Τι τσοκ είναι αυτό ; πρώτη φορά το βλέπω
Ωραίος ο Νικόλας !!!! ...αυτές οι χαμένες με έφαγαν και μένα...
Μπράβο Κώστα !!!.....εγχείρηση ανοικτής καρδιάς της έκανες !!!Έκανα και γω μια χθες αφού με ξεβράκωσαν οι μπεκάτσες..... Έπνιξα τον πόνο μου με μια καριολα
Σκάρτα 30μ η τουφέκια πήγε μπαλα
View attachment 6006
Φυσίγγι δικό μου c7 33γρ ν6
Τι τσοκ είναι αυτό ; πρώτη φορά το βλέπω
Κι εγώ ένα κολονιαλ που έχω έτσι μοιάζει απ' έξω.colonial Μαλλον
Colonial TeoΤι τσοκ είναι αυτό ; πρώτη φορά το βλέπω
Έκανα και γω μια χθες αφού με ξεβράκωσαν οι μπεκάτσες..... Έπνιξα τον πόνο μου με μια καριολα
View attachment 6006
Δημητρη αυτο προσπάθησα να το ξεχασω αλλά μιας και το ανεφερες να το πω να γελασουμε και να κλαψουμε.....Εκει που εκατσα για φασες και αφου ειχα παρει τη μια που εβαλα παραπανω αρχισε στον απεναντι λοφο παγανα....παιδια κορναραν με τα αυτοκινητα ριχναν τουφεκιες και ειχαν και αυτες τις κορνες με φιαλες αεριου που χρησιμοποιουν και στα γηπεδα..... 10 κωλοπουλα ηταν ολες και ολες τις στειλαν στο διαολο....δεν ειναι κατασταση αυτη....10 να κυνηγανε και οι υπόλοιποι να μην μπορουν απο την φασαρια....Για πες μας για τις κόρνες με τις φιαλες αερα κλπ.
Δεν υπαρχει σωτηρια στα μερη μας πατριώτ. Οι παγανε αυτης της μορφής εχουν διωξει τα πουλια και καταστρέφουνεόλα τα αλλα κυνηγια.
Καραγκιόζηδες με όλη τη σημασία της λέξης.
Μερικές φορές ( τα τελευταία χρόνια πολύ έντονα ) αναζητώ μέρη που να μην υπάρχει ψυχή . Κι ας ξέρω ότι δεν θα κάνω ‘μπαμ ‘ . Δεν υπάρχει παιδεία κι χάσαμε την μπάλα σαν λαός . Αν ήμουν νέος θα είχα φύγει στο εξωτερικό σίγουρα .Δημητρη αυτο προσπάθησα να το ξεχασω αλλά μιας και το ανεφερες να το πω να γελασουμε και να κλαψουμε.....Εκει που εκατσα για φασες και αφου ειχα παρει τη μια που εβαλα παραπανω αρχισε στον απεναντι λοφο παγανα....παιδια κορναραν με τα αυτοκινητα ριχναν τουφεκιες και ειχαν και αυτες τις κορνες με φιαλες αεριου που χρησιμοποιουν και στα γηπεδα..... 10 κωλοπουλα ηταν ολες και ολες τις στειλαν στο διαολο....δεν ειναι κατασταση αυτη....10 να κυνηγανε και οι υπόλοιποι να μην μπορουν απο την φασαρια....
Μιλαμε 2 ωρες γινοταν πανικός......Πραγματικα θα στεναχωρησω πολλους φιλους του γουρουνοκυνηγιου με αυτο που θα πω αλλά μακαρι να μην μεινει ουτε ενα να ησυχασουμε....
Μπράβο Νικόλα !
Μπράβο παίχτη !Έκανα και γω μια χθες αφού με ξεβράκωσαν οι μπεκάτσες..... Έπνιξα τον πόνο μου με μια καριολα
View attachment 6006
Εξαιρετικα ωραιος και οι κυριες τσαλακομενες
Να φανταστεις Νικολα το μερος που πηγα δεν ειχε ποτε κυνηγους...αντε που και που κανενα λαγα το πρωί....και εγω εχω σταματησει να πηγαινω σε πολλα μερη λογω των γουρουνοπαρεων.....παρολα αυτα δεν ειναι κατασταση ολη αυτη η φασαρια που κανουν....παρε σκυλια με αρχιδια ριξε και 5 τουφεκιες για το σηκωμα το δεχομαι και μετα περιμενε να πεσουν στα καρτερια....Μερικές φορές ( τα τελευταία χρόνια πολύ έντονα ) αναζητώ μέρη που να μην υπάρχει ψυχή . Κι ας ξέρω ότι δεν θα κάνω ‘μπαμ ‘ . Δεν υπάρχει παιδεία κι χάσαμε την μπάλα σαν λαός . Αν ήμουν νέος θα είχα φύγει στο εξωτερικό σίγουρα .
αρτα σημερα εμφανιστηκαν αρκετα πουλια![]()