Φοβερός ντουμπλες.Μπραβο.Η πρωινή έξοδος δεν ειχε ιδιαίτερη κίνηση...πέρασαν μερικά πουλιά αλλά μόνο ενα ζευγάρι μου έδωσε ευκαιρία για τουφεκιά και τις πήρα με ενα ωραίο ντουμπλέ.
![]()
Το απόγευμα ξαναβγήκα χωρίς όμως ιδιαίτερες προσδοκίες, τελικά όμως έγινε ένα απ τα δυνατότερα κυνήγια της σεζόν, ευχαριστήθηκα τουφεκιές...φώτο απ τα απογευματινά δεν έχει γιατί με πήρε η νύχτα και δεν έβγαλα...
Ορίστε όμως μερικά screenshots απ την gopro.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα είχα πάρει πέρσι (ένα κουτί) πιο πολύ μήπως και βγω για κανένα λαγό, (για να έχω κάτι βαρύ) τελικά τα έριξα σε πρασινοκεφαλα όταν είχε κρύο και ήταν πολύ καλά, έριξα και στις φασσες όταν είχα ξεμείνει και ήταν πολύ κομπλέ. Απλά θέλουν λίγο κρύο, τις μερες που ειχε πάνω από 2-3 βαθμούς, με το δικανο τα καταλάβαινα αρκετά...Έχει δοκιμάσει κάποιος του Ρουμελιώτη τα 36 γρ. Με m92s πυρίτιδα στην φάσσα; Και αν γνωρίζει κάποιος τιμή; Δεν έχω δοκιμάσει φυσίγγια του Ρουμελιώτη και σκέφτομαι να πάρω για την φάσσα .
Μπράβο Ηλία.Η πρωινή έξοδος δεν ειχε ιδιαίτερη κίνηση...πέρασαν μερικά πουλιά αλλά μόνο ενα ζευγάρι μου έδωσε ευκαιρία για τουφεκιά και τις πήρα με ενα ωραίο ντουμπλέ.
![]()
Το απόγευμα ξαναβγήκα χωρίς όμως ιδιαίτερες προσδοκίες, τελικά όμως έγινε ένα απ τα δυνατότερα κυνήγια της σεζόν, ευχαριστήθηκα τουφεκιές...φώτο απ τα απογευματινά δεν έχει γιατί με πήρε η νύχτα και δεν έβγαλα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νομιζω οτι δεν τα εχει τωρα τα συγκεκριμενα γιατι εμεινε απο την συγκεκριμενη πυριτιδα.Έχει δοκιμάσει κάποιος του Ρουμελιώτη τα 36 γρ. Με m92s πυρίτιδα στην φάσσα; Και αν γνωρίζει κάποιος τιμή; Δεν έχω δοκιμάσει φυσίγγια του Ρουμελιώτη και σκέφτομαι να πάρω για την φάσσα .
Πιστευω θα ειναι πολυ καλο Σταυρο και θα σε καλυψειΔεν έχω και πολλές βλέψεις για φασσακια αλλά έχω μια δεκάδα ΝSI 206 Formula 36 γραμμάρια Νο6. Πιστεύεται είναι ικανοποιητικά για φάτσα?τα έχει δοκιμάσει κάνεις?
Μια χαρα εισαι!πολυ καλο φυσιγγι μεινε εκει.Δεν έχω και πολλές βλέψεις για φασσακια αλλά έχω μια δεκάδα ΝSI 206 Formula 36 γραμμάρια Νο6. Πιστεύεται είναι ικανοποιητικά για φάτσα?τα έχει δοκιμάσει κάνεις?
Σταύρο δεν το έχω ρίξει το φυσίγγι αλλά σήμερα με - 3 και βόρια που έκανε την ατμόσφαιρα πιο παγωμένη έριξα τα 34γρ Gorilla που είναι με την ίδια πυριτιδα και δεν κατάλαβα διαφορά....Δεν έχω και πολλές βλέψεις για φασσακια αλλά έχω μια δεκάδα ΝSI 206 Formula 36 γραμμάρια Νο6. Πιστεύεται είναι ικανοποιητικά για φάτσα?τα έχει δοκιμάσει κάνεις?
Νομιζω οτι δεν τα εχει τωρα τα συγκεκριμενα γιατι εμεινε απο την συγκεκριμενη πυριτιδα.
Πιστευω θα ειναι πολυ καλο Σταυρο και θα σε καλυψει
Μια χαρα εισαι!πολυ καλο φυσιγγι μεινε εκει.
Σταύρο δεν το έχω ρίξει το φυσίγγι αλλά σήμερα με - 3 και βόρια που έκανε την ατμόσφαιρα πιο παγωμένη έριξα τα 34γρ Gorilla που είναι με την ίδια πυριτιδα και δεν κατάλαβα διαφορά....
Μια χαρά θα θερίζει![]()
Για τα πάντα κανει το φορμουλα
Η πρωινή έξοδος δεν ειχε ιδιαίτερη κίνηση...πέρασαν μερικά πουλιά αλλά μόνο ενα ζευγάρι μου έδωσε ευκαιρία για τουφεκιά και τις πήρα με ενα ωραίο ντουμπλέ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βολτουλα χαλαρή σήμερα για εξερεύνηση με παρεουλα "νέο αίμα" το ανηψακι μου πέντε τουφέκιες κάναμε δύο σε μια καριολα που την ξεπουπουλιασα γιατί εμένα πίσω οι άλλες πήγαν καλά
![]()
Μπράβο σας αγόρια.Χθεσινή εξόρμηση ημιορεινή Φθειώτιδα με -2 το πρωί και τα γύρω βουνά χιονισμένα,απουσία γουρουνάδων ήλπιζα ότι κάτι καλό θα γίνει!!!Μέχρι της 08.45 δεν κινήθηκε τίποτα και άρχιζαν να με ζώνουν τα φίδια και ενώ ήμουν όρθιος στη φυλάχτρα βλέπω ένα τριαντάρι κοπάδι ενώ ερχότανε πάνω μου να ανοίγεται και να περνάει αριστερά μου σε απόσταση ασφαλείας με κατεύθυνση προς τον κάμπο!!!Μετά από κανένα μισάωρο και ενώ έχω δει άλλα πέντε πουλιά σκόρπια και πολύ μακριά μου με καβαλάει το προηγούμενο κοπάδι από πίσω και δεξιά μου ψηλωμένο σηκώνομαι αδειάζω την καραμπίνα και βλέπω πούπουλα και ένα πουλί να ξεκόβει και να με καβαλάει,προλαβαίνω βάζω ένα φυσίγγι στη θαλάμη και την γκρεμίζω καμιά πενηνταριά μέτρα πίσω μου!!! Πάω τη μαζεύω και κάθομαι πάλι στη θέση μου γιατί το κοπάδι έπιασε σε μια ρεματιά καμιά διακοσαριά μέτρα μπροστά μου! Μετά από κάνα δεκάλεπτο τις βλέπω ξανασηκώνονται και έρχονται προς το μέρος μου ψηλωμένες και λίγο πιο ανοιχτά από μένα αλλά τρία πουλιά από το κοπάδι περνάνε από πάνω μου ρίχνω την πρώτη,πούπουλα τραβάω λίγο πιο μπροστά ρίχνω και αρχίζει τις κωλοτούμπες!!!
Μετά από αυτό είδα άλλα πέντε πουλιά και ένα πενηντάρι κοπάδι που σηκώθηκε μακριά μου και τράβηξε προς τα βουνά!!
Η πρώτη έπεσε με speed 34 και η δεύτερη με mb 36 long range τσοκ τρία άστρα αρκετά μακρινές τουφεκιές...μπορεί και οι πιο μακρινές που έχω κάνει σε φάσσα.Ήτανε τα πρώτα πουλιά που έκανα με την α390 και τα ευχαριστήθηκα πολύ!!!![]()
ΧμΚατι αρχισε αρτα και κινηται παλι ,ευτυχως εχει παλι ενδιαφερων![]()
Ωραίο "μαξιλαράκι" έκανε Ηλία.Σημερα βγηκα λιγο αργά, κατα τις 11 παρα,
επιασα το καρτερι, περασαν μερικες ψηλομένες και κατα τις 12 ειπα να παω με το σκυλο στο πικνο μπας και βρουμε καμια μπεκατσα,
δεν περναει ενα τεταρτο που ψάχνουμε, και βλεπω μια φασσα να βγαίνει απο ενα ρεμα, πιανω την ακρη που περασε και λεω θα περιμενω κανα 10λεπτο μπας και περασει καμια ακομα, δεν περναει πολυ ωρα και κατι τρόμαξε τα πουλια που ηταν μεσα, καμια 30ρια πρεπει να ηταν..καναν ενα γυρο και ηρθαν κατευθείαν πανω μου, ξεχωρίζω μια, της ρίχνω και πεφτει ξερή, έριξα και σε μια δεύτερη πίσω απ τα κλαδιά με το που στρίψανε αλλα πήγε στο βρόντο.
![]()
φωβαιρη φωτο ολα τα λευταααΣημερα βγηκα λιγο αργά, κατα τις 11 παρα,
επιασα το καρτερι, περασαν μερικες ψηλομένες και κατα τις 12 ειπα να παω με το σκυλο στο πικνο μπας και βρουμε καμια μπεκατσα,
δεν περναει ενα τεταρτο που ψάχνουμε, και βλεπω μια φασσα να βγαίνει απο ενα ρεμα, πιανω την ακρη που περασε και λεω θα περιμενω κανα 10λεπτο μπας και περασει καμια ακομα, δεν περναει πολυ ωρα και κατι τρόμαξε τα πουλια που ηταν μεσα, καμια 30ρια πρεπει να ηταν..καναν ενα γυρο και ηρθαν κατευθείαν πανω μου, ξεχωρίζω μια, της ρίχνω και πεφτει ξερή, έριξα και σε μια δεύτερη πίσω απ τα κλαδιά με το που στρίψανε αλλα πήγε στο βρόντο.
![]()