Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βαφτιστικε μόνη τής Κώστα!
Καθόλου αδύνατο...ισα - ισα πολυ παχυ θα ελεγα!!!!είναι βρεγμένο γι'αυτό φαίνεται ετσι...
Τα πουλιά εδω είναι ντοπιαρικα...
Τυχεροί είστε εκεί.....Εμείς εδώ δυστυχώς ούτε το χρώμα της δν ξέρουμε.....

Κάμπος σερρων σημερα το πρωι είχε 10 μποφόρ αέρα κόντευε να σπάσει τις λευκές έκατσα μέχρι το μεσημέρι άλλαξα 2-3 μέρη τελικά πήρα 4 στο χέρι και μια χαμένη έπεσε στο Στρυμώνα πέρασαν 5-6 από πάνω μου και δεν πρόλαβα καν να σηκώσω το όπλο όπλο beretta a-350 τσοκ kicks smoke full φυσίγγι ιδιογομωση ΑΟ νο3!!.my man.
BEE6-D71-F-CDE0-4669-859-B-E1090801-F70-D.jpg

Οσο πας και κατεβαινεις σε Νο σκαγιων....
Μεχρη τα 2/0 εχεις καιρο ακομα....
.yel..yel..yel.
Και στα ταιρια τους φιλε....

Πας πάνω ρε ; κι εγω κανόνιζα για το Σάββατο να πάμε .
πατριώτη το ειχα στο μυαλό και κλείδωσα σήμερα ..ανα κατι δεν στραβώσει με την δουλειά το βράδυ θα πίνω το τσιπουράκι μου πάνω:)
άντε μάζεψε τα πράγματα σου και περνάω να σε πάρω για πάνω !;)

Το μεσημέρι με φιλαράκι μου είπαμε να το ρίξουμε στις φάσσες. :) Πήγαμε στους πρόποδες του βουνού στα όρια μεσέ - πεύκου. Πιο ψηλά ήταν όλα χιονισμένα. Βοριάς που ξύριζε με χιονόνερο. Μόνο μια είδαμε που ήρθε στα 70 μέτρα, έκανε αναστροφή και έφυγε...

Το μεσημέρι με φιλαράκι μου είπαμε να το ρίξουμε στις φάσσες. :) Πήγαμε στους πρόποδες του βουνού στα όρια μεσέ - πεύκου. Πιο ψηλά ήταν όλα χιονισμένα. Βοριάς που ξύριζε με χιονόνερο. Μόνο μια είδαμε που ήρθε στα 70 μέτρα, έκανε αναστροφή και έφυγε...

Σας κατάλαβε οτι είστε μπεκατσάδες και δεν ήθελε να σας παίξει .yel.

φιλεμου χριστο σας κουτσουλησε και εφηγεεεε;think.bye2.

Status
Not open for further replies.
Back