Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κωνσταντίνε έχω την αίσθηση ότι ο συνάδερφος είτε βιάζεται και αγχώνεται στις κοντινές είτε δεν είναι στα μέτρα του το όπλο γιατί ρίχνει συνεχώς δεξιά από το πουλί
Εγώ νομίζω είναι η αστοχία στις πρώτες τουφεκιές μετά δεν με τίποτα όμως .

Κωνσταντίνε έχω την αίσθηση ότι ο συνάδερφος είτε βιάζεται και αγχώνεται στις κοντινές είτε δεν είναι στα μέτρα του το όπλο γιατί ρίχνει συνεχώς δεξιά από το πουλί

Εγώ νομίζω είναι η αστοχία στις πρώτες τουφεκιές μετά δεν με τίποτα όμως .

Α ρε που ασχολείστε με τις καριόλες...sarcastic.

Μάλλον συμβάλουν και τα δύο μαζι.Τις μακρινες όμως τις πάει γαζί.Μαλλον στις μακρινές έχει τον χρόνο να "προσαρμοστεί" αυτός στο κοντακι.
Μάλιστα πρόσφατα είδα σε ένα βίντεο ότι και οι Αμερικανοί είναι αυτής της φιλοσοφίας...Να προσαρμόζεται ο κυνηγός στο κοντακι του!

Η πρώτη φόλα είναι γεγονός....γύρισα όλα τα ρέματα μιας περιοχής...ντουφεκισα...ούτε τις είδα...ούτε τις άκουσα!αυριο το πρωί έχει επίσκεψη στο ιδιόκτητο κοτέτσι μου...αν δεν τις δω ούτε εκεί...πάει για φέτος!
Εγω στο ειπα οτι δεν θα της βρεις εκει! Ειναι λιγες και ειναι πολυ ψηλα.

Μάλλον συμβάλουν και τα δύο μαζι.Τις μακρινες όμως τις πάει γαζί.Μαλλον στις μακρινές έχει τον χρόνο να "προσαρμοστεί" αυτός στο κοντακι.
Μάλιστα πρόσφατα είδα σε ένα βίντεο ότι και οι Αμερικανοί είναι αυτής της φιλοσοφίας...Να προσαρμόζεται ο κυνηγός στο κοντακι του!
Αμα σου σκάει η χήνα ή το πράσινο στα 10 μέτρα να κάτσει και με σφεντόνα το παίρνεις....σιγά την προσαρμογή .sarcastic.

Αυτο εννοουμε οταν λεμε, να φοβασαι τον κυνηγο που εχει μονο ενα οπλο.

Κάμπος σερρων σημερα το πρωι είχε 10 μποφόρ αέρα κόντευε να σπάσει τις λευκές έκατσα μέχρι το μεσημέρι άλλαξα 2-3 μέρη τελικά πήρα 4 στο χέρι και μια χαμένη έπεσε στο Στρυμώνα πέρασαν 5-6 από πάνω μου και δεν πρόλαβα καν να σηκώσω το όπλο όπλο beretta a-350 τσοκ kicks smoke full φυσίγγι ιδιογομωση ΑΟ νο3!!.my man.
BEE6-D71-F-CDE0-4669-859-B-E1090801-F70-D.jpg

Last edited by a moderator:
Της Κυριακής.…...

Και μάλλον η τελευταία της σεζόν!!
Έχουν αρχίσει και γκομενιζουν και δεν μου κάνει κέφι να τίς κυνηγαω αυτη την εποχη....
Κολυμπισα και λίγο για παρτη της...

Μύρο.....Τη βάπτησες στον Ιορδάνη ποταμό.......yel.
Είναι αδύνατο το πουλί νομίζω.......
Καλά λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι.....!!.big smile.

Μύρο.....Τη βάπτησες στον Ιορδάνη ποταμό.......yel.
Είναι αδύνατο το πουλί νομίζω.......
Καλά λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι.....!!.big smile.
Βαφτιστικε μόνη τής Κώστα!
Καθόλου αδύνατο...ισα - ισα πολυ παχυ θα ελεγα!!!!είναι βρεγμένο γι'αυτό φαίνεται ετσι...
Τα πουλιά εδω είναι ντοπιαρικα...

Κάμπος σερρων σημερα το πρωι είχε 10 μποφόρ αέρα κόντευε να σπάσει τις λευκές έκατσα μέχρι το μεσημέρι άλλαξα 2-3 μέρη τελικά πήρα 4 στο χέρι και μια χαμένη έπεσε στο Στρυμώνα πέρασαν 5-6 από πάνω μου και δεν πρόλαβα καν να σηκώσω το όπλο όπλο beretta a-350 τσοκ kicks smoke full φυσίγγι ιδιογομωση ΑΟ νο3!!.my man.
Την Κυριακή κάνε ρεπό ξέρεις που θα πάμε εκεί στο κιόσκι θα είμαστε θα έχουμε τσιμπουσι δυνατό Κώστα ;););)

Status
Not open for further replies.
Back