Kinigos
Moderator
Πιστεύω να τις πετύχω έχω 1 βδομάδα τις παρακολουθαγα και όλο περνάνε από κειΑντε να δούμε γιατί θα ξεχάσουμε και πως είναι στο τέλος.Μακάρι να τις πετύχεις.
Θα περιμένουμε νέα.
Πιστεύω να τις πετύχω έχω 1 βδομάδα τις παρακολουθαγα και όλο περνάνε από κειΑντε να δούμε γιατί θα ξεχάσουμε και πως είναι στο τέλος.Μακάρι να τις πετύχεις.
Θα περιμένουμε νέα.
Και τι τις αφήνεις και αλωνίζουν μια βδομάδα και δεν τους κόβεις το σπόρο κατά τα κοινώς λεγόμενα ..Πιστεύω να τις πετύχω έχω 1 βδομάδα τις παρακολουθαγα και όλο περνάνε από κει
Λόγω δουλειάς δεν προλαβαιναΚαι τι τις αφήνεις και αλωνίζουν μια βδομάδα και δεν τους κόβεις το σπόρο κατά τα κοινώς λεγόμενα ..
ειναι πολυ μακρια απο σενα !δεν της φτανειςΑντε να δούμε γιατί θα ξεχάσουμε και πως είναι στο τέλος.Μακάρι να τις πετύχεις.
Θα περιμένουμε νέα.
Το που ειναι συγκεκριμένα ,δε με νοιαζει. Αλλά για το αν τις φτάνω ,μην το ξαναπείςειναι πολυ μακρια απο σενα !δεν της φτανειςμην χαιρεσαι!
Γεια σου Ηλία, με τις ωραίες φώτο σου !!!Πάρτε μια φρέσκια απ το 2018.
19-12, σαν σήμερα....
Μεχρι τις 11 το πήγαινα σαν περπατητό γιατι εβλεπα οτι παιζανε παντού, και μαλλον εριχνα "άσφαιρα" και πηρα 3 πουλιά ενω τουφεκισα κοντά στα 8-10...
Ευτυχώς μετά εβγαλα το σακίδιο απ την πλάτη και βιδώθηκα στο καρτέρι και ειδα προκοπή.
Βεβαια το πρωι δεν γινόταν να κάτσεις καρτέρι, παντού μισολιωμένα/παγωμένα χιόνια, και όπου δεν ειχε χιόνι ειχε πάγο...
Μία απ τις 3 δυνατές περσινές εξόδους!
Και απ ότι βλέπω ως τώρα, μαλλον φέτος θα μας μείνουν τα φυσίγγια για το πάσχα!
![]()
Κώστα σε εμας πέρσι απο Οκτώβρη ως το πρωτο δεκαήμερο του Νοεμβρη ειχαμε πουλια. Μετα απο μέσα νοεμβρη μέχρι 15 δεκέμβρη ειχαν εξαφανιστεί όλα...Γεια σου Ηλία, με τις ωραίες φώτο σου !!!
Ο περσινός Δεκέμβρης φίλε μου, ήταν πολύ δυνατός και αποδοτικός.
Άμα έχεις beretta έρχονται από μόνες τους:...
Μπράβο Τολη και τα ταίρια τους.. Πολυ ωραία φότο
Μπράβο φιλαράκι μου!!!!!
Πολύ ωραία!View attachment 7515
Τελος για σημερα φτανει αιντε να μαστε καλα να χτυπαμε κι αλλες πολλα πουλια
Μπράβο ρε Τόλη.View attachment 7515
Τελος για σημερα φτανει αιντε να μαστε καλα να χτυπαμε κι αλλες πολλα πουλια