Altair Lusso
Banned
Μαύρο κακό που τις βρήκε...Απο την Παρασκευή μέχρι τα Φώτα ,θα εχω όλο τον χρόνο να ασχοληθω εγω μαζί τους Δημήτρη

Μαύρο κακό που τις βρήκε...Απο την Παρασκευή μέχρι τα Φώτα ,θα εχω όλο τον χρόνο να ασχοληθω εγω μαζί τους Δημήτρη
Ευελπιστώ πως δεν θα λακίσουν... Πρόσφατα πιάσαν ενδοχώρα... Είχαν ανέβει στα ψηλά και το έπαιζαν διπλό ταμπλό μεταξύ gr-bg... Αλλά σφιχτήκαν τώρα και παίζουν στο "μετάξι"...Απο την Παρασκευή μέχρι τα Φώτα ,θα εχω όλο τον χρόνο να ασχοληθω εγω μαζί τους Δημήτρη. Το θεμα ειναι μη ...λακίσουν πάλι![]()
Προς τα που θα πορευτεις Δημητρακη??Απο την Παρασκευή μέχρι τα Φώτα ,θα εχω όλο τον χρόνο να ασχοληθω εγω μαζί τους Δημήτρη. Το θεμα ειναι μη ...λακίσουν πάλι![]()
Ωραίος Σπυρακο!Προχτές, Κυριακή, μες στις 09:00 βγήκα μια κοντινή βόλτα...μπας και ο καιρός της προηγούμενης βδομάδας ανακάτεψε κάνα πουλί...
Σε πανοραμικό καρτέρι, μέχρι της 11:30, είχα δει μόνο μία ψηλά...
Βαρέθηκα το περίμενε και σηκώθηκα να κάνω μια βόλτα, από την πίσω μεριά του λόφου και να φύγω...
Σε κάποια φάση, ξεκολλάει ενα 25άρι-30αρι κοπάδι από κάτι δέντρα μπροστά μου..καμιά 100αστη μετρά μακριά...φτάνοντας στα δέντρα που σηκώθηκαν να ελέγξω το μέρος, 1 ξεχασμένη σηκώθηκε από τη γή, που βόσκαγε βαλάνι και ευτυχώς την πρόλαβα με μια γρήγορη ντουφεκιά ανάμεσα στα κλαριά...
Λες και ντουφεκούσα ξυλόκοτα ήταν...
![]()
Γενικά λίγα πουλιά...
Θέλει κόπο, χρόνο κι έξοδα να τα ψάξεις και να τα βρείς...
Μπράβο Δημήτρη καλά τους τα πες!
Ναι έχουν τρομοκρατηθεί ήδη.... Φωναζουν Παναγία μου έρχονται τα παγούρια πάλι.....Απο την Παρασκευή μέχρι τα Φώτα ,θα εχω όλο τον χρόνο να ασχοληθω εγω μαζί τους Δημήτρη. Το θεμα ειναι μη ...λακίσουν πάλι![]()
Μια χαρά Ηλία.... Πήρες και το δωράκι σου!Μια κοντινή βόλτα μετα το φαγητό σήμερα, για παρακολούθηση κ καμία μπεκάτσα, μπεκάτσες σήκωσα 2 αλλά πολύ πικνο και δεν βόλεψε να τουφεκισω, η παρακολούθηση όμως έπιασε τόπο, βρήκα καλό σημείο και τα πουλιά παιζαν αφοβα.
Δεν τα τουφεκισα, όμως, αύριο θα πάω με 2 φιλους και ελπίζω να έχει παιχνίδι.
Στο γυρισμο προς το χωριό όμως μπαίνοντας σε ένα τελευταίο ρέμα σηκώθηκαν 5 καριολιτσες απ το σκύλο, η μία πηγε να το παίξει ήρωας και ήρθε προς τα πάνω μου... Μια τουφεκια και έσβησε...
Ότι πρέπει για σήμερα, μια για το καλό.
![]()
Σ'ευχαριστώ Νίκο!!!Μπαβο σου Χρονια σου πολλα ωραιο δικανο
Εβαζα πρωτο speed no6 και 2ο 3ο Ρουμελ, αυτη που ηταν πολυ μακρια δεν ειχα ευκαιρια για 2ο αλλα την κρατησε το νο6.Οταν περνανε οριακα συνεχισε με ρουμελ ν5 μην αλλαζεις συνεχεια φυσιγγια αλεξ.
Σε τι συνθήκες τα ΕΡΗΞΕς; Επειδή είναι με c7 δεν ήθελα να το ρισκάρω τέτοια εποχήΕβαζα πρωτο speed no6 και 2ο 3ο Ρουμελ, αυτη που ηταν πολυ μακρια δεν ειχα ευκαιρια για 2ο αλλα την κρατησε το νο6.
Με αυτα τα δυο φυσιγγια δεν εχω κανενα θεμα ουτε αλλαζω προσκοπευση
Προστυχε αντρα...Όταν τα όνειρα λαμβάνουν εκδίκηση... Πόρνες...
![]()
Καλημερα Μαριε, 2 βαθμους ειχε με πολυ βοριά που ξυριζε κανονικα, τα εχω ριξει ομως και με φουλ ομιιχλη και ειχαν δουλεψει μια χαρα, δοκιμασε αν θες ενα δυο να δεις πως πανε και αν δεν σου αρεσουν ριξε παλι τα percorsoΣε τι συνθήκες τα ΕΡΗΞΕς; Επειδή είναι με c7 δεν ήθελα να το ρισκάρω τέτοια εποχή