Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλά αυτό με το κατούρημα, το έχετε ξεχυλώσει και τερματίσει. Όποτε κατουράτε εσείς, περνάνε όλα τα πουλιά.
Τόσο δύσκολο είναι να τουφεκήσετε με το πουλί έξω.....;
Τι να κάνω ρε γιωργαρα με πέτυχαν πάνω τίναγμα τα κορίτσια :D:D
Τα έχει πει χρόνια ο καλλιτέχνης ;)

Ευκολο ειναι?
Αν εισαι στη φαση "στραγγιγματος"!
Αν εισαι στην αρχη και πεταγεται σαν ...κρουνος?
Αν ειναι σαν....μαραμενη γαρδενια και θελει υποστήριξη?
"Πουλι"ειναι,δεν ειναι πυροσβεστικη μάνικα!
Εσυ,παιρνεις δευτερο παντελονι μαζι?:D
Για σωβρακο,δεν πειραζει....
Το πετας!

Πες τα ρε μάστορα ...αν κόψεις το στράγγισμα θα γίνει ζημιά :D
Οχι τίποτα άλλο , θα μου βγει το όνομα για ατζαμή στις τουφεκιές ... :):)

Last edited:
Σήμερα γυριζοντας από μεσημεριανη βόλτα που πηγα να πιω ένα εσπρεσακι με τα κορίτσια και δύο ακολούθησαν μαζί μου ενώ μια τρίτη ακόμη κάνει το σταυρό της, πιάστηκα να τις καθαρίσω. Εκτός από τις δύο σημερινές που είχαν βελάνι, οι άλλες όλες είχαν ένα περίεργο χορταρι-φυλλο που δε το έχω ξαναδεί. Δυστυχώς δεν ήταν για φώτο το χορταρι γιατί και οι πέντε είχαν τραύματα στο λαιμό και ήταν μέσα στα αίματα οι γούσες τους.
Στα αστεία της μέρας, τη μια τη σηκώσα με τα πόδια και της έριξα σχεδόν στα δέκα μέτρα με το 2* και την πήραν δύο σκάγια (κάποιο κλαδι μάλλον έφαγε τη μπηχτη) η δεύτερη τουφεκίστηκε τραβέρσα στα 20 μέτρα και πήρε 13 σκάγια :eek:.
Το ότι τρώνε χορτάρι μου έκανε εντύπωση γιατί το βελανι είναι πολύ. Λέτε να νιώθουν καιρό και αφήνουν τον καρπό για πιο μετά??
Απολαυστικό το σ/κ με οκτώ θηραματα και μόνο μια αστοχια στην πιο σίγουρη :D
Αν δεν σφίξει ο καιρός δεν βλέπω άλλα πουλιά να πιάνουν.

Που ειστε ρε παιχτουρες? Δεν πηγε κανενας για καριολες σημερα?
Το πρωι εριξα μια καροτσα βρησιδια γιατι ανεβηκα ψηλα και μαλλον εκανε μπασιμο αλλα ολες ηταν πολυ ψηλα για να πεθανουν....sarcastic.
Με δουλεψαν και 6 κοπελες μια φορα και τη δευτερη που τους εριξα ενα περκορσο μου μπηκε η κουκουλα στα ματια και το επαιξα Daredevil αλλα με χαιρετησαν. Τελικα την πληρωσε μια τσρτσαρα που εκτσε σε ενα δεντρο αρκετα μακρια.
Πηγα και απογευμα και ειχα την ιδια τυχη, ολες παρα πολυ ψηλα εκτος απο μια ρουαγιαλ που νομιζε οτι ηταν σε αποσταση ασφαλειας αλλα δεν υπολογισε καλα.
Προσκοπευη της προκοπης...και το long distance 6/4 την καπνισε καλα, με το που εφαγε την τουφεκια εκλεισε φτερα αμεσως αλλα εκανε μερικα sec να φτασει στο εδαφος αλλα παλι καλα δυο μετρα πισω μου.
Αυριο ελπιζω σε κατι καλυτερο.yel.
zNzItHF.jpg
y3fAW5o.jpg

Μια βόλτα το απόγευμα στα κλεφτά σε ενα μικρό μέρος, ισα ισα για να δω αν εχει κίνηση...
Μια πέρασε πίσω μου και μόνο που την άκουσα, δεν την ειδα ποτε...
Ενα ωραίο παράδειγμα απο μικρές βελανιδιες σε βοσκημένο (απο γιδοπρόβατα) μερος και πεντακάθαρο απο παλιούρια και βατσινιές...
Κράταει και μπεκάτσα, αλλα κυρίως φάσσες, αρκετά απόμερο και ήσυχο..

45785139_741925352828547_3209641859303342080_o.jpg

46011092_742957289392020_2992627929319473152_o.jpg

Που ειστε ρε παιχτουρες? Δεν πηγε κανενας για καριολες σημερα?
Το πρωι εριξα μια καροτσα βρησιδια γιατι ανεβηκα ψηλα και μαλλον εκανε μπασιμο αλλα ολες ηταν πολυ ψηλα για να πεθανουν....sarcastic.
Με δουλεψαν και 6 κοπελες μια φορα και τη δευτερη που τους εριξα ενα περκορσο μου μπηκε η κουκουλα στα ματια και το επαιξα Daredevil αλλα με χαιρετησαν. Τελικα την πληρωσε μια τσρτσαρα που εκτσε σε ενα δεντρο αρκετα μακρια.
Πηγα και απογευμα και ειχα την ιδια τυχη, ολες παρα πολυ ψηλα εκτος απο μια ρουαγιαλ που νομιζε οτι ηταν σε αποσταση ασφαλειας αλλα δεν υπολογισε καλα.
Προσκοπευη της προκοπης...και το long distance 6/4 την καπνισε καλα, με το που εφαγε την τουφεκια εκλεισε φτερα αμεσως αλλα εκανε μερικα sec να φτασει στο εδαφος αλλα παλι καλα δυο μετρα πισω μου.
Αυριο ελπιζω σε κατι καλυτερο.yel.
zNzItHF.jpg
y3fAW5o.jpg
Σελφι δεν βλέπω και αγχώνομαι!!!:D:D:D

Από Τετάρτη τις παρακολουθούσα . Ημουν σε λαγό και περνούσαν από πάνω μου μικρά κοπαδάκια των 5-6 πουλιών μέχρι την Παρασκευή που είχα την συνάντηση που είπα παραπάνω. Μεγάλο κοπάδι σε μεγάλο ύψος μέσα στα χωράφια κι εγώ με ακατάλληλα φυσίγγια. Το Σάββατο στον λαγό , έβλεπα μεγάλα κοπάδια των 100 - 200 πουλιών να με τραβερσάρουν αλλά πολύ ψηλωμένα . Είπα την Κυριακή δεν έχει λαγό . Ξεκινάω μέσα στην νύχτα και κάτι δεν μ' αρέσει. Πολύ ομίχλη. Είπα μήπως στα υψώματα δεν έχει τόσο πολύ αλλά, όταν έφτασα στα καρτέρια έβλεπα 5 μέτρα. Η ομίχλη μέχρι τις 12 που έφυγα ήταν εκεί και πουλιά δεν είδα. Σε μερικές φάσεις τα άκουσα αλλά ... μέχρι εκεί.

Τα βοηθάει και ο καιρός τα καθάρματα.
Ολα τα παραπάνω σε δυτική Μακεδονία.

Με ανησυχεί που δεν έχουμε νέα από μια ψυχή εδώ μέσα, απ το πρωί τίποτα ησυχία
Μάλλον θα του πέρασε κι αυτουνου το σφαιρικό σμήνος με τις τρίχες :)
Δεν ηταν σφαιρικο σημερα φιλε, ηταν χοντρο μακρυ και ζορικο....vert funny.
Ειπα να ανεβω παλι ψηλα να κοψω κινηση και να τσεκαρω κανενα καινουριο καρτερι αλλα εμεινα με το πλι στο χερι...
Πολυ λιγα τα πουλια σημερα και τουφεκισα μονο δυο φορες, μια το πρωι και μια το απογευμα
σε πολυ ωραιες αποστασεις και τις δυο φορες...καπου στη στρατοσφαιρα!
Ηταν και αλλοι δυο που οπως καταλαβα τουφεκουσαν τα πουλια αρκετα μακρια και κοβαν λασπη αμεσως, απ τις χειροτερες μερες μου ηταν σημερα. Τρια κοπαδακια ειδα και δυο μονες που τουφεκισα πολυ μακρια απο τα νευρα μου, αν ειχα κατσει απεναντι απο αυτους κατι θα ειχα κανει πιστευω.Απλα χθες που ειχα ανεβει παλι στο ιδιο μερος τα πουλια περνουσαν απο το σημειο που εκατσα σημερα κι αυτα θεωρησαν καλο να περασουν απο αλλου σημερα, περασαν μονο το πρωι μεχρι τις 9:30 και μετα ξανα στις 15:00 μεχρι 16:00.
Τουφεκιες επεσαν καπου 6 το πρωι απο αυτα τα δυο ατομα και αλλες τοσες το απογευμα, αλλα παπαλα δεν ειχε καθολου κινηση, μαλλον επαιζε δαχτυλιος στο συγκεκριμενο σημειο.sarcastic.
Χθες μου ειπε ενα φιλαρακι να σταματησω να βαραω φασσες και να τις αφησω να κατεβουν προς τα κατω και δεν μπορεσα να του χαλασω το χατηρι σημερα...γι αυτο γυρισα με αδεια χερια σπιτι.

Το πρωι ανεβηκα ψηλα για λαγο και μπανισα ενα περασματακι με φασες, περιμενα πως και πως να ερθει το μεσημερι να παω για τις καριολες
Πηγαινω καπου στις 14:00 και 100 μετρα πριν φτασω ακουω δυο τουφεκιες, οχι ρε πουστη μου λεω μου την χαλασαν...
Παω βλεπω ενα τυπο εκει που ηθελα να κατσω, μιλαμε λιγο και μου λεει, πω πω τι ομορφο οπλο ειναι αυτο τι τσοκ ειναι αυτο; τι φυσιγγια ριχνεις?
Ωχ λεω μπλεξαμε...δεν περιγραφω τωρα τι και πως με τον τυπο γιατι θα γραφω πολυ ωρα!
Πηρα δυο με Ρουμελ psb2 no5 σε αρκετα καλη αποσταση και η μια μιλαμε πατσαβουριαστηκε εντελως, αφου ο τυπος που ηταν απεναντι ουρλιαζε.yel. πω πω τη τουφεκια ηταν αυτη!...
Το κερασακι στην τουρτα ηταν κατι ψηλωμενες που ερχοντουσταν τουφεκισμενες απο αλλους αρκετα πιο ψηλα απο εμας αλλα περνουσαν σε απαγορευτικο υψος.
Ριχνω δυο τουφεκιες με Ρουμελ και Percorso αλλα ενω η μια πηρε σκαγια δεν πηρε χαμπαρι και συνεχισε, τωρα λεω περιμενετε για το βαρυ πυροβολικο.
Αλλαγη και βαζω long distance 6/4, ξανα δυο τουφεκιες απο πολυ ψηλα στα αλλα καρτερια και μετα απο λιγο σκανε μυτη 5, αρκετα μεγαλη προσκοπευση μπαμ και μετα απο λιγο την χτυπαει ρευμα...
Ο θορυβος που εκανε οταν επεσε απο εκει πανω ηταν αρκετα δυνατος παντως, πηγα τη βρηκα και την εχω φωτο μονη της γιατι ειχε μαδησει πολυ απ το σκασιμο στο εδαφος,στη δικη μου φωτο την εχω δει πολυ ανταρτικο φαση η τσετσενος αυτονομιστης.sarcastic.
10T7JFh.jpg

xXncJUn.jpg

Το πρωι ανεβηκα ψηλα για λαγο και μπανισα ενα περασματακι με φασες, περιμενα πως και πως να ερθει το μεσημερι να παω για τις καριολες
Πηγαινω καπου στις 14:00 και 100 μετρα πριν φτασω ακουω δυο τουφεκιες, οχι ρε πουστη μου λεω μου την χαλασαν...
Παω βλεπω ενα τυπο εκει που ηθελα να κατσω, μιλαμε λιγο και μου λεει, πω πω τι ομορφο οπλο ειναι αυτο τι τσοκ ειναι αυτο; τι φυσιγγια ριχνεις?
Ωχ λεω μπλεξαμε...δεν περιγραφω τωρα τι και πως με τον τυπο γιατι θα γραφω πολυ ωρα!
Πηρα δυο με Ρουμελ psb2 no5 σε αρκετα καλη αποσταση και η μια μιλαμε πατσαβουριαστηκε εντελως, αφου ο τυπος που ηταν απεναντι ουρλιαζε.yel. πω πω τη τουφεκια ηταν αυτη!...
Το κερασακι στην τουρτα ηταν κατι ψηλωμενες που ερχοντουσταν τουφεκισμενες απο αλλους αρκετα πιο ψηλα απο εμας αλλα περνουσαν σε απαγορευτικο υψος.
Ριχνω δυο τουφεκιες με Ρουμελ και Percorso αλλα ενω η μια πηρε σκαγια δεν πηρε χαμπαρι και συνεχισε, τωρα λεω περιμενετε για το βαρυ πυροβολικο.
Αλλαγη και βαζω long distance 6/4, ξανα δυο τουφεκιες απο πολυ ψηλα στα αλλα καρτερια και μετα απο λιγο σκανε μυτη 5, αρκετα μεγαλη προσκοπευση μπαμ και μετα απο λιγο την χτυπαει ρευμα...
Ο θορυβος που εκανε οταν επεσε απο εκει πανω ηταν αρκετα δυνατος παντως, πηγα τη βρηκα και την εχω φωτο μονη της γιατι ειχε μαδησει πολυ απ το σκασιμο στο εδαφος,στη δικη μου φωτο την εχω δει πολυ ανταρτικο φαση η τσετσενος αυτονομιστης.sarcastic.
10T7JFh.jpg

xXncJUn.jpg
Στα οπλα:D:D:D!!!ωραίος ο φίλος!

Status
Not open for further replies.
Back