Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλά αυτό με το κατούρημα, το έχετε ξεχυλώσει και τερματίσει. Όποτε κατουράτε εσείς, περνάνε όλα τα πουλιά.
Τόσο δύσκολο είναι να τουφεκήσετε με το πουλί έξω.....;
Πέστα στον Χρήστο που ήθελε και τινάγματα ... .yel.

Τα νεύρα μου τα χάπια μου με τις καριολες!
Σάββατο Φθιώτιδα με αρκετή ομίχλη(τρίβαμε τα χέρια μας)σε μεγάλα ρέματα και κάμπο ,παρα πολλά πουλιά....
Δυστυχώς 3 άτομα μια πήραμε με το στανιο κι αυτή, ψάχνοντας σε σημεία που τα χωράφια ακουμπάνε στα ρέματα ξεκλαρωνανε πολύ πριν φτάσουμε και μετά δεν γυρνούσε καμία
Μεγάλα μπουλούκια ,50αρια-80αρια και εξαφανιζοντουσταν ,πρέπει να έχουν φάει πολύ κυνήγι όλες αυτές τις μέρες.
Τέλος ο κάμπος από εμένα ,βουνό και πάλι βουνό από εδώ και πέρα

Απορώ ρε γαμωτο με ορισμένους σε στα social media πως κάνουν τόσα μουμε
Σάββατο Φθιώτιδα με αρκετή ομίχλη(τρίβαμε τα χέρια μας)σε μεγάλα ρέματα και κάμπο ,παρα πολλά πουλιά....
Δυστυχώς 3 άτομα μια πήραμε με το στανιο κι αυτή, ψάχνοντας σε σημεία που τα χωράφια ακουμπάνε στα ρέματα ξεκλαρωνανε πολύ πριν φτάσουμε και μετά δεν γυρνούσε καμία
Μεγάλα μπουλούκια ,50αρια-80αρια και εξαφανιζοντουσταν ,πρέπει να έχουν φάει πολύ κυνήγι όλες αυτές τις μέρες.
Φίλε υπομονή για κάμπο. Και ο καιρός δεν βοηθά και τα καλαμπόκια δεν έχουν κοπεί. Μόνο εκεί θα κάνεις νούμερα. Και ο τρόπος που πέφτουν στα σπαρτά είναι χαρακτηριστικός και θέλει παρακολουθηση

Πως να παρεις πουλια ρε Σπυρο? Τι μια σφαζεις φυσιγγια στο καρτερι την αλλη καθαριζεις πατατες εμ δεν γινεται.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

παιδια πιστευετε αμα χαλασει ο καιρος θα μπυνε κι αλλα πουλια η μπα;;;
Πουλια εχει αρκετα φιλε ειδικα προς Δομοκο απλα δεν στριμωχνονται και θελει ψαξιμο πολυ για να τα βρεις και να δεις τα δρομολογια τους

Λοιπον παιδες ανταποκριση απο νοτια κρητη το πρωι ειδα καμια 30 φασσες αλλα μακρια μου ολες. Το μεσημερι στη βορεια κρητη στο ιδιο μερος με χτες ουτε κουνουπι. Μπορει εσεις να της περιμενετε εγω ομως της χαιρεταω.... Απο τωρα και μετα λιγα πραγματα θα βλεπω..

Και αφού πήραμε τη μπεκατσούλα μας πήγαμε να ψάξουμε για τη δεύτερη. Φέρμα ο σκύλος από κοντά και εγώ και αντί για το ρωσιδακι πετάγεται μια καριολα και αρπαζει το εφταρακι της. Μωρέ λες σκέφτηκα? Πιάνω ένα καρτερακι και σιγά σιγά άρχισαν να εμφανίζονται οι κυρίες. Με το σκύλο βέβαια ήταν λίγο δύσκολο να με πλησιάζουν αλλά με υπομονή έμαθε και αυτός, απόλαυσα και εγώ. Λίγα τα πουλιά καμία 15αρια ήταν όλα οπότε επέλεξα μονοτουφέκιες και σε ξεκομμένα πουλιά να μη τις διωξω. Πέντε τουφέκιες, πέντε συννεφάκια και πέντε απορτ από το τριχωτο φιλαράκι και κάπως έτσι πέρασε υπέροχα η μερα.
IMG-20181110-170018.jpg
Μπραβω φιλαράκι τα κανονησες μια χαρά τα κορίτσια ;):)

Σήμερα λόγω υποχρεώσεων δεν βγήκα πρωι,
Κατα τις 2 όμως με έτρωγε να παω μια κοντινή βόλτα...Πήγα σε ενα μερος που πέρσι ειχε αρκετά πουλια, (αλλα απο δεκεμβρη και μετα)
Ειδα αρκετά πουλιά αλλα τουφέκισα μόνο σε ενα 3ρι που πέρασε 2 μετρα πανω απ το κεφάλι μου, 2η τουφεκιά δεν πρόλαβα καν να ριξω, μετα την πρωτη τουφεκια τα αλλα 2 πουλια τράβηξαν χειρόφρενο και με εξαίρετο πιλοτάρισμα με καναν να χαζεψω και να μην προλαβω καν να γυρίσω το όπλο πάνω τους...
Τα υπόλοιπα ηταν εκτός βολής και ανάμεσα σε δεντρα κλπ...
Η σημερινή την έφαγε με 2ρι τσοκ και ευτυχώς ηταν λιγο μπροστά η τουφεκιά και δεν την εκανε σμπαράλια, ειχε σκάγια μονο στο κεφάλι και το λαιμό(μαλλον περιφεριακά).

Φίλε υπομονή για κάμπο. Και ο καιρός δεν βοηθά και τα καλαμπόκια δεν έχουν κοπεί. Μόνο εκεί θα κάνεις νούμερα. Και ο τρόπος που πέφτουν στα σπαρτά είναι χαρακτηριστικός και θέλει παρακολουθηση
Σωστός ,αν και εκεί έχουν κοπεί τα περισσότερα.
Αλλά το σημαντικότερο οπωσ πολύ σωστά ανέφερες είναι ο χρόνος και δυστυχώς χρόνος δεν υπάρχει , οποτε παίζω τζόκερ κι αν μου κάτσει.... :)
Θέλει παρακολούθηση ο κάμπος ,από που έρχονται, που πάνε ,πότε πάνε ,ποτε φεύγουν και που αράζουν πριν την κουρνια.... αν έχεις χρόνο και αφιερώσεις λίγες μέρες μόνο σε παρακολούθηση μπορείς να βγάλει απίστευτο κυνήγι
.terror.

Σωστός ,αν και εκεί έχουν κοπεί τα περισσότερα.
Αλλά το σημαντικότερο οπωσ πολύ σωστά ανέφερες είναι ο χρόνος και δυστυχώς χρόνος δεν υπάρχει , οποτε παίζω τζόκερ κι αν μου κάτσει.... :)
Θέλει παρακολούθηση ο κάμπος ,από που έρχονται, που πάνε ,πότε πάνε ,ποτε φεύγουν και που αράζουν πριν την κουρνια.... αν έχεις χρόνο και αφιερώσεις λίγες μέρες μόνο σε παρακολούθηση μπορείς να βγάλει απίστευτο κυνήγι
.terror.
Και μολις βρεις την πορεια τους και τις τουφεκισεις τη μια μερα την επομενη ψαξε παλι να τις βρεις.micle.

Επιτελους την ξαναχουφτωσα μετα απο αρκετες ακαρπες εξοδους.Ειχε αρκετα πουλια σημερα αλλα δυστυχως επρεπε να φυγω νωρις.Φυσικα τα περισσοτερα παιζανε σε απαγορευτικες αποστασεις αλλα ακομα και ετσι ηταν ωραια γιατι σε κρατουσαν σε εγρηγορση και παντα μαθαινεις κατι παρακολουθωντας τις κινησεις τους.Εριξα 5 τουφεκιες σε νορμαλ αποστασεις και πηρα 2 πουλια αλλα δυστυχως το ενα δεν μπορεσα να το παρω εκει που επεσε οσο και να παλεψα.Τελικα ποσο μεγαλες προσκοπευσεις θελουν ρε παιδια.Καθε αρχη της σαιζον συνεχιζω και εκπλησομαι.Φυσιγγια F2 ν 6 για τα οποια εχω κατι στο αναλογο topic

Τα νέα φίλοι από το μέτωπο επιβεβαιώνουν πως ο καιρός δεν βοηθά. Τα πουλιά πέφτουν στα γύρο βελανιδιά για τροφή, στα πιο κοντινά. Είναι από πολλές απόψεις λίγο Νόρις για κάμπο νομίζω ,που συμπεριλαμβάνει και το πιάσιμο στις διαδρομές.
Εγώ ελπίζω τα πράματα να αρχίζουν να αλλάζουν από την επόμενη βδομάδα. Για την εβδομάδα αυτή μέχρι και για αύξηση της θερμοκρασίας λενε

Status
Not open for further replies.
Back