρτερακι και σιγά σιγά άρχισαν να εμφανίζονται οι κυρίες. Με το σκύλο βέβαια ήταν λίγο δύσκολο να με πλησιάζουν αλλά με υπομονή έμαθε και αυτός, απόλαυσα και εγώ. Λίγα τα πουλιά καμία 15αρια ήταν όλα οπότε επέλεξα μονοτουφέκιες και σε ξεκομμένα πουλιά να μη τις διωξω. Πέντε τουφέκιες, πέντε συννεφάκια και πέντε απορτ από το τριχωτο φιλαράκι και κάπως έτσι πέρασε υπέροχα η μερα.
![]()
Σωστός ,αν και εκεί έχουν κοπεί τα περισσότερα.Φίλε υπομονή για κάμπο. Και ο καιρός δεν βοηθά και τα καλαμπόκια δεν έχουν κοπεί. Μόνο εκεί θα κάνεις νούμερα. Και ο τρόπος που πέφτουν στα σπαρτά είναι χαρακτηριστικός και θέλει παρακολουθηση
Και μολις βρεις την πορεια τους και τις τουφεκισεις τη μια μερα την επομενη ψαξε παλι να τις βρειςΣωστός ,αν και εκεί έχουν κοπεί τα περισσότερα.
Αλλά το σημαντικότερο οπωσ πολύ σωστά ανέφερες είναι ο χρόνος και δυστυχώς χρόνος δεν υπάρχει , οποτε παίζω τζόκερ κι αν μου κάτσει....
Θέλει παρακολούθηση ο κάμπος ,από που έρχονται, που πάνε ,πότε πάνε ,ποτε φεύγουν και που αράζουν πριν την κουρνια.... αν έχεις χρόνο και αφιερώσεις λίγες μέρες μόνο σε παρακολούθηση μπορείς να βγάλει απίστευτο κυνήγι
![]()