Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και φυσικά να μην ντουφεκας όπως ντουφεκίσαμε τη φασα-καμικάζι που πήγε να μας φαει..10 μέτρα πάνω από το κεφάλι μας...τις ρίξαμε 3 ντουφέκια 7 ντουφεκιες (γυρω στο μισό κιλό σκάγια υπολογισε)και δεν τις βγάλαμε πούπουλο...
Την κατατρομάξαμε όμως την καρ@#$λα.
πρέπει να είχε μεγάλα κακαλα αυτη η φασσα.yel.

Εεεε ναι....
Τωρα που θα ερθει ο Δημητρακης,αν δεν βρεχει,αν δεν κανει πλημμύρες,αν δεν παθει αβαρια,αν,αν......,θα τους ξηγησει τ'ονειρο!!!!

Αυτή τη φορά φίλε όπως βλέπω την κατάσταση θα δώσει αρκετές εξηγήσεις ονείρων ;)

Επειδή πρόσφατα βρέθηκα στα βουνά, ζήτησα από τους φίλους μου να μου δείξουν τον καρπό της οξυάς.
Πολλοί το λένε και καστανάκι και όπως έμαθα είναι και πολύ νόστιμο.
Οι δε φάσσες τρελαίνονται.
Βρήκαμε κάτω από δέντρα το κέλυφος ανοιχτό αλλά όχι καρπό. Σε μερικά είχε κάτι απομείνει αλλά σάπιο.
Έτσι για την πατριδογνωσία, έβγαλα 2 φωτογραφίες με τα κελύφη που έφερα μαζί μου, και τα ανεβάζω για τους μαθητευόμενους σαν και μένα. Οι παλιοί δώστε τα φώτα σας.
20181120-123745.jpg

20181120-123848.jpg
Καστανο το λένε κι στα Ζαγοροχώρια. Έχει τριγωνικό σχήμα με γωνίες κοφτες . Είναι δηλημα με το τι παίζει γενικά είναι η άποψη μου . Πέρσι σε ένα τομέα που είχε πολύ κάστανο , δεν πήγαν φασσες καθόλου .φέτος που δεν έχει πέρασαν .Δεν ξέρω τι να πω . Μπερδευομαι με αυτό το θέμα . Δεν ξέρω αν τρωγεται ,αλλά μια φορά που δοκίμασα στο καρτέρι βελανίδι.... Δηλητήριο. Κι δεν είχα κι νερό μαζί μου ... Μεγάλη εξυπνάδα !:):)

Τι στολίδι είναι αυτό το όπλο ρε παίδες...Από μικρό παιδί το καθαριζα και το θαύμαζα.Η πρώτη benelli του σπιτιού τότε ....Έχω τόσες αναμνήσεις από αυτό το όπλο.Συγχαρητήρια που το κρατάς σε άψογη κατάσταση φίλε μου...Είναι κόσμημα αυτό το όπλο και κλασσικά αγαπάει πολύ τα biturbo....topic.

ειναι πραγματικα στολιδι φιλε μου προσπαθω να το συντηρω οσο μπορω αλλα οπως και να το κανεις ειναι τοσων χρονων, δε ξερω ποσο θα κρατησει ακομα..ελπιζω αρκετα γιατι ειναι το αγαπημενο μου (22 χρονων) ειμαι...την ειχε ο πατερας μου απο το 1996 εως πριν 3 χρονια. Πλεον αποκλειστικα δικη μου.sarcastic.
αλλα σου ξαναλεω ελπιζω να κρατησει, δεν ξερω πολλα αλλα εχω ακουσει οτι ειναι ανθεκτικο οπλο!
εσυ τι λες;
δεν την εχεις πλεον;πουληθηκε;

ειναι πραγματικα στολιδι φιλε μου προσπαθω να το συντηρω οσο μπορω αλλα οπως και να το κανεις ειναι τοσων χρονων, δε ξερω ποσο θα κρατησει ακομα..ελπιζω αρκετα γιατι ειναι το αγαπημενο μου (22 χρονων) ειμαι...την ειχε ο πατερας μου απο το 1996 εως πριν 3 χρονια. Πλεον αποκλειστικα δικη μου.sarcastic.
αλλα σου ξαναλεω ελπιζω να κρατησει, δεν ξερω πολλα αλλα εχω ακουσει οτι ειναι ανθεκτικο οπλο!
εσυ τι λες;
δεν την εχεις πλεον;πουληθηκε;
Με την κατάλληλη συντήρηση θα Την κυνηγήσουν και τα δικά σου παιδιά και τα εγγόνια σου...Ένα καλό καθάρισμα με ένα πανάκι με λάδι εξωτερικά μετά το κυνήγι να φύγει ο ιδρώτας τυχόν αίματα κλπ τακτικό καθάρισμα ειδικά Αφού βραχεί και τέλος μια φορά τον χρόνο άνοιγμα αποθήκη και αλλαγή επανατατικου και καθάρισμα στο σωλήνα που φωλιάζει το κλειστρο.Όχι το έχει ακόμη ο πατέρας μου και είναι πλήρως λειτουργικο...Στα δικά μου χέρια έριχνε 2000 φυσίγγια τον χρόνο Ίσως και παραπάνω...Τώρα πλεον δεν ρίχνει πάνω από 100 φυσίγγια στο λαγό.Φύλαγε την σαν τα μάτια σου....Αυτά είναι όπλα στολίδια...

Γεια σας κι απο δώ .
Απ αυτα που εμαθα οτι συνέβησαν δυο μερες κάπου στο νομο Ιωαννίννων,δεν εκπλήσσομαι.Εμαθα οτι εκτοξεύτηκαν καρεκλάκια γιατι ενω το εφτιαχναν για να κάτσουν ,έσκασαν οι καριολίτσες στη μουρη τους..yel.
Ενω παλι εψαχναν μια φασσα ,περασε το κοπάδι και τους κατούρησε:D
Ασε που περπατουσαν για τα καρτερια και σκασανε οι ξεκολιάρες πάνω τους σε διπλό σχηματισμό και τους κουνούσαν την διπλωμένη ακρη της φτερούγας , σαν δαχτυλο έμοιαζε ενα πράμα .....yel.
Ταινία μεγάλου μήκους δηλαδή.
Εγω σήμερα και ενω ειμαι σε μερος της Βοιωτίας και δεν πετάει τίποτα,ξαφνικά βλέπω ενα βανάκι ασπρο να περναει απο κει που είχα το αμάξι,το οποιο μαλιστα ήταν ασφικτικα γεμάτο με πραγματα.Το μυαλό μου πήγε στα καριόλια που σπανε αυτοκίνητα Αποφασίζω γρήγορα να κατηφορήσω προς το αμάξι.Ενω εχω διανύσει γυρω στα 100μ. ακουω πισω μου ενα θρόισμα που θυμιζε τον ήχο που κανουν τα δαντελωτα μπλε βρακακια τους. Γυριζω πίσω και παρ ολίγο να παθω εγκεφαλικο.Απο κει που ήμουνα και σε ενα ύψος γύρω στα 50μ περναει ενα κοπαδι τουλάχιστον 200 πουλιών ! :confused:
Οτι και να πω ειναι λίγο .. ...

Γεια σας κι απο δώ .
Απ αυτα που εμαθα οτι συνέβησαν δυο μερες κάπου στο νομο Ιωαννίννων,δεν εκπλήσσομαι.Εμαθα οτι εκτοξεύτηκαν καρεκλάκια γιατι ενω το εφτιαχναν για να κάτσουν ,έσκασαν οι καριολίτσες στη μουρη τους..yel.
Ασε που περπατουσαν για τα καρτερια και σκασανε οι ξεκολιάρες πάνω τους σε διπλό σχηματισμό και τους κουνούσαν την διπλωμένη ακρη της φτερούγας , σαν δαχτυλο έμοιαζε ενα πράμα .....yel.
Εγω σήμερα και ενω ειμαι σε μερος της Βοιωτίας και δεν πετάει τίποτα,ξαφνικά βλέπω ενα βανάκι ασπρο να περναει απο κει που είχα το αμάξι,το οποιο μαλιστα ήταν ασφικτικα γεμάτο με πραγματα.Το μυαλό μου πήγε στα καριόλια που σπανε αυτοκίνητα Αποφασίζω γρήγορα να κατηφορήσω προς το αμάξι.Ενω εχω διανύσει γυρω στα 100μ. ακουω πισω μου ενα θρόισμα που θυμιζε τον ήχο που κανουν τα δαντελωτα μπλε βρακακια τους. Γυριζω πίσω και παρ ολίγο να παθω εγκεφαλικο.Απο κει που ήμουνα και σε ενα ύψος γύρω στα 50μ περναει ενα κοπαδι τουλάχιστον 200 πουλιών ! :confused:
Καλή αρχή πατρίδα,έρχονται και καλύτερα,πιστεύω σε σένα!:D:D:D

Καλή αρχή πατρίδα,έρχονται και καλύτερα,πιστεύω σε σένα!:D:D:D
Θελω την θετική αύρα σου .....yel.
Ειμαι πτώμα αλλά ειμαι σε ενα μεγάλο δίλημμα .
Να ψαξω αυριο στα μέρη μου ή να παω εκει που εκτοξευόταν τα καρεκλάκια συνοδεία ψαλμοδίας και άλλων ηχητικών εφέ; εκει ειχα σκοπο να παω την Παρασκευή αλλά θελω να τις προλάβω ,με καταλαβαίνεις .....
Θα το συζητήσω με μενα και θα αποφασίσω.:D

Να ψαξω αυριο στα μέρη μου ή να παω εκει που εκτοξευόταν τα καρεκλάκια συνοδεία ψαλμοδίας και άλλων ηχητικών εφέ; εκει ειχα σκοπο να παω την Παρασκευή αλλά θελω να τις προλάβω ,με καταλαβαίνεις .....
:D:D:D:D Πατρίδα δεν ξέρω το γιατί αλλά αυτή την φορά περιμένω κάτι πολύ δυνατό από σένα!!!Νομίζω θα είναι η χρονιά σου!Αλλά προς θεού,οι ψαλμωδίες,ψαλμωδίες!!!

:D:D:D:D Πατρίδα δεν ξέρω το γιατί αλλά αυτή την φορά περιμένω κάτι πολύ δυνατό από σένα!!!Νομίζω θα είναι η χρονιά σου!Αλλά προς θεού,οι ψαλμωδίες,ψαλμωδίες!!!
Για τα μερη μου ,τα μαντατα δεν ειναι καλά παρα τα παρα πολλά πουλια που περασαν φετος.Όμως αν δεν ψαξω να δω τι γίνετε ,δεν πιστευω και δεν ακουω τίποτα.

Έχεις τη θετική αύρα απ όλο το forum ρε φίλε μη κοιτάς που κάνουν πλάκα.
Όσο για το που θα πας πρώτη μέρα ακολούθησε το ένστικτο σου..........

και πήγαινε στην άλλη επιλογή..yel..yel.

Γεια σας κι απο δώ .

Δάκρυσα από τα γέλια .crying smile.

Γεια σας κι απο δώ .
.crying smile..crying smile.
Έτσι ακριβώς...αν είχαμε κάμερα και τραβουσαμε τα τεκταινόμενα της ημέρας...θα χαν υλικό για κανα μηνα οι ΑΜΑΝ....sarcastic.
Αλλά και συ βλέπω δυνατά ξεκίνησες...ελά πάνω και όχι ταινία μεγάλου μήκους...τριλογία θα γυρίσουμε....vert funny.

Status
Not open for further replies.
Back