Χθες στο κυνήγι ειδαμε μια φάσσα...
Στο ψάξιμο(χθες) το μεσημέρι ειδαμε 300+ πουλια...
Βγαινουμε σημερα στο ίδιο μερος, 500+ τα πουλια... αλλα αντι να πιασουμε στη βοσκή πιασαμε στα δεντρα που ξεκουραζόντουσαν...
Στις 7μιση περασαν ψηλομένα γραμμή για τη βοσκή τους, κ 8μιση 9 παρα αρχίσαν ολα να ερχονται προς τα δεντρα, δυστιχώς ειχαμε πιασει λιγο πρόχειρα το μερος και δεν μπορεσαμε να ριξουμε τουφεκια, μια τουφεκια εριξα σε μια πεντάδα που με πηρε σβάρνα και εννοείται δεν πηρα τίποτα, κ αλλες 2 τουφεκιες ο φιλος σε 2 ψηλωμένες που δεν τις εφτασε...Απόγευμα ηθελα να παω στο ίδιο μερος αλλα εμαθα οτι κόβανε ξύλα εκει μεσα και ειχε φασαρια..
Μετα ειπα να παω να βρω τη βοσκή τους, φτάνω στην κορυφή που εβλεπα να περνανε και στο 2λεπτο περναει μια ξυστα στα δεντρα, κατεβαίνω, μεχρι να βγαλω το όπλο περναει και αλλη μια... λεω εδω ειμαστε.. παω λιγο πιο μεσα και βλεπω να ερχονται πουλια απ ολη την πλαγια, να περνάνε την κορυφή και να βουτάνε στην αλλη μερια του βουνου, που εχει "γκρεμο" και 3-4 καλά δεντρα με βαλανι...αρκετα μακρια η βοσκη δηλαδη απ το σημείο που περνάγανε,
περναει ενα ζευγάρι ξυστα την πλαγιά, ριχνω την 1η και πεφτει, τρεχει ο σκυλος να τη φερει και σηκώνονται καμια 10ρια στα 30 μετρα και ερχονται καρφί πανω μου, ριχνω αλλη μια και την παίρνω κ αυτη, μετα πως μου ρχεται κ λεω θα βαλω την καμερα εφοσον εχει κίνηση,παω στο αμάξι στα γρηγορα, τσιμπαω την κάμερα...και απ την ώρα που εβαλα την κάμερα δεν εριξα τουφεκια... -_-
Τη μια μου περνάγανε σβαρνα, ουτε να σηκωσω οπλο προλαβαινα, μια αλλη που πέρασε ΤΕΛΕΙΑ και παω να της ριξω μια μπηχτή που θα την έτρωγε ΟΛΗ στη μαπα, τις "ρίχνω" και ειχα ασφάλεια -_-
Παίξαν μεχρι τις 5 κ εγω τις χάζευα...Το καλο ειναι πως το μερος ηταν πικνό και ολα οσα περασανε, δεν με βλεπανε, οποτε πιστευω να ειναι παλι εκει αυριο. Και αφου ειδα σημερα οτι απ τις 7μιση πηγαίναν προς εκεινη την κορφη, αυριο θα βγω και θα πιάσω καρτέρι πριν τον ήλιο, παρεα με τις αρκούδες!!!